2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
منم بعد لاپرا خیلی اذیت شدم. اصلا بهوش نمیومدم. پرستار بعدا گفت.... وقتی هم بیدار شدم درد خیلی شدیدی ...

رویا جان چرا لاپرا شدی؟

آندومتریوز یا بستن لوله؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت گلم ممنون  دیروز ساعت نه نیم عمل کردم یک بهوش اومدم شکر الان بهترم ولی دیروز خیلی درد ک ...

بی حسی موضعی داشتی؟

سر هیستروسکوپی من اینجوری بودم

خیلی سخته...

خدا رو شکر که الان خوبی😍

ینی چی ای وی اف دیگه انجام نمیدن؟من الان رویانم گفتن آی وی اف اما نمیدونم بهشون بگم میکرو کنین به حر ...

بگو میکرو کنن 👍

یکم یه کوچولو گرونتره

بچهها امشب ساعت ۱۱ آمپول اورگالوتران  رو زدم دور نافم خیییلی سوخت،الان اومدم خونه دیدم جاش قرمز ...

نترس یکم حساسیت داده

یه چیز خنک بزار روش خوب میشی

از رو لباس بزار یخ نکنی

من هم ستروتاید میزدم اینجوری شدم

حواست باشه اگر زیاد شد یا بادش نخوابید به مرکزتون بگو 

اما خوب میشه.

خراش رحم برای چه کساییه ؟اونایی که رحمشون نازک که انجام نمیدن؟

کاربرد خراش رحم اینه

مغز فرمان حمله صادر میکنه و قسمت خراش دیده پر میشه از گلبول های سفید برای دفاع

پس اون قسمت رحم خونرسانی خوبی پیدا میکنه و دیواره نرمال تری درست میشه و لانه گزینی بهتری صورت میگیره.

نمیدونم برای ضخامت کم هم انجام میدن یا نه

اگر از دکترت پرسیدی بیا بگو ما هم مطلع بشیم.

ینی چی ای وی اف دیگه انجام نمیدن؟من الان رویانم گفتن آی وی اف اما نمیدونم بهشون بگم میکرو کنین به حر ...

مامان سبحان هم درست میگن خودشون تشخیص میدن چی برات بهتره

من چون یه تخمک داشتم ریسک نکردن میکرو بودم.

اگر ببینن ای وی اف ریسکه حتما میکرو میکنن

اما باز میخوای خودت مطرح کن.

اما نگران نباش کارشون همینه شما اولین مریض شون نیستی👍

چه خوب که خودت بلدی بزنی عزیزم، من وقتی دیدم داخلشون هواست باید قبلش آماده ش کنیم ترسیدم گفتم همون خ ...

آمپول هوارو خیلی خوب اومدی    

ترس نداره دختر خودتم میتونی هواشو خالی کنی چندتا حباب کوچیک هوا بمونه ایراد نداره.یه بار بزنی ترسد میریزه

نگران نباش همه چیز خوب پیش میره

الهی بگردم...عزیزم منم تا روز عمل ده تا بود.روز عمل شد ۲۲ تا..ولی بعد عمل خیلی حالم بد شد.هنوز که از ...

ممنون گلم از راهنماییت ، روز اول حالم وحشتناک بد بود اما خداروشکر روبه بهبودم ، دکتر بهم پودر پروتین داد و خودمم سفیده تخم مرغ میخورم و شیر و دوغ فراووون ، اره واقعا خیلی بده اصلا فکر نمیکردم منم هایپر شم 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
وااای خدا رحم کرده جایی ت نشکسته 😲😲😲😲😲 انشالله کلی جنین تپل داشته باشی و هر چند تا که دلت میخ ...

مرسی مهربون امیدوارم خدا جواب اینهمه سختی هامون رو به بهترین شکل ممکن بده🌷

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊