2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046760 بازدید | 684546 پست
عزیزم چی کشیدی شما.  از کی و چند روز لک داشتی؟؟ قبلش سونو کرده بودی؟ قبل از سونو قلب اینجوری شد ...

واقعا خدا بهم رحم کرد که بچه ام سالمه.... درد ش یه طرف ترسش یه طرف.... از اون همه خونی که میدیدم سکته کرده بودم. تو این دو هفته ای که گذشت ۵ کیلو لاغر شدم. اینقدر ازم خون رفت طفلی مامانم روز در میون برام گوشت تو شیشه میکنه

من فقط روز ۷ تا ۱۰ انتقال لک بینی داشتم دیگه هیچی تا هفته ۶ که یهو خونریزی شروع شد. قبل اینکه سونو قلب برم خونریزی کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا خدا بهم رحم کرد که بچه ام سالمه.... درد ش یه طرف ترسش یه طرف.... از اون همه خونی که میدیدم سکت ...

خب خدا رو شکر عزیزم که دوردونه ات سالمه.

منم روز ده و یازده لک کوچولو داشتم. اما این هفته که هفته ششم حساب میشه بیشترش لک داشتم، الان هم دارم. 

دقیق نمیدونم مشکل انعقادی دارم یا نه یالاخره. چیزی که یادمه anti tpo فکر کنم بالا بود. که توی نشکل انعقادی باید پایین باشه نه بالا. دکترم هم که اصلا این ازمایشهای قبلیم رو ندیده بر اساس داروهایی ک رویان داده همونا رو داره ادامه میده برام. و گفت داروهاتو کم و زیاد نکن تا سونو قلب. ان شا الله شنبه هفته بعدی باید برم سونو.

مرسی رویا جوووونم.فقط ببخشیدا قسمت‌ واژنم تیر میکشه.طبیعیه؟مخصوصا وقتی میرم دستشویی.شماها هم اینجوری ...

آره عزیزم. طبیعیه. آخه برای پانکچر سوزن رو از دیواره واژن فرو میکنن به سمت تخمدان

من بعد پانکچر که به هوش اومدم تو خواب بیداری ناله میکردم واژنم ترکیده😂 پرستارم بهم میخندید

بچه ها من نمیتونم شیر یا ماست بخورم.... چی میتونه جایگزین کلسیم لبنیات بشه؟

عزیزم انجیر وبادام 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم من انجام دادم ولی نه خراش آندومتر انجام دادم نه پی آر پی گلم

خب نتیجه چیشد؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
من رویان نیستم اما امروز خراش اندومتر دادم و ماه قبل یعنی سری قبل هم پی ار پی کردم

پی ار پی کردین سری پیش ینی نشد که امروز رفتین برای خراش؟چندمین باره انتقال میدین؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
از ته دل دعات میکنم ک مثبت شی . قبلا ها ک تا ۱۸ میرفتی چطور بود اصلا رشد نداشت ؟ تو رو خدا بگین تا ی ...

ممنون عزیزم ان شاءالله هممون مامان میشیم 

قبلا ضخامتم تا 6میرفت یا 6.5 

خدایا شکرت😙
داروها یکی هست ای وی اف دیگه انجام نمیدن همه میکرو میکنن یعنی مستقیم اسپرم رو تو تخمک تزریق میکنن ...

ینی چی ای وی اف دیگه انجام نمیدن؟من الان رویانم گفتن آی وی اف اما نمیدونم بهشون بگم میکرو کنین به حرفم گوش میدن یا ن

عزیزم منم مثل شما اولین باره انجام میدم فعلا انتقال ندادم ضخامت رحمم بازی گوشیش گرفته رشد نمیکنه &nb ...

آخه من از کسی ک همین امسال برای اولین بار انتقال داده براش هم پی ار پی هم خراش رو انجام دادن خودش گفته من نمیخوام طول بکشه و چندبار بخوام انتقال بدم.براش انجام دادن.مگه شما ایران نیستی کجایی