2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
افتادنت خیلی ناراحت کننده ست،بازم خدا روشکر اتفاق بدی واست نیفتاده من بعد هیستروسکوپی دوهفته قبل کن ...

اصلا انگار توی خواب بودم قبلش یه شربت ضدتهوع و التهاب دکتر بهم داد گفت سه قاشق باهم بخور منم قبل از اینکه پیاده شم برم رستوران سه تا رو خوردم دیدم نوشته خواب اور ، بعد از غذا اثر کرده بود یهو نمیدونم چی شد مثل تو فیلمها با سر و پهلو سی پله رو افتادم فقط صدای جیغ میشنیدم 😔😔

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
 من هم روز دهم انتقالم بود ک پریودشدم و جنین فریز هم ندارم.ینی از لحاظ روحی داغوون شدم.ایشالا ک ...

عزیزم ایشاللع به زودی خدا واست جبران میکنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موفق باشی عزیزم...چون شیرینی دوس داری حدس زدم که پلی کیستیکی..چون منم مثل خودتم.همین طور فقط بیسکویی ...

برای انتقال بهم ندادن...فقط ال دی و آسپرین...ای جوووونم...شیرینی دوست منی تو❤❤❤

خیلی هم خوب یکم استرس ت رو کم کن همه چی درست میشه دکتر خوبی رفتی حالا چرا تخمک ها یکم کم رشد کردن ...

آره واقعا هر چی فکرشو میکنم میبینم همش تقصیره استرسمه،

مرسی قربونت عزیزم توکل به خدا

الحمدالله❤
آمپول هوارو خیلی خوب اومدی       ترس نداره دختر خودتم میتونی هواشو خالی کنی چندتا ...

من استعدادشو ندارم😅 اینام که گرونن بیشتر میترسم!

حالا گفتم انشاالله برا اونمقعی که باید هپارین بزنم خودم یاد میگیرم💪

الحمدالله❤
هپارین همون انوکسانِ یا یه چیز دیگه ست آخه من هم با اینکه مشکل انعقادی و ... نداشتم دکتر برام آسپری ...

آره عزیزم.. همشون از یک خانوادن🍀 حالا ایندفعه دکترت نگفته آزمایشات رو بدی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم.مییشه ادرس رو تنها بذاری ی بار دیگه..اخه اینجوری بامتن هس بازنمیشه

https://t.me/joinchat/E1G16Q657WY1NVMsGkQPCw

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من اولین باره تازه دارم آماده میشم برا پانکچر میخوام بدونم خراش آندومتر رو دقیقا برم به کی بگم برام ...

عزیزم اول از همه دعا میکنم قبل همه اینکارا معجزه خدا شامل حالت بشه🍃🍀

اگه نیاز شد که وارد این پروسه بشی بار اول نتیحه دلخواهت رو بگیری😘

در مورد سوالات ...

آی وی اف با میکرو خیلی فرق ندارن،فقط پروسه لقاح فرق داره که تو آی وی اف تخمک و اسپرم رو کنار هم میزارن،تو میکرو اسپرم رو با سوزن وارد تخمک میکنن‌‌؛در نتیجه داروها متفاوت نیست. با توجه به ذخیره تخمدانت دکتر برات یه سیکل مناسب در نظر میگیره و ایشالا تخمدانات بهترین جواب رو میدن‌.

در مورد خراش،من خودم هیستروسکوپی و خراش باهم داشتم. فک کنم روز ۱۳ سیکلم بود.که اونم دکتر برام مشخص کرد که چه تاریخی برم. پس حتما باید با دکترت مشورت کنی.

در مورد پی آر پی هم،نظر دکتر من این بود وقتی ضخامت اندو خودش طبیعی بالا بره اصلا احتیاجی به پی آر پی نیست.. چون اونجوری بیش از حد ضخامت بالا میره و لک بینی میاره.پس اگه ضخامت بالا نرفت میشه رو پی آر پی حساب کرد.و از طرفی فک کنم کسایی که مشکل انعقادی دارن نمیتونن پی آر پی کنن یا شرایط پی آر پیشون فرق داره.

پس عزیزم کلا همه اینهارو باید با دکترت مشورت کنی چون همه شرایطتت رو میدونه🍀🍃❤☘

عزیزم منم مثل شما اولین باره انجام میدم فعلا انتقال ندادم ضخامت رحمم بازی گوشیش گرفته رشد نمیکنه &nb ...

عزیزم من قبل انتقال اولم خراش داشتم.. چون هیستروسکوپی تشخیصی داشتم که رحم بررسی بشه دکترم خراش هم داد...

یعنی خیلیا شاید قبل اولی هم داشته باشن.🍃

بچه‌ها من تقریبا یه ساعتی میشه از اتاق عمل اومدم بیرون.ولی وقتی به هوش اومدم دلم و کمرم زیاد درد داش ...

ای جووونم عزیزم🍀🍃❤

جلو جلو جنین های کپلیت مبارک باشه 😙

دردهاتم طبیعین اما بازم مراعات کن☘

دوستان شما قبل انتقال جنین فریز آمپول دکاپیتل داشتین؟روز چند پری تزریق کردین

عزیزم اگه دکاپتیل هم مث همون دیفرلین و میکرولین باشه .. آره من داشتم..

بار اول 20تم سیکل،ایندفعه ۲۸تم.

بچه ها الان پرستار اومد گفت ۱۲ تا تخمک گرفتن ازم.یکشنبه هم باید بیام برای انتقال.دعا کنین برام

دوباره مبارک باشه ننه جون🍃