2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684549 پست
بچه ها الان پرستار اومد گفت ۱۲ تا تخمک گرفتن ازم.یکشنبه هم باید بیام برای انتقال.دعا کنین برام

ايشالله بسلامتي.خيلي خوشحال شدم عزيزم.ايشالله ١٢ تا هم جنين ناناز داشته باشي😘😘خبراي خوب بهمون بدي

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزيزم.سن سونوي من از تازيخ پريودم يك هفته كمتره متاسفانه.ولي با اين حال نميخوام نااميد بشم.خدا بز ...

نگران نباشمن خیلی ها رو دیدم که سن سونو شون با سن بارداریشون نمیخونه اینا طبیعیه بخاطر دیر و زود بودن لانه گزینی حتی شنبه هم که مطب دکتر بودم یه خانمی بود که سن سونوش کمتر بود اصلا ب این فکرت رو مشغول نکن. 

یه چیزی بگم من دو سه روز پیش یه پیرزنی بهم گفت اشکال نداره رو کمر بخواب رفع میشه و منهمین کار رو کردم و خوب شدم. امروز هم از پله ها اومدم بالا هم اینکه صبح رو پهلو خوابیدم دوباره لک بینیم شروع سد الان از نزدیک سه ساعت پیش ک لک دیدم ب کمر خوابیدم و تکون نخوردم حتی سوپ روی کمر خوابیده خوردم قرصم رو هم تو همین وضعیت. تو هم رو کمر بخواب شک نکن که خوب میشی.این پیرزنی ک میگم خیلی خیلی حرفاش درسته.

نگران نباشمن خیلی ها رو دیدم که سن سونو شون با سن بارداریشون نمیخونه اینا طبیعیه بخاطر دیر و زود بود ...

ممنونم عزيزم.چشم همين كارو ميكنم.ايشالله كه همه چيز براي همه بچه ها اينجا كه منتظرن خوب پيش بره و خدا به همه ني ني سالم بده.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
درسته گلم.ممنونم از دعات.وای هم اتاقیام لاپارا داشتن انقد جیغ و داد میکردن😑من بعد امپول یه ذره بهتر ...

منم بعد لاپرا خیلی اذیت شدم. اصلا بهوش نمیومدم. پرستار بعدا گفت.... وقتی هم بیدار شدم درد خیلی شدیدی تو شکمم احساس میکردم. 

ممنون عزیزم ان شاءالله هممون نتیجه بگیریم

شما علاوه بر استرادیول داروی گیاهی هم استفاده کردین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
برا من كه رسما خون پريوديه.ديگه كارم از پد گذشته.نوار ميزارم.ولي نميرم دكتر.ميخوام مث ليلا١٦ صبر كنم ...

خوب کاری میکنی... صبر کن بدون استرس

تو اگه نوار میذاری من پوشک میذاشتم یه نوارم روش بازم میزد به لباسام.... هر وقت خواستی بترسی منو یادت بیاد

🎆🎆🎆🎆🎆✳️✳️✳️❇️❇️ خانما کیا اووابوست استفاده کردن قبل ای وی اف؟ از کجا بگیرم؟ من تهرانم هیچجا ند ...

من استفاده کرده بودم. خوب بود.... ولی من از زاهدان گرفته بودم.... با مکافات.... داروخونه های تمام کوچه پس کوچه های شهر رو گشتم. وقتی هم گیر اومد قوطی کامل رو نمیدادن. فقط ۲۰ تا میدادن. اینقدر سریش شدم که قوطیشو گرفتم

مبارکت باشه عزیزم پس نی نی هامون هم سن و سال میشن. مال شما یه هفته بزرگتره البته. خوب عزیزم چرا ...

منم فقط صبر کردم. دو هفته به هر دری زدم برم دکتر نشد... بعد دو هفته خونریزی و درد تونستم برم سونو

میگما نکنه من انار میخورم باعث لک بینی میشه چون رقیق کنندست؟! شانس اوردم به هوای نفسم غلبه کردم و ک ...

منم چون آسپرین رو قطع کردم هر روز انار میخورم. باعث لکه بینی نمیشه اما باعث یبوست میشه.... من که رسما پاره شدم🙈