2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست

من دو روز فبل مطب دکتر عارفی بودم چون ویزیت اولی بودم دکتر ایرانمنش ویزیت کردن وگفتنcd56یکم بالاست گفت احتمالا ivig نیاز باشه چند روز دیگه مجدد باید برم با آزمایشات جدید ببینم چی میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من نمیتونم شیر یا ماست بخورم.... چی میتونه جایگزین کلسیم لبنیات بشه؟

قرص

پنیر

بستنی

خامه

کشک

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها الان پرستار اومد گفت ۱۲ تا تخمک گرفتن ازم.یکشنبه هم باید بیام برای انتقال.دعا کنین برام

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم شرایط هر کسی مختص خودشه نگران نباش انشالله جنینای تپلی واست درست میشه

درسته گلم.ممنونم از دعات.وای هم اتاقیام لاپارا داشتن انقد جیغ و داد میکردن😑من بعد امپول یه ذره بهترم.الانم بهم یه شیاف داد واژینال گذاشتم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان کسی هست که تو روزای انتقال باشه من روز 6 هستم سینه هام سنگین و به شدت نوک سینه هام دردنا ...

تو به فال نیک بگیر 

برای شیاف هم میتونه باشه برای بارداری هم میتونه

پس فکر کن بارداری و خوشحال باش

انشالله چند روز دیگه مطمئن میگی که بارداری😍

قند ندارم ولی از قبل متفورمین میخوردم الانم میخورم این قرص تداخل داره یعنی مشکلی به وجود میاره؟ از ...

عزیزدلم غصه نخور.ان شاالله تا اونموقع با این آمپولا فولیکولات رشد میکنن گلم.اصلا استرس نداشته باش.چون استرس اثر منفی میذاره روی تخمکات.مثبت باش.دعا میکنم همه‌چی‌خوب‌پیش بره برات‌درمورد تداخل دارویی هم‌نمبدونم اما فکرکنم بعضی از بچه ها اینجا متفورمین داشتن.منم یکشنبه انتقال دارم.ان شالله هممون به ارزوهامون میرسیم

بچه ها الان پرستار اومد گفت ۱۲ تا تخمک گرفتن ازم.یکشنبه هم باید بیام برای انتقال.دعا کنین برام

سلام عزیزم خداروشکر الهی که همه شون بقول خودت جنین تپل مپل شن😍

برا منم دعا کن امروز اومدم سونو افلاطونیان گفت تخمکات کوچیکن بازم دارو داد دوباره یکشنبه باید بیام😔

الحمدالله❤
عزیزدلم غصه نخور.ان شاالله تا اونموقع با این آمپولا فولیکولات رشد میکنن گلم.اصلا استرس نداشته باش.چو ...

قربونت برم عزیزم 😘 وقتی دکترم گفت کوچیکن تازه از همه اونایی اونجا بودن برا من کوچیکتر بودن ناراحت شدم...

عزیزم دعات میکنم همچی عالی باشه خودتم مراقب خودت باش😘

الحمدالله❤
اخرش باید سر دربیارم    یا کنجکاوی نکنم چشم گوش بسته باشم 😂

دیواره رحم مژک داره هر چی تعداد خط های ضخامت بیشتر باشه احتمال لانه گزینی بیشتره

یک خطی

دو خطی 

سه خطی 

هست 

خدارو شکر عزیزم بسلاااامتی 

انشالله زودی دردت خوب میشه و چند روز دیگه هم با خبر بارداریت همه رو خوشحال میکنی 😙😙😙😙😙😙

خداجونم شکرت       
سلام خانما لطفا راهنماییم کنید داروهای قبل آ وی اف با داروهای میکرو فرق داره؟ و یکی دیگه اینکه کیا ...

داروها یکی هست

ای وی اف دیگه انجام نمیدن همه میکرو میکنن

یعنی مستقیم اسپرم رو تو تخمک تزریق میکنن

تو رویال نمیدونم چجوریِ شما حق تصمیم گیری داری یا نه

ولی هر دو روش خیلی کمک میکنه برای مثبت شدن 

سلامممم عزیزم منتظرت بودم انشالله جنین های تپلی میشن 😘دردت برطرف میشه گلم نگران نباش ! ننه شدنتم نزدیکه 🥰😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸