2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
میدونی آنا جون درد دل و ناراحتی یه چیزِ منفی نگری یه چیز دیگه مثلا یکی از دست دکترش ، همسرش ، خودش ...

حرفت متین

مثلا عصر مادر  یکی از همکلاسی های پسرم داشت میگفت باردارم بعد از حدود 8 تا سقط بعد از نازایی هشت ساله

وای مثلا میگفت یه بار یدونه انجیر  خوردم دو ساعت بعدش سقط شد؛یه بار یه قاشق سمنو؛؛؛و....؛میگفت رحمم لیزه!

داشت میگفت پارسال دیگه کل داروهامو قطع کردم و دکتر رو ول کردم؛اربعین 96رفتم کربلا از خدا خواستم.....

امسال گفتم باید برم ببینم چرا بهم ندادن وای وای قربون بزرگی خدا گفت تو نجف حالم بد شد رفتم هلال احمر یه خانم معاینه کرده از شانسش ماما بوده....میگه بهم گفت بچه داری گفتم یه پسر متولد 86 دارم و نازا هستم؛؛؛؛؛میگه نبضت نشان از بارداری میده.........وای من موندم.....قدرت خدا

چقدر پیاده روی اما بچه سالم سالم همین کسی که با یه دوش یک دقیقه ای بچه سقط کرده خدا تا نخواد برگی نمیوفته

تو رو خدا از درگاهش ناامید نشید 

از خستگی گفتن عیبی نداره اما از ناامیدی نگید

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزدلم غصه نخور.ان شاالله تا اونموقع با این آمپولا فولیکولات رشد میکنن گلم.اصلا استرس نداشته باش.چو ...

عزیزم

الهی شکر بسلامتی انتقال بدی....😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچهها امشب ساعت ۱۱ آمپول اورگالوتران  رو زدم دور نافم خیییلی سوخت،الان اومدم خونه دیدم جاش قرمز شده و ورم کرده انگاری یچی نیش زده باشه و میسوزه

طبیعیه یا من دارم میمیرم؟!😢

الحمدالله❤
بچهها امشب ساعت ۱۱ آمپول اورگالوتران  رو زدم دور نافم خیییلی سوخت،الان اومدم خونه دیدم جاش قرمز ...

معمولا این امپولو ۴۵ درجه می زنند هم دردش کمتره هم جاش نمیمونه.منم یکبار ۹۰ درجه تزریق کردم همینطور شدم چیزی نیست نترس

عزیزم الهی شکر بسلامتی انتقال بدی....😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ممنونم مهربونا.التماس دعا.فقط دل درد دارم.مخصوصا وقتی میرم دستشویی.نمیدونم طبیعیه یا نه.وای سارا جونم چی‌کشیدی شمااا‌من یه ذره درد دارم کلافه شدم.ان شاالله خدا جواب صبوریاتو بده

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آخه من از کسی ک همین امسال برای اولین بار انتقال داده براش هم پی ار پی هم خراش رو انجام دادن خودش گف ...

چقدر خوبه بخوای و انحام بدن برات نه گلم ایران نیستم ایتالیا هستم اینجا هرکاری رو انحام بخوان بدن تا بتونن راه نرمال پیش میبرن !مثلا از اوضاع بدنم خبر دارن و میدونن تنبلی دارم بهم هیچ دارویی ندادن فقط با سونو جلورفتن تا ببین وضعیت ضخامتم چقدره و تخمدانم برای انتقال !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچهها امشب ساعت ۱۱ آمپول اورگالوتران  رو زدم دور نافم خیییلی سوخت،الان اومدم خونه دیدم جاش قرمز ...

عزیزم منم این امپولو داشتم.۹۰ درجه هم شوهرم میزد برام.ولی قرمز نمیشد.البته طبیعیه فکرکنم.من امپول اخری یعنی دکا رو که زدم قرمز شد و مثل نیش حشره یکم ورم کرد.ولی تا صبح خوب شدم.نگران نباش گلم چیزی نیست.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنونم مهربونا.التماس دعا.فقط دل درد دارم.مخصوصا وقتی میرم دستشویی.نمیدونم طبیعیه یا نه.وای سارا جون ...

عزیزم منم درد داشتم ولی بهم گفته بودن وقتی دستشویی رفتم  دردام شدید شد سریع خودمو به بیمارستان برسونم خداروشکر انچنان دردی نداشتم ولی دردای خفیفی تخمدان و سوزش رحم داشتم و لک میدیدم که نرمال بود

خدا رو شکر هایپر نشدی پس😍😍

اره خداروشکر.این مرحله رو هم به سلامتی گذروندم خداروشکر.ان شاالله تشکیل جنین و انتقال هم همینطور خوب باشه.التماس دعا عزیزم

عزیزم منم درد داشتم ولی بهم گفته بودن وقتی دستشویی رفتم  دردام شدید شد سریع خودمو به بیمارستان ...

من مثلا رحم و شکمم میسوزه و تیر میکشه.مث وقتی عفونت داری.نمیدونم چرا

خدانکنه دختر طبیعی هستش نترس برای من ورم و خارش داشت!

معمولا این امپولو ۴۵ درجه می زنند هم دردش کمتره هم جاش نمیمونه.منم یکبار ۹۰ درجه تزریق کردم همینطور ...

ممنون عزیزم پس نمیمیرم😅، برا منم ۴۵ درجه تزریق کرد ولی اینطوری شده

الحمدالله❤
عزیزم منم این امپولو داشتم.۹۰ درجه هم شوهرم میزد برام.ولی قرمز نمیشد.البته طبیعیه فکرکنم.من امپول اخ ...

شوهرتون ماشاالله ماهر شده، تازه با ملایمت رفتار میکنه😊

رفتم خانمه تو بیمارستان برام زد فکر کنم حوصله نداشت احتمالا با خودش میگف چه وقت آمپول زدنه اَه، محکم زد😡،

راستی عزیزم شما امشب بستری هستین یا مرخص شدین؟

الحمدالله❤