2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
یاسی جدی خداکنه گردنش خوب شه 😐 اخه من چطور به اون فیضی اعتماد کنم 😒 

راستی خوب کردی مقاومت کردی نرفتی لاپاراسکوپی، الان یه خانمی تو گروه بهم گفت تو اهواز سابقش خراب بوده، همه رو لاپارا میکرده🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب کاری میکنی... صبر کن بدون استرس تو اگه نوار میذاری من پوشک میذاشتم یه نوارم روش بازم میزد به لب ...

عزیزم چی کشیدی شما.  از کی و چند روز لک داشتی؟؟ قبلش سونو کرده بودی؟ قبل از سونو قلب اینجوری شد یا بعدش؟

منم چون آسپرین رو قطع کردم هر روز انار میخورم. باعث لکه بینی نمیشه اما باعث یبوست میشه.... من که رسم ...

اع! من اسپرین و انوکسانم سر جاشه. انار هم میخورم تقریبا روزی یکی. البته امروز دوتا خیلی کوچولو خوردم.

اگر  در مورد سقط سوال داری... من دوبار سقط کردم بدون دارو بار اولش 7 ساعت خونریزی و تکه های بز ...

چه خوب که به راحتی سقط شده و مثل من دردسر نداشتی انشاالله خدا نی نی سالم بزاره دراغوشت عزیزم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
چه خوب که به راحتی سقط شده و مثل من دردسر نداشتی انشاالله خدا نی نی سالم بزاره دراغوشت عزیزم

عزیزم.خوبی؟رفتی واس کورتاژ!

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها الان پرستار اومد گفت ۱۲ تا تخمک گرفتن ازم.یکشنبه هم باید بیام برای انتقال.دعا کنین برام

خداروشکر عزیزم.انشالله کلی نی نی تپل میشه..چ خوب ک انتقالت نزدیکه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام آجیای گلم🍃🍀 خواستم یه پیشنهاد بدم‌.از اونجایی که ما سوالات و حال احوالمون کلا اینجاست تاپیک ...

عزیزم.مییشه ادرس رو تنها بذاری ی بار دیگه..اخه اینجوری بامتن هس بازنمیشه

عزیزم.خوبی؟رفتی واس کورتاژ!

قربونت گلم ممنون 

دیروز ساعت نه نیم عمل کردم یک بهوش اومدم شکر الان بهترم ولی دیروز خیلی درد کشیدم همینطور واسه دستشویی رفتن بعد عمل مشکل پیدا کردم به شدت دستشوییم میومد ولی وقتی میرفتم دستشویی نمیومد به مثانم به شدت فشار میومد درحدی که دیگه نتونستم راه برم نه بخوابم اخر اومدن واسم سوند گذاشتن مثانم خالی کردن

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
قربونت گلم ممنون  دیروز ساعت نه نیم عمل کردم یک بهوش اومدم شکر الان بهترم ولی دیروز خیلی درد ک ...

عزیزم الهی هر چ زودتر حالت خوب بشه وتوبهترین وقت خدا نی نی بذاره تو دلت ک همه این سختیها فراموشت بشه گلم

سلام به همگی من امروز روز ۶ ام‌ بعد انتقالم بود بعد دو سال رفت و آمد به کلینیک و کلی سختی آخرین بسته‌مو که بسته چهارم بود انتقال دادم من بعد انتقال دوم باردار شدم ولی متاسفانه ماه پنج از دست دادمش و کورتاژ شدم بچه ها همه چی رو بخدا بسپرین چون همه چی دست اونه امروز دیگه به این نتیجه رسیدم اگه این جنینا همون بچه‌ای هست که خداوند برای من مقدر کرده و میخواد پس منم میخوامشون اگه خدا نمیخواد پس منم نمیخوام بارداری قبلیم چقدر اصرار داشتم حتما بشه که شد ولی نتیجه‌ای جز درد و رنج و کورتاژو هزار تا مسائل دیگه برام نداشت من تلاشمو کردم بقیه‌ش رو به خدا واگذار میکنم امیدوارم همگی به همین نتیجه برسین و آروم بی دغدغه کار درمان رو دنبال کنین و به آرزوی قلبیتون به خواست خداوند برسین 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....
عزیزم الهی هر چ زودتر حالت خوب بشه وتوبهترین وقت خدا نی نی بذاره تو دلت ک همه این سختیها فراموشت بشه ...

فدات گلم انشاالله واسه همه منتظرا بهترینها رقم بخوره و خدا بچه سالم و صالح بهشون بده

آخ جون.... فرش انتقال میدی چه خوب که انتظار نمیکشی

مرسی رویا جوووونم.فقط ببخشیدا قسمت‌ واژنم تیر میکشه.طبیعیه؟مخصوصا وقتی میرم دستشویی.شماها هم اینجوری بودین؟شیاف بهم داده هر ۸ ساعت باید بذارم.دعا کن برام عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ايشالله بسلامتي.خيلي خوشحال شدم عزيزم.ايشالله ١٢ تا هم جنين ناناز داشته باشي😘😘خبراي خوب بهمون بدي

ممنونم مهربوووونم التماس دعا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خداروشکر عزیزم.انشالله کلی نی نی تپل میشه..چ خوب ک انتقالت نزدیکه

ممنون عشقم.دعا‌کنین برام