2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
عزیزم منم همین طور بودم بعد پانکچر. 4روز بعد اومد تو دلم  

ای جان.خدا کنه برای منم زودتر بگذره این روزا.دوست دارم زودتر نی نیامو بذارن تو دلم😍بچه ها معمولا دفعه ی اول چندتا میذارن؟!من ۲۳ سالمه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم ارامشتو حفظ کن.باور کن اگه حال تو‌خوب باشه حال اون جوجه هم خوبهههه.دلت میاااد هی بری سونو و با ...

راستش من از قصد نرفتم.اورژانس كه خودشون سونو كردن.من فقط ديشب از بس تو اورژانس منو راجب كيسه اب و اينچيزا ترسوندن به دكتر گفتم سونو كنه.گفتم بلاخره اين متخصصه ازون رزيدنت هاي احمق بيشتر ميفهمه😔

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزش دقیق نیست.... من ۳ بار پانکچر شدم روزاش متفاوت بوده..... روز ۱۶ و ۱۳ و ۱۲ سیکل.... میخوایی م ...

میدونم عشقم.خواستم یه نتیجه گیری کلی بگیرم که ظاهرا خیلی تفاوت هست 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ای جان.خدا کنه برای منم زودتر بگذره این روزا.دوست دارم زودتر نی نیامو بذارن تو دلم😍بچه ها معمولا دف ...

عزیزم انشالله بسلامتی انتقالتم میرسه و لحظه قشنگ مامان شدنت.برا تعدادی ک انتقال میدن دکترا و مراکز مختلف هر کدوم کارشون یجوره.سن ک کمتر باشه و مشکل رحمی اگه نباشه معمولا کمتر میزان.چند تا جنین داری؟شما ذخیرت پایین بود؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
راستش من از قصد نرفتم.اورژانس كه خودشون سونو كردن.من فقط ديشب از بس تو اورژانس منو راجب كيسه اب و اي ...

حالا اشکالی نداره.دیگه بهش‌فکرنکن.خداروشکر همه‌چی خوبه.دیگه خیالت راااحت باشه لطفا😘😘

فداتشم.والا هزینه ی میکرو دکتر گفت از ۵ میلیون به بالا حساب کن.راستش تا الان حدود ۲/۵ هزینم شده!فقط ...

ممنون عزیزم که وقتت رو گذاشتی کامل بهم توضیح دادی ما هم طرف بندر هستیم و حدودا 9ساعت راه هست.همه ی پرونده و مدارک ام تکمیل هست عکس رنگی رفتم حتی برگه لاپرا هم دکتر شیراز بهم داده زنگ زدم به کلینیک گفت 2روز بعد پاکی بیا توکل به خدا برم ببینم همون دفعه اول لاپرا میکنه.فقط یه سوال دیگه کریم زاده و افلاطونیان تو یه کلینیک هستن خودت انتخاب میکنی که مریض کدوم دکتر باشی

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
میدونم عشقم.خواستم یه نتیجه گیری کلی بگیرم که ظاهرا خیلی تفاوت هست 

معمولا بین روز 12 تا 18 برا هر کسی و هر دوره ای بستگی ب سایز فولیا تو اون روزا فرق میکنه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم انشالله بسلامتی انتقالتم میرسه و لحظه قشنگ مامان شدنت.برا تعدادی ک انتقال میدن دکترا و مراکز م ...

اره عشقم.ذخیرم ۱/۴ 

۱۵ تا فولی داشتم.که ۸ تاش سایزشون ۱۳ بود روز هفت‌پریودم.امروزم که دهم پریودم عصر میرم سونو ببینم چطوره.بقیش ۱۰ اینا بود.مرسی

اره عشقم.ذخیرم ۱/۴  ۱۵ تا فولی داشتم.که ۸ تاش سایزشون ۱۳ بود روز هفت‌پریودم.امروزم که دهم پریو ...

ایشالله همشون برات جنین تپل مپل شن.ذخیرتم خوبه خدا رو شکر

چند بار رفت و اومد که چک کنه  عکس درست بیفته.یبار تکونم داد گفت صاف نیستی.حالا شاید کمتر ...

اندومتریوز اگر شدید باشه با سونو داخلی دیده میشه

البته دکترتون هم باید تو این زمینه تخصص داشته باشه.

من هم خیلی کم آندومتریوز هستم انقدری نیست که اختلال ایجاد کنه

درد هم گاهی دارم گاهی اصلا ندارم...

انشالله خیر باشه 

لوله هات سالمِ خدا رو شکر امیدوارم خیلی زود طبیعی باردار شی و معجزه خدا رو ببینی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

سلام‌بچه ها

انا جون شما سرت شلوغه نمیخواد ج بدی پشت گذاشتم کس دیگه میدونه ج بده

من عکس رنگیمو بردم نشون دادم گفتن خود عکسم باید بیاری

گفتم مشخص نیست گفتن پس باید هیستروسکوپی کنیم

عکسو بردم هرچی گفتم دکترش استادشون بود و گفت لوله هات بازه و همه چی خوبه گوش ندادن

برا کسی اینجوری ایراد گرفتن؟؟!!!

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
فداتشم.والا هزینه ی میکرو دکتر گفت از ۵ میلیون به بالا حساب کن.راستش تا الان حدود ۲/۵ هزینم شده!فقط ...

خاکستری جان همین سری مامان میشی دختر...هر چی سن کمتر باشه و زن سالم تر بهتر

مشکل همسرتون تو میکرو اصلا مطرح نیست

خیالت راحت 

از الان مامان شدنت رو تبریک میگم✌

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ممنون عزیزم که وقتت رو گذاشتی کامل بهم توضیح دادی ما هم طرف بندر هستیم و حدودا 9ساعت راه هست.همه ی پ ...

پس معطل نمیشی عزیزم.بله توی یه کلینیک هستن.اونجا که رفتی مشاور ازت میپرسه دوست داری زیر نظر پرفسور افلاطونیان باشی یا کریمزاده؟!من چون شناخت زیادی از دکتر کریمزاده نداشتم افلاطونیان رو انتخاب کردم.اما تعریف جفتشون رو شنیدم.فقط دکتر افلاطونیان تجربش بیشتره در زمینه ی میکرو .بازم سوالی داشتی بپرس گلم

بچه ها میزان استرادیول باید چقد باشه قبل از پانکچر؟!!!!مال من نوشته ۲۹۰۴ !

پروژسترون ۱.۲۲