2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046788 بازدید | 684548 پست
سلام خوبي يه سوال دارم من فردا ميرم پيش كارگر ميخواستم بدونم همون روز سونو ميفرسته اخه من پريودم نگر ...

عزیزم اتفاقا درستش اینه معاینه کنه که....

عزیزم عیبی نداره پریودی....

منم پریود بودم معاینه شدم فکر کنم....

موقع معاینه سونوی معمولیم میکنه که جزئی از ویزیتشه ولی برا سونوی تخصصی برات دستور سونو مینویسن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا نميشناختمش تاحالا هم نديدمش تو ت ل گ ر ا م باهاش اشنا شدم اخه شنيدم بايد دادگاه بري 

عزیزم به هر حال میتونی بهش دسترسی داشته باشی....

آره مراحل دادگاهی داره....

اما فکر کنم جنین تو رو میگیرن جنین دیگه بهش میدن....

البته اگه قانونش عوض نشده باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکترم تعجب کرد واسه اینم ال دی داد تا کیست نشن. از روز اول پریودی تخمدانم تیر میکشید مثل روزایی ک گو ...

ایشالله رفع میشن....

۱۵دقیقه ... چه خبره  خدا رو شکر سالمی. معمولا اگر تو عکس مشکلی نداشته باشی اوضاع رحم هم خوبه ...

چند بار رفت و اومد که چک کنه  عکس درست بیفته.یبار تکونم داد گفت صاف نیستی.حالا شاید کمتر نمیدونم.آخه از یه بنده خدایی شنیدم گفت نیم ساعت طول کشیده

من ک چشامو بستم از ترس هیچی هم ندیدم ولی از وقتی که دراز کشیدم ۵ بار آیته الکرسی خوندم تمام شد😁😁

درد پریودیم هم ک تقریبا شدیده .یعنی با هر بار پریودی با یه پروفن باید آرومش کنم.

همون موقع گفت مشکلی نبود.فردا نشون دکتر خودم میدم.خدا کنه مشکلی نباشه

اتا جون خواهش میکنم جواب منم بده، از اسپرم شوهرم برات فرستادم

عزیزم من اصلا نتونستم بخونم....

یه عکس تیره و نا واضح بود....

برا من که اینطور بود هر کاری کردم نتونستم ببینم....

پارسال آزمایش دادم ۴ خورده‌ایی بود،از سال ۹۳ تا حالا هم اصلا داروی تحریک تخمدان نگرفتم

نسبت به ذخیرت اف اس هاشت بالا بود به کم....

کاش هر دو رو تکرار کنی....

رژیمو رعایت می کنم ولی به دکتر نشون دادم گفت نسبت به رنج آزمایشگاه خوبه نمی دونم انشأالله که مشکلی پ ...

والا چی بگم؟

شنبه انتقالمه عزیزم .آندومتر تری لاین و ضخامت 10

به سلامتی عزیزم.....

بوی خوش مامان ثمین داره میاد.....

بچه ها به نظرتون واسه انتقال اول به دکترم بگم قبلش برام هیسترو ،پی ار پی،و خراش انجام بده؟!تو سونو ه ...

طبق دستور دکترت برو جلو....

نه عزیزم امروز ان شاالله

عزیزم.چی شد ازمایش دادی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خانوما از بهار و رز سفید و لی لا و لاله خبری دارید؟خیلی توی فکرشونم

بهار که رفته ۲۹ و شکر خدا همه چی داره خوب پیش میره....

لاله جونم گل پسرشو به سلامتی بغل کرد....

از لی لا و رز سفیدم بیخبرم.....

سلام بچه ها من یه سوال دارم کی پانکچر انجام میدن یعنی روز چندم سیکل ؟

روزش دقیق نیست....

من ۳ بار پانکچر شدم روزاش متفاوت بوده.....

روز ۱۶ و ۱۳ و ۱۲ سیکل....

میخوایی مال دو نفر متفاوت نشه؟

وقتی فولیکولات به ۱۷-۱۸ برسن وقت پانکچرت تعیین میشه....