2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
سلام انا جان. من چند روزه سرماخوردم و همش عطسه و سرفه، دیروز همش استراحت کردم بهتر نشدم دکتر رفتم به ...

عزیزم ربطی به آزیترو نداره....

حتما داروهاتو مرتب بخور و سر خود کمش نکن بذار زودتر خوب بشی.....

عزیزم وقتی آزیترو داده یعنی نیاز به آنتی بیوتیک داشتی پس بخور حتما....

مطمئن باش عوارض آنتی بیوتیک خیلی کمتر از عوارض بیماریه....

من برا ذات الریه اوایل بارداریم کلی آنتی بیوتیک زدم چون اگه نمیزدم به جنین بیشتر لطمه میزدم تا با زدنشون.....

یادمه من که هر روز دو بار میرفتم برا زدن سرم و آنتی بیوتیک داخل سرم یه خانومه بود بهم گفت بزن اصلا نترس.....

طفلک تعریف میکرد که تو بارداریش ذاتالریه میکنه و دکترا بهش دارو نمیدن که خوب نیست و.....

میگفت پسرش با مشکل تنفسی به دنیا اومد و دور از جونتون بعد چند سال زجر کشیدن فوت کرد.....

میگفت بزن و خیالت راحت باشه عوارض عفونت از دارو خیلی خیلی خیلی بیشتره.....

دکترمم تاکید داشت مجبورم داروی بیشتری بدم که سریع خوب بشی چون ادامه این وضعت برا بچه خوب نیست.....

پس الان چند تا دونه آزیترو بخوری البته با تجویز دکتر بهتره تا کارت به سرم تراپی بکشه.....

خیلی مراقب خودت باش تا زودی خوب بشی.....

ضمنا خواهشا از دست و روبوسی و تماس اضافی با دیگران پرهیز کنین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بتای اولم ۱۰۰ بوده دعا کن فردا بتام حسابی بالا بره روز چند انتقال هستی؟؟

ای جانم تبریک میگمممم.ان شاالله فردا با بتای تپلی میای😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام به همه دوستان عزيزم ، بله عزيزم شير به شير ، سخت كه خوب حتما هست ولي واقعا فكر نميكنم از اون ٦ ...

قربون عظمت خدا برم چه خوشگل و راست وریس واست برنامه چیده عزیزم واسه ما هم خیلی دعا کن بازم مبارکت باشه🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
عزیزم ربطی به آزیترو نداره.... حتما داروهاتو مرتب بخور و سر خود کمش نکن بذار زودتر خوب بشی..... عز ...

انا جونم،من رفتم دکتر به خاطر فشار دکترم گفت من دارو واسه انتقال بهت نمیدم و گفت فرش واست جلو بریم  واسه انتقال،عزیزم به نظرت بدون دارو اندومترم ضخامت میگیره واسه انتقال نمیدونم چیکار کنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
@تورک- آنا سلام دوستای خوبم یه سوال داشتم من سیکل قبل خراش انجام دادم که این سیکل برم واسه انتقال ...

عزیزم فکر کنم پریودیه اما برا اطمینان زنگ بزن مرکز یه حوری بپرس.....

به هر حال برا این جور مواقع و شرایط اورژانسی یکی باید جواب بده دیگه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مشکلتون چی بود؟به نطرت ابن سینا بهتره یارویان؟

سلام عزیزم. ما میکرواینجکشن انجام دادیم همسرم آزو اسپرمی هستن خودم هم کم کاری تیرویید و مشکل ایمنی دارم. سیستم کاریشون مشابه هست اما نظر شخصی من رویان پزشکاش با سابقه تر  هستن

سلام به همه دوستان عزيزم ، بله عزيزم شير به شير ، سخت كه خوب حتما هست ولي واقعا فكر نميكنم از اون ٦ ...

عزیزم  سلام ی سوال داشتم...من ب حساب خودم الان باید تو هفته ۲۸ باشم ک دکتر دیشب سونو کرد گفت تو هفته ۲۹ هستم و اینکه من تا الان ۱۱ کیلو اضافه کردم ک دکترم گفت کمه و بهم زینک داد و دخترمم ۱۱۸۵ بود گفت خوبه ولی بهتره بالای ۱۲۰۰ باشه حالا نگران شدم ب نظرت واقعا وزنش کمه😔

@تورک- آنا سلام دوستای خوبم یه سوال داشتم من سیکل قبل خراش انجام دادم که این سیکل برم واسه انتقال ...

عزیزم حالا که هیسترو میشی بگو با هیسترو خراشم بدن چون موندگاری و اثرش بیشتره....

مشکل ما کم تحرکی و مرفولوژی اسپرم بود که با دارو یه خورد حل شد و به یاری خدا 6 تا جنین بلاستوسیت فری ...

عزیزم انعقادیات اوکی بودن؟

کاریوتایپ و دی اف آی چی دادین؟

باسلام وخسته نباشیدمن انتقال اولم منفی دراومدچندبارسوال کردم متاسفانه کسی راهنمایم نکردکسی هست بگه ب ...

دوست عزیز به من همیشه گفتند دو ماه بعد از پانکچر میتونی دوباره شروع کنی.یعنی پریود سوم بعد از پانکچر

عزیزم. 😢😢منم شوهرم مشکل تعداد و تحرک داره الان ۱۴ تا جنین دارم ماه بعد میخوام واسه اولین بار انتقا ...

عزیزم میفهمت انتظار خستت کرده اما به زودی نتیجه میگیری خستگیت در میره....

عزیزم مبارکت باشه انشاالله این دوران رو با ارامش طی کنی و سالم بغلش کنی ..❤❤💚💛 چند هفته شما قلب د ...

oقربونت برم عزيزم ممنون

انشااالله

من دكترم گفت اوايل هفته٦ برو

ولي خودم سرخود صبر كردم ٧ هفتم پرشد بعد رفتم

٧هفته و١ روزم شد رفتم سونوي واژينال قلب

شكمي از هفته ٨/٩ ببعد ميشه

قبل اون فقط واژيناله كه دقيقه بشرطي كه زود نري

بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌
عزیزم من بوشهر هستم.دکتر پرستو سهیل .اره همه ی آزمایشا رو انجام دادم.عکس رنگی رحم و سونو واژینال و . ...

عزیزم نه پی تی تی و... تستهای روتینن....

منظور دوستمون این آزها هستن....

نسخه ۳ و ۴ ایمنی انعقادیان....

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

سلام بچه ها من از ۲۵ تا تخمک فقط ۸تا جنین دارم 

عزیزم خوبه که....

همون ۸ تا مگه کافی نیست؟

مگه مهد کودک میخواهی راه بندازی؟