2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
😔😔 عزیزم میشه بگید مشکلتون چیه؟ خودتون مشکل دارید یا همسرتون؟ میدونم چه حسی داری الان لعنت به این ...

مشکل ما کم تحرکی و مرفولوژی اسپرم بود که با دارو یه خورد حل شد و به یاری خدا 6 تا جنین بلاستوسیت فریز کردیم اما دفعه اول بدون آزمایش ایمنی انتقال شد که منفی بود بار دوم آزمایش ایمنی دادم و ana از رنج بالاتر بود و فقط قرص پردینزیولون روزی 1 دونه که دو تا ساک تشکیل شد و جنین تشکیل نشد و انتقال سوم از پانکچر پارسال حالا بود که با وجود گرفتن سرم آی وی آی جی و پردنیزیولون یک جنین انتقال دادم و منفی شدم .

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
عزیزم روز چند انتقالی؟؟

سلام گلم روز۱۰

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم .حالا که نرفتی ازمایش .خدا رو چی دیدی .شاید مثبتی .. عزیزم اون بار دوساک داشتی تا کی صبر کردی ...

نه عزیزم استرس نداشته باش همه که مثل هم نمیشن من از اول فقط ساک بود بدون قطب جنینی و زرده ان شاء شما هفته بعد قلب هر دو نی نی نازت تا 120 سال می تپه 

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
عزیزم .حالا که نرفتی ازمایش .خدا رو چی دیدی .شاید مثبتی .. عزیزم اون بار دوساک داشتی تا کی صبر کردی ...

ان شاء الله خدا نی نی های نازت رو تا 9 ماه مهمون دلت میکنه و بغل میگیریشون 

قربونت دلت برم.ايشالله اين دفعه حتما ميگيره.باز خداروشكر كه فريز داري💋💋💋

ان شاء الله خدا دامن همه منتظرها رو سبز کنه 

رویا جون بهتری؟؟ دکتر رفتی؟؟؟

ممنون عزیزم. اگه آسپرین نخورم خونریزیم کمه وقتی میخورم زیاد میشه

امروز اگر کوه خاک جلو در خونه برداشته بشه میرم دکتر وگرنه باز میفته برای دوشنبه

نگفتی برای هفته ۶ چه آزمایشی برات نوشتن؟

اها.من زیاد درد ندارم.وقتی فعالیت میکنم یا خم‌میشم درد حس میکنم بعدش.یعنی کریمزاده هرکی پانکچر داره ...

خامئني همون ميزان از حس كردن تخمدان ها طبيعيه، انتظار درد بيشتري رو نداشته باش گل دختر،، تعداد خيلي معدودي دچار دردهاي خارق العاده ميشن شايد از صد نفر يه نفر اونجوري درد حس كنه، الان شما نرمال هستي

...
نه عزیزم استرس نداشته باش همه که مثل هم نمیشن من از اول فقط ساک بود بدون قطب جنینی و زرده ان شاء شما ...

ممنون عزیزم .خدا کنه ..

انشاالله تو هم به مراد دلت برسی به زودی .بحق پنج تن ..

مشکل ما کم تحرکی و مرفولوژی اسپرم بود که با دارو یه خورد حل شد و به یاری خدا 6 تا جنین بلاستوسیت فری ...

عزیزم. 😢😢منم شوهرم مشکل تعداد و تحرک داره الان ۱۴ تا جنین دارم ماه بعد میخوام واسه اولین بار انتقال بدم لعنت به این ناباروری که بدترین دردِ دنیاس دو سالم دارودرمانی کرد بی فایده بود

عزیزم. 😢😢منم شوهرم مشکل تعداد و تحرک داره الان ۱۴ تا جنین دارم ماه بعد میخوام واسه اولین بار انتقا ...

ان شاء الله نتیجه می گیری عزیز دلم . دکترت کی هست ؟  ایمنی انعقادی مشکل نداشتی ؟ جنین هات چند روزه هستن ؟ از نظر رحمی بررسی شدی ؟ عزیزم همه جوانب رو رعایت کن به حق امام حسین همین بار اول باردار میشی .

ان شاء الله نتیجه می گیری عزیز دلم . دکترت کی هست ؟  ایمنی انعقادی مشکل نداشتی ؟ جنین هات چند ر ...

عزیزم من بوشهر هستم.دکتر پرستو سهیل .اره همه ی آزمایشا رو انجام دادم.عکس رنگی رحم و سونو واژینال و ...همه هم انجام شده همش نرمال بوده.ایمنی انعقادی منظورتون آزمایش pt و ptt و...که قبل از عمل میدیم دیگه؟ اونم نرمال بود.جنینام دو روزه هستن از اونجایی که مرکز ناباروریشون خیلی بی برنامه هست این ماه باید انتقال میدادم گفتن جنین شناسمون نیست برین ماه بعد!