2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
سلام . امروز روز 13 انتقالم بود این دفعه ششمه که انتقال دادم .بی بی زدم منفی بود . ناراحت که هستم ام ...

عزیزم .حالا که نرفتی ازمایش .خدا رو چی دیدی .شاید مثبتی ..

عزیزم اون بار دوساک داشتی تا کی صبر کردی تا قلبش تشکیل بشه.

منم دو ساک دیده شد ولی فعلان قلب رو ندید گفت هفته بعد .خیلی میترسم ..هفته هفت رفتم .گفت پنج هفته .

اینطوری گفتی بدتر استرس گرفتم ..خدا خودش کمکم کنه ..

عزیزم امیدوار باش.و توکلت بخدا باشه ..همه ما این راهها رو رفتیم ..

اها.من زیاد درد ندارم.وقتی فعالیت میکنم یا خم‌میشم درد حس میکنم بعدش.یعنی کریمزاده هرکی پانکچر داره ...

ببين حدودا ساعت هاي دو به بعد پانكچريارو ميفرستن بالا.من يادمه ساعت ٢:٣٠ صدام زدن.كل پروسه ٥ دقيقه هم نيست.بعدش كريم زاده شب بچه هاي پانكچر رو نگه ميداره.ولي افلاطونيان سرشب مرخصشون ميكنه.يادم نيست دقيقا  كي امپول ازادسازي رو زدم.فكر كنم اخر شب شنبه زدم دوشنبه پانكچر شدم.از بس امپول ميزني يادت نميمونه والله😂

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام . امروز روز 13 انتقالم بود این دفعه ششمه که انتقال دادم .بی بی زدم منفی بود . ناراحت که هستم ام ...

قربونت دلت برم.ايشالله اين دفعه حتما ميگيره.باز خداروشكر كه فريز داري💋💋💋

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام دوستان ،، سلام آنا جون   من وقت نکردم بعد زایمانم بیام سایت   دلم میخاست ف ...

عززززیزم خیلی خوشحالم از خوشحالیت😍😘😗

ایشالا همیشه لبخند رو لبت باشه🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام انا جان. من چند روزه سرماخوردم و همش عطسه و سرفه، دیروز همش استراحت کردم بهتر نشدم دکتر رفتم بهم ازیترومایسین داد گفته بود ۲تابخور روز اول که یکی خوردم بعد یه لکه کوچیک اندازه عدس البته لخته مانند بود اومد ازم. دیشب شیاف گذاشتم ولی نگرانم چیز خطرناکی بوده. دیگه هم ندیدم 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
ابتدای هفته ۶ چه آزمایشی داری؟

رویا جون بهتری؟؟

دکتر رفتی؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ممنون عزیزم چه دعای خوبی ولی من یه دونه جنین دارم    

عزیز دلم همون یه دونه جنین هم می تونه دوقلوی همسان بشه برای خدا که کاری نداره❤

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
آره یادمه خانومایی بودن که با خوردن روزی دو تا گوجه فرنگی و لوبیا سبز و بصورت خوراک درست میکردند&nbs ...

سلام عزیزم...

گلم چندروز بعد اتمام ال دی پریود شدی؟؟

از روز سوم خوردی یا پنجم؟

راستی کارای دندون پزشکیتو انجام دادی؟؟

منم امروز میرم دندون پزشکی... کلا تا همه دندونا رو درست کنی یسال طول میکشه😁البته دکتر دندون پزشک ک میری میگه همه دندونات کار دارن😐

اما من یدونه پرکردنی دارم،یدونم عقل ک جراحی کنم.این دوتا خیلی واجبن و حتما مامان شم درد میگیرن.

پنج شنبه شب اخرین ال دیم رو خوردم.دیگه باید واستم تا پریود بیاد.گفتم تو این بازه برم دندونامو درست کنم.

@تورک-آنا

سلام دوستای خوبم

یه سوال داشتم من سیکل قبل خراش انجام دادم که این سیکل برم واسه انتقال اما بخاطر اندومتر کنسل شد وداروهای انتقالم که پرد وانوکسا وا اس ا واسترادیویل بود قطع شد حالا بعداز یه هفته (چهارده سیکلم )دوروز لک بعد مثل پری خون ریزی داشتم قراره ده روز دیگم هیسترو شم الان نمیدونم اینو پری حساب کنم ؟یا لک ؟اخه مثل پریدی خون جاری وروان دارم به دکترم دسترسی ندارم ممکنه بخاطر داروهای انتقال باشه که پری شدم؟

عزیز دلم همون یه دونه جنین هم می تونه دوقلوی همسان بشه برای خدا که کاری نداره❤

عزیزم روز چند انتقالی؟؟

@تورک- آنا سلام دوستای خوبم یه سوال داشتم من سیکل قبل خراش انجام دادم که این سیکل برم واسه انتقال ...

سلام عزیزم احتمالا همون پری هست شاید هورمونات بهم ریخته زود پری شدی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنونم از اطلاعاتت عزیزم.من اول راهم خیلی چیزا رو نمیدونم .برای همین سوال زیاد برام پیش میاد.ممنونم ...

انشاله زود زود بیای خبر مثبت شدنتو بدی و دل ما رو هم شاد کنی گلم🌹🌹🌹

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام عزیزم احتمالا همون پری هست شاید هورمونات بهم ریخته زود پری شدی

ممنون گلم به خدا این دوروزه دارم دیوانه میشم میگم نکنه دفعه پیش لک بوده من متوجه نشدم فک کردم پری بخاطر اون سیکلم کنسل شده و هزارها چیز دیگه میاد به ذهنم