2777
2789

سلام دوستان.خودش اون هفته گفت به درد هم نمیخوریم و رفت..هر چی گفتم یه مدت بمونیم گفت نه..از اون هفته من استوری میزارم تو واتس اپ نگاه میکنه ..البته جوابی نمیده..به نظرتون ممکنه هنوز دلش پیش مت باشه؟یا نه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا میدونه هنوز درگیرشم..خیلیی دوسش داشتم و دادم.. نمیدونم چکار کنم

عشقم پسرا تا مطئمنن از داشتنت قدمی واست برنمیدارن

ب ضرر خودته چنین آدمیو برگردونی ولی اگه میخوای برگرده با گریه و زاری و استوری غمگین فقط دور تر میشه و فاز برد پیت میگیره

همشون همینن . شمارشو پاک کن‌ بعد ی هفته خودش میاد سراغتو میگیره

عشقم پسرا تا مطئمنن از داشتنت قدمی واست برنمیدارنب ضرر خودته چنین آدمیو برگردونی ولی اگه میخوای برگر ...

امیدارم که برگرده..خیلی بهش وابسته بودم..هنوز نتونستم کنار بیام..خودم فکر میکنم پای کسی دیگه درمیون بود که اینجوری یهویی رفت

امیدارم که برگرده..خیلی بهش وابسته بودم..هنوز نتونستم کنار بیام..خودم فکر میکنم پای کسی دیگه درمیون ...

تجربشو داشتم. برگشت و بارها کارشو تکرار کرد. زمانی افتاد ب پشیمونی ک دیگه من نمیخواستمش تحمل نداشتم دیگه

سرد شده بودم . الانم کات کردم چند ماهه دوسشم دارم ولی ب هیچ عنوان نمیخوام برگردم تو رابطه

دلم میخواد باهاش حرف بزنم صداشو بشنوم ببینمش واسه همینم هر موقع پیام میداد انگار ن انگار ک ناراحتم. حرف میزدم باهاش هیچ توضیحی هم نمیداد واسه همین خیلی حس مزخرفی بود. وقتایی که بود تنها تر بودم چون یه علامت سوال گنده تو مغزم بوذ

در کل اونا ب پشمشونم نیست فقط حسرت وقت هدر رفته میمونه و اون انرژیت ک صرفش کردی و تروماهایی که بهت داده.

من ک بعد این آدم تپش قلب و استرس و هر چی فشار روانی بود بهم وارد شد ک الان پی درمونشم. 

اینارم بخاطر خودت میگم چون بیشتر بمونی داری بیشتر ب خودت آسیب میزنی و برگشتو سخت تر میکنی. بیرون اومدن از یه رابطه یه ساله راحت تر از یه رابطه دوسالس . در هر صورت اولش سخته ولی بعدش جوری به خودت میای که به احدی دیگه باج نمیدی

تجربشو داشتم. برگشت و بارها کارشو تکرار کرد. زمانی افتاد ب پشیمونی ک دیگه من نمیخواستمش تحمل نداشتم ...

اره واقعا راست میگی..منم باید رو خودم کار کنم و قوی تر باشم

.یه هفته ست زندگیم مختل شده