2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
دوستهای خوبم من کم پست می ذارم ولی تقریبا بیشتر پست ها رو می خونم وحافظه ی خوبی دارم و اسمها توی ذهن ...

ممنونم نازنین جانم

الهی آمین.دعا میکنم تک تکمون به آرزوی قلبیمون که مادرشدنه روز به روز نزدیکتر بشیم.و با اومدن دردونه هامون شاد بشیم.اون روز نزدیکه😍💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
شیر ب شیر ؟؟ سخت نیس با اینکه شاۼلید ؟

سلام به همه دوستان عزيزم ، بله عزيزم شير به شير ، سخت كه خوب حتما هست ولي واقعا فكر نميكنم از اون ٦ سال منتظر بودن سخت تر باشه ، سر كار هم خدا رو شكر من معلم هستم و چون رسمي هم هستم الان دوباره تماس گرفتم پرسيدم بهم ٤ ماه مرخصي استعلاجي رو ميدن بقيه بارداريم هم توي تابستون هست بعدش هم كه دوباره ٩ ماه مرخصي زايمانم وصل ميشه به تابستون بعديش و بچه هام ان شا الله تقريبا از آب و گل در ميان ، مادرم هم خدا رو شكر كمكم هست و همينطور همسرم ديگه توكل به خدا . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من امروز روز سوم انتقالمه بعضی وقتا یادم میره انتقال دادم از موقعی که جنین رو انتقال دادن یه آر ...

آفرین آفرین.درست ترین کارو شما انجام میدی عزیزم.ان شاالله نتیجه ی این صبوری و آرامشت رو ببینی به زودی.منم دوست دارم بیخیال باشم.دعا کن مثل شما شم😆😍💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام به همه دوستان عزيزم ، بله عزيزم شير به شير ، سخت كه خوب حتما هست ولي واقعا فكر نميكنم از اون ٦ ...

ای جانم‌ان شاالله به سلامتی بغلش بگیرین.بله سخت هست اما سخت تر از انتظار نیست.موافقم

خب تقریبا مثل دوقلو میشن😍با هم بزرگ میشن ان شاالله

برای ماها هم دعا کن طعم مامان شدنو بچشیم😘

آفرین آفرین.درست ترین کارو شما انجام میدی عزیزم.ان شاالله نتیجه ی این صبوری و آرامشت رو ببینی به زود ...

ممنون ان شاءالله هممون نتیجه بگیریم

من سرما خوردم عطسه هم میکنم همش به خودم دلداری میدم میگم نه بابا با عطسه که طوریش نمیشه

خدایا شکرت😙
خواهرای گلم❤ دیشب که اومدم بخوابم،بی حسی دندونم رفته بود کم کم داشت درد خودش رو نشون میداد.منم مقاا ...

الهی دورت بگردم مهربونم.غصه نخور ان شاالله تا اونموقع اثر تمام این چرک خشک کنا و مسکنا از بدنت بیرون رفته.نگران نباش گلم.طبیعیه این فکر‌و خیالا.ماها هرروز کلی فکر و خیال جدید میاد سراغمون.اما توکل کن به خدا‌.ان شاالله هیچ‌مشکلی پیش نمیاد عزیزم.به جاش تا اخر بارداریت دندون درد اذیتت نمیکنه😙نگران نباش گلم

راستی ممنونم که به یادم بودی و دعام کردی.دعا میکنم به زووودی مامان شی و حال دلت خوب خوب شه💚

ممنون ان شاءالله هممون نتیجه بگیریم من سرما خوردم عطسه هم میکنم همش به خودم دلداری میدم میگم نه باب ...

وای منم همش مواظبم سرما نخورم

گر نگهدار من آن است که من میدانم....

نگران نباش گلم.ان شاالله نی نی تا الان جاش محکم شده.مواظب خودت باش مامانی😘

دفعه اولمه دوتا تخمک داشتم یکیش جنین شد 

چه جالب دیروز من مطب دکتر بودم یه نفر 5 تا تخمک داشت  دکترا داشتن مشورت میکردند ایا پانکچر کنند یا نه!

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم بستگی داره بدنت که آماده بشه.... بر اساس سونوهات تعیین میکنن.... باید سایز فولیا به ۱۷-۱۸ بر ...

ممنونم از جوابت مهربونم.خواستم حدودشو بدونم.پس تقریبا نزدیکه...چون روز هفتم سایزشون ۱۳ اینا بود‌.فردا باید برم سونو باز.التماس دعا دوستان😙