2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
نه یهویی.. کم کم.. البته شدید نیستا.. فک کنم همین خونابه هاس که قورت میدم اینجوری شده.

درد گلوت به خاطر حساسیت به ماده بی حسیه. منم هر بار میرم دندونپزشکی تا دو‌ روز گلوم ورم میکنه. دکتر گفت به ماده بی حسی حساسیت داری

عزيزم استراديول فكر كنم برا ضخامت اندومتره.بعدش كه روز چهارده ميري سونو ضخامت اندومتر رو سونو ميكنه ...

خيلي سپاسگذارم از توضيحت دوست خوبم، همينه دقيقا فك كنم، فقط يه چيزي دكتر من با همين روال فقط قبل از شروع سيكل يه امپول ميده گويا كه من اون امپولو نزدم برا همون گير دادم ببينم بقيه چ جوري بودن😆

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂 نگرانی های ما تمومی نداره اخه من هیچی ندارم دریغ از یک تهوع😬 من بتام تکرار نکردم الان بعض ...

هیچی گفتن نگران نباش ما هم نداریم ...😂😂😂بارداری ما هم قبلش داستان داره .هم بعدش .. بنویسی کتاب بشه ..😂😂

اره عزیزم.مطمئن باش که کلی جنین تپل مپل تشکیل میشه 😍😍 منم دکا و اویترال زدم ۳۶ ساعت قبل و یه روزم ...

ممنونم عزیزم انشالله 

پس به امید خدا انتقالامون تقریبا همزمان میشه

شما هم پیش دکتر نصر میرید؟

راستش من نمیدونم چرا داده ولی از یکی از دوستانم پرسیدم گفت برای کم کردن التهابات تخمدان میدن 

فکر کنم همون که شما میگی بشه

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
بچه ها یعنی همه ی ما میکرویی ها این لک و خونریزی و شیاف و امپولو داریم؟؟؟اینجا هرکی دیدم داشته!

معمولا آره....

البته همه نداشتن اما خوب خیلب از دوستان تجربه کردن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
معمولا آره.... البته همه نداشتن اما خوب خیلب از دوستان تجربه کردن....

آنا جون من امروز لک قهوه ای ب میزان زیاد داشتم دیروز توی پنج هفته و یک روز دکتر سونو واژینال کرد و گفت همه چی خوبه. پروژسترونم روزی دو تا توی یه سرنگه یعنی فکر می کنم بیشترش نمیشه کرد مولا با یه شیاف!! چیکار میشه بکنم؟؟  لک قهوه ای اونم زیاد طبیعیه؟ البته عصر زیاد بود بعدش کمتر شد

اینم بگم آ اس آ رو قطع نکردم چون دیروز دکتر گفت همه چی خوبه. امشب خواستم نخورم آ اس آ رو که زنگ زدم ب یکی از دوستای قدیمم ک رزیدنت زنانه گفت نه ربطی نداره آ اس آ رو بخوذ

سلام آنا جون من دوبار انتقال منفی داشتم این سری گفتن باید هیستروبشم درضمن پانکچرهم باید بشم حالا این ...

عزیرم هیسترو یه روش تشخیصی درمانیه....

دوربین از طریق واژن میفرستن داخل رو بررسی کنه....

اگه مشکلی بود از همون طریق عمل لازم انحام میشه....

والا معمولا ماه قبل پانکچر و انتقال همون دوره که ال دی و این چیزا داریم....

اما خوب من چون لاپراهیسترو داشتم با خراش ۳ ماه قبل انتقال انجام شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من امروز دقیقا یک هفته است که ازم مثبت شده نمیدونم چجوری حساب میکنن هفته بارداری رو؟؟ دکترم گفته هف ...

عزیزم نی نی شما هم سن نی نی منه. از تاریخ اولین روز اخرین پریودی حساب میشه. مثلا من که ۹ آبان بوده الان نی نی م پنج هفته و یه روزشه

من امروز دقیقا یک هفته است که ازم مثبت شده نمیدونم چجوری حساب میکنن هفته بارداری رو؟؟ دکترم گفته هف ...

از اولین روز اخرین عادتت .حساب کن .بزنی اینترنت محاسبه تاریخ زایمان میاره.تاریخ پریودت رو میزنی .هفته رو حساب میکنه برات ..

😂😂😂😂 نگرانی های ما تمومی نداره اخه من هیچی ندارم دریغ از یک تهوع😬 من بتام تکرار نکردم الان بعض ...

سلام عزيز دلم مبارك باشه انشاالله صداي قلبشم ميشنوي

قربونت برم بتاتو حتما تكرار كن واس اينكه بدوني جنينت خوب رشد كرده باشه انشاالله

بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌