2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
ویتامین دی که قرصش رو میخورم.این آز هفته شش هست. اما تیروئید رو نگرانم. آخه قرص میخورم.  توی ...

تيروئيدت مشكلى نداره كه عزيزم🌸💕

عاليه.زير ٥ بايد باشه كه برات ٢/١٨ هست ديگه

نگران نباش توروخدا 

ويتامين D پايينه كه اونم قرص مى خورى خوب مى شه 

به خدا ماها براى باردارى به اندازه كافى استرس كشيديم ديگه اين چيزارو بسپار به دكترا حتما مى دونن برامون تو مراحل مختلف چى ها كنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله. مثل اینکه زایمان هم انجام میده اگه زایمانی در کار باشه میام مشهد سه ساعته منتظر دکتر نشستم آخ ...

عزیزم منم خونریزی داشتم هفته قبل .دکتر گفت برو خونریزی داری سقط میشه ..

بهم فقط یه امپول پرژسترون داد و گفت شیافتم بزن .

من خیلی مشورت کردم .

دوستان قرص دوفاستون رو گفتن بخور.چون جای بچه رو هم سفت میکنه .منم چون دوستم هم استفاده کرده بود خونریزی داشت منم روزی دو تا 12ساعت خوردم .یه امپول پرژسترون.سه تا شیاف سیکلوژست .کمتر شد و بعد یه هفته کامل قطع شد.منم امپول دیگه نزدم.شیاف رو دو تا کردم .الان قرص دوفاستون میخورم ..احتمالان بعد سونو قطع کنم دیگه ..

چون ناچار بودم .لکم شده بود خونریزی.بحدی استرس داشتم که حد نداشت مخصوصان وقتی دکتر گفت برات نمیمونه..چون خونریزی داری.یعنی به دکترم گفتم قرص دوفاستون بده .گفت نه همون امپول و شیاف کافیه .نداد.

منم از خیلی ها مشورت گرفتم و خوردم .خدا رو شکر قطع شد.تا الانم یه لکم ندارم ..هر چند استرس سونوی قلب دارم .تا برم ..

ولی حداقل از لک راحت شدم ..

ببین چون به ادم باردار خود دکترا هم قرص و دارو رو باحتیاط و براساس ازمایشاتش میدن .چون بالاخره باردار هر دارویی نباید مصرف کنه ..

اگه خونریزیت زیاده مشورت کن ..ببین اگه برات مشکلی نیست قرص دوفاستون استفاده کن ..بازم میگم مشورت کن بعد ..

و من بازم توصیه میکنم مخصوصان خانمهای باردار هر دارویی نباید استفاده کنن بدون مشورت دکتر.

انشاالله که زودتر بری سونو و یه دکتر خوب .برات داروی مناسب تجویز کنه 

هم کیست دارم، هم عفونت، حتما سردی رحم دارم با این اوضاع،  سردی رحم چ علائمی داره

عزیزم یکیش سردی واژن و زیر شکم....

لک بینی موقع پریردی....

قبل و بعدش.....

دردهای پریودی....

رنگ تیره پریودی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما خوشحالی من همش برا چن ساعته دیروز صدای قلبشو شنیدم امروز بازم خون دیدم یعنی چی ؟امرپز صب ...

عزیزم ربطی به لوو نداره....

منم داشتم....

نگران نباش....

برا من دو ماه زمان برد کامل قطع بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم. اگه آسپرین نخورم خونریزیم کمه وقتی میخورم زیاد میشه امروز اگر کوه خاک جلو در خونه بردا ...

خوب نخور فعلا آسپرین رو..

برا من؟؟؟

من آزمایشی ندارم عزیزم..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ایرادی نداره آناجون؟  آخه همه میگن تا ۱۲ هفته و .....  میگم نکنه جلو عقب بودنش خوب نیست. ...

نه بابا عزیزم....

سخت نگیر....

من طبیعی باردار شدم....

یه شیاف رو داشتم....

از ۱۲ هفته به بعد هم شیاف بود هم پرولوتون ۵۰۰ دو هفته یه بار....

لکم نداشتم!!!!

سخت نگیرین....

زودتر قطع کردتش ریسکش بیشتره تا یکی دو هفته دیرتر قطع کردنش....

البته احتمالا شما تا آخرش پرولوتونو خواهی داشت....

میدونی مامان آینده، بخدا اینجا نمیخوام انرژی منفی تزریق کنم، ولی به قول این جمله که میگه آنچه خوبان ...

عزیزم اینطور باشه من چی بگم؟

من و همسری که کلکسیونر بودیم.....

دیدی اراده خدا فراتر از کوله بار مشکلاتمون بود!!!!!

من اول خون قرمز میبینم بعد لخته سیاه میاد بعد آخراش میبینی لکه های قهوهای یا چطور بگم رگهای قهوهای ا ...

عزیزم ان تی چطور بود؟ 

هنوز لک داری؟

هماتوم جذب شده بود؟

پریودت کی بود و الان ان تی گف چند هفته ای؟

ببخش انقد سوال کردم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من چرا انقد استرس دارم بچه ها ، دلم یجوریه 🤧😭

داری مامان میشی واسه اونه....

تيروئيدت مشكلى نداره كه عزيزم🌸💕 عاليه.زير ٥ بايد باشه كه برات ٢/١٨ هست ديگه نگران نباش توروخدا&n ...

نه عزیزم من نگران نیستم.

فقط چون دکترای اینجا یک کم‌کم تجربن ، سعی میکنم خودم دقتم رو ببرم بالا. که اگر لازمه مشورت کنم.

بله عزيزم تقريبا ٩ روز البته چون بعضي وقتها سيكلام ٣٢ روزه ميشد گفتم يك هفته ، توكل به خدا واقعا برا ...

برا ماها واقعا جنسیت فرقی نداره.....

همینطوری حدس زدم احتمالا به داداشی داره میاد....

هر چی هست فرق نداره فقط سالم باشه....

نه بابا عزیزم.... سخت نگیر.... من طبیعی باردار شدم.... یه شیاف رو داشتم.... از ۱۲ هفته به بعد هم ...

عزیزم این پرولوتون چیه؟ واسه چیه؟

استرادیول چی؟

و اینکه شما سفر رفتین تو بارداری اولتون؟

دومی هم لک داشتین؟

آخه من توی بارداری اولم کمی لک داشتم دکترم استاد دانشگاه بود ، گفت اصلا نرو یا با مسئولیت تودت .گفت تو کتار ها و مراجع ما نوشته هر لکه بینی ای حتی کم مساوی با ممنوعیت مسافرت.

اما الان من مجبورم برم ۲۰ هفتگی .موندم چه کنم.

فکر‌کنم اسم آمپولی که‌بهم داده که سه شب باید بزنم اورالگوتان هست همچین چیزی :/ گفت زیرجلدی بزن.همون ...

سلام عزیزم..خداروشکر که همه چی خوبه 😍 کلی جنین خواهی داشت انشاالله...

منم این امپولو داشتم.. از روز نهم ساعت هشت تا ده صبح یه دونه زیرجلدی روبازوم زدم...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚