2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
واااي بچه ها، من ب دكترم شك كردم،، ميگم خانم دكتر پرولاكتينم بالا بوده يه ماه قبل از پانكچر، آيا ممك ...

عزیزم تو چرا الان انقد دنبال کیفیت تخمکایی.. در صورتی که جنینات تشکیل شده..🍀😍

به خدا این حس و حال استرسی و پرسوال و بدبینی به دکترت،فقط و فقط به ضرر خودت تموم میشه ها..

شکر خدا جنین داری یه عالمه حالا هر گریدی..☘

خدا بخواد تورو مادر کنه به گرید جنینات مگه نگاه میکنه..؟

فکرشو کن اگه کلی آمپول میزدی و هیچ تخمکی نداشتی چی؟؟؟

پس برو خداروشکر کن .. هر کسی در هر زمان از زندگیش باید شکرگذار داده های خداوند باشه تا بیشتر نصیبش بشه.

همین هارو انتقال میدی و ایشالا مامانی🌷

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام به همه دوستان عزيزم ، خيلي خيلي ممنون از تبريكاتون ، ببخشيد نتونستم يكي يكي جواب بدم ، از محبت ...

تبریک مجدد دوست عزیزم🍃🍀☘ التماس دعا داریم🌷

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۱ روزه آسپرین رو قطع کردم به خاطر خونریزی.... و از اونجایی که روزی ۴ تا استرادیول میخورم چند روز ...

چرا استرادیول 4تا .زیاده.

اگه مشکل انعقادی داری اسپرین رو قطع نکنی بهتره.

اگه که نداری.هیچ .

امپول اگه داری یا شیاف اضافه کن خونریزیت  کم میشه بعد چند روز .

منم زیاد کردم خدا رو شکر کلا قطع شد.

بازم با دکترت مشورت کن.سوالاتت رو بنویس یادت نره بپرس.

استراحت کن انشاالله که خوب میشی عزیزم .

منم استرس لکم قطع شد.حالا موندم سونو برم قلب ببینم خیابت راحت بشه .خیلی استرس دارم .چون همه شما قلب رو دیدید خدا رو شکر .

فقط من ندیدم .خیلی استرس دارم ..برای منم دعا کن ..

دوستا یه سوال😕آمپول میکرولین واسه چیه؟ بعدشم ضخامت اندومتر 15 سیکل 5 باشه خوبه؟کم نیست؟😦

امپول نمیدونم چیه .ولی ضخامت برای این روز از سیکل کمه .اگه بخوای انتقال بدی .دکتر از دوم سیکل استرادیول میده میره بالا.اگه انتقال داشته باشی .نگران ضخامت نباش .ولی به دکتر بگو حتمان.

مامان اینده ممنون شما چن تا میکرولین زدی چند وقت بعدش انتقال دادی؟

عزیزم من هم سیکل قبل هم این سیکل یدونه.. اونم یک سومش رو تزریق کردم.

وقتی آمپولو تزریق میکنم چنددونه از ال دیمم مونده که اونارو بخورم و تموم شه، پریود شم میرم برا انتقال.

سلام خانوما به مامانای جدید تبریک میگم منم امروز رفتم صدای قلبشو شنیدم اشکم جاری شد خیلی استرس داش ...

مبارکت باشه عزیزم🍃🍀☘

التماس دعا☘

امپول نمیدونم چیه .ولی ضخامت برای این روز از سیکل کمه .اگه بخوای انتقال بدی .دکتر از دوم سیکل استراد ...

مرسی مامان مهربون...حالا باز هفته دیگه باید برمدپیشش حتما میگم...احتمالا انتقالم باشه واسه ماه بعد...نمیدونم به خدا...ولی مرسی برای جواب مهربون🌸🌸🌸❤❤❤

چرا استرادیول 4تا .زیاده. اگه مشکل انعقادی داری اسپرین رو قطع نکنی بهتره. اگه که نداری.هیچ . امپو ...

۴ تا استرادیول رو دکتر خودش گفته.... مشکل انعقادی تا حالا که نداشتم یعنی اصلا تا حالا آزمایش ندادم

تو هم انشالله قلب رو میبینی.... حالا که لکه بینی قطع شده خوب صبر کن بعد برو سونو

اره بخدا خیلی سخته، من فقط سعی میکنم قوی باشم و انرژی مثبت داشته باشم ولی به عمق موضوع نگاه میکنم می ...

عزیزم چرا اینجوری فک میکنی...

من اون جلسه ای که فهمیدم یدونه لوله دارم.. بغض کرده بودم دکترم گفت ناراحت نباشی یه مریضی سر زایمان سومش اومد پیشم فهمیدم یه لوله داره و تاحالام هیچکی نگفته بود بهش..😊😊😊

یعنی سبار حامله شده بود .. فک کن..

حتی بمن گفت طبیعی میشی اما زمان میبره.

شک نکن ما اولی رو به لطف خدا با آی وی اف میاریم دومی سومی چهارمی الی آخرررر رو طبیعی😅😅😃

ماهم بنده همین خداییم که به همه لطف داره😍

واسه ماهم میشه😍

عزبزم میخواستم بگم دراین مورد همه خانوما لطفا رعایت کنید و پیش بند ببندین موقع ظرف شستن.یه‌جا خوندم ...

هم کیست دارم، هم عفونت، حتما سردی رحم دارم با این اوضاع، 

سردی رحم چ علائمی داره

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

سلام خانوما خوشحالی من همش برا چن ساعته دیروز صدای قلبشو شنیدم امروز بازم خون دیدم یعنی چی ؟امرپز صبح برا اولین بار قرص تیرویید انداختم ممکنه به خاطر اون باشه از ترسم دراز کشیدم پا نمیشم  خونریزی دارم😭😭😭😭الان درست ۱۱ هفتمو ۲ روزه

یعنی چی زیاد بشه؟ یعنی میگی نیاز باشه پروژستروناتو کم کنه؟ عزیزم خوب من ۱۲ هفته و ۲ روز سونو شدم و ...

ایرادی نداره آناجون؟ 

آخه همه میگن تا ۱۲ هفته و ..... 

میگم نکنه جلو عقب بودنش خوب نیست.

پس سخت نگیرم ، ان شاالله که چیزی نمیشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام به همه دوستان عزيزم ، خيلي خيلي ممنون از تبريكاتون ، ببخشيد نتونستم يكي يكي جواب بدم ، از محبت ...

وای عزیزم باورم نمیشه.طبیعی باردار شدی؟خدا رو شکر انشالله ک سلامت بیاد تو بغلت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین