2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
برا من حدودا از حداكثر ازمايشگاه كه حدود ٥٠٠ بود يه ٤٠٠تايي بيشتر بود يعني نزديك ٩٠٠ بود خب تقريبا ز ...

ای بابا میگفتن که خیلی سریع میاد پایین که🤔🤔🤔 خدا کنه پس من گیر نکنم سر این پرولاکتینم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نگران نباش خب از الان چك كن خيالت راحت شه، چند بود پرولاكتينت؟

حدودا مثل تو بود، ام آر آی رفتم منتظرم جوابش بیاد برم دکترم قرص بده، کم کاری تیروییدم داشتم کنترلش کردم، 

حدودا مثل تو بود، ام آر آی رفتم منتظرم جوابش بیاد برم دکترم قرص بده، کم کاری تیروییدم داشتم کنترلش ک ...

با كنترل كمكاري تيروئيد، پرولاكتين حل نشد؟ ميگن به هم مربوطه

...
یه ذره اومده پایین ولی بازم بالاس، اما چرا دکتر منم گفت سیکلت کنسل نمیشه، قرصاشو میخوری... 

مرسي كه گفتي، ياس بانو واقعا فقطططط و فقط خداست كه خالقه، از خودش عاجزانه ميخوام رحم كنه و ببخشه و فرزند سالم و صالحي عنايت كنه،، خيلي سخته آدم مخش قفل ميشه

...
عزیزم شادیو که گفتم میشناسم..... فقط گفتم اخیرا سر نمیزنه فقط میدونم یه سری انتقال منفی داشت بازم د ...

خدایا یعنی برای منم میشه???منم بچه میخوامم روحیم خرابه ای خدا.بشه این عذاب

مرسي كه گفتي، ياس بانو واقعا فقطططط و فقط خداست كه خالقه، از خودش عاجزانه ميخوام رحم كنه و ببخشه و ف ...

اره بخدا خیلی سخته، من فقط سعی میکنم قوی باشم و انرژی مثبت داشته باشم ولی به عمق موضوع نگاه میکنم میگم چرا من نباید لوله رحمی داشته باشم، باز خوبه تو لوله هات سالمن، شاید بعد از این بچه که ایشالا از ای وی اف میگیری، بعدی رو طبیعی باردار بشي مثل آنا، ولی من کلا هیچ راهی غیر ای وی اف ندارم، تمام امیدمه😑

عزیزم هورمونا به هم میریزن.... طبیعیه اما بازم چک کن شاید به خاطر تحریک تخمدان کیست زده....

مرسی. دکتر گفت هفته بعد برم سونو. اخه تخمداننم تیر میکششه 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
اره بخدا خیلی سخته، من فقط سعی میکنم قوی باشم و انرژی مثبت داشته باشم ولی به عمق موضوع نگاه میکنم می ...

ياس بانو هركي يه جوري درگيرن اين قضيه س، اگه تخمك قوي و اسپرم سالم داشته باشي خيلي بايد شاكر باشي چون بدون لوله هم با نطفه سالم راحت باردار خواهي شد، منم يقين دارم خدا بخواد تخمك ضعيف و قويش كاره اي نيس و نقشي نداره فقط خدا بايد اذن بده، خيلي نبايد به عمقش نگا كرد چون ريشه ي اين قضيه تو عمقش نيس بلكه اون بالا تو عرش الهيه، بالا رو بايد نگا كنيم، فقط قدرت الهي از پس خلقت آدم بر مياد، عمقشو ولش اونجا خبري نيس،،، برا همينه وقتي خيلي حساب كتابي نگا بشه به قضيه جز اضطراب و سردرگمي نتيجه اي نداره،، چون حسابش دودوتا نيس، كلا خلقت معجزه ست چه تو ازمايشگاه چه تو بدن، خدا بده انشالله ب زودي،، خدايا تو كه بخشنده اي به صلاحيت ها نگاه نميكني به كرم خودت عطا كن

...
از دست تو دختر 😆😆 انقدر حساس نشو ..من نمیدونستم چه بلایی بعد پانکچر میخاد سرم بیاد با قر تو کمر ام ...

چشم چشم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستم ... بسلامتی وارد سیکل شدی؟ به به مامان جدید داریم... از حالا برات آرزوی روزهای خوب با بتا ت ...

اره گلم وارد سیکل شدم.فردا چهارمین امپولمو میزنم ایشالا😍ممنون فداتشم.ان شاالله به زودی خبر مامان شدن خودتو بشنوم.دعا کن‌همه چی خوب پیش بره و تخمکام خوب باشه و درنهایت جنین برام تشکیل شه😚💚حق با شماست.دیگه استرس ممنوع،🙈

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم