2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
واقعا؟؟ چرا؟؟ وقتی مشکل کم تحرکی اسپرم هم نباشه باز هم ممکنه اسپرم ها نتونن همه تخمک ها رو بارور کن ...

عزیزم خوب مگه همسرت صد درصد اسپرماش تحرک دارن؟

یعنی همه سالمن و مطمئنی موفق به لقاح میشن؟

البته نمیدونما....

تصورمو دارم میگم....

شایدم اینطوریه....

سارا جون که گفتن ظاهرا آی وی اف میکنن....

من چون تو جزئیاتش نرفتم مطمئن نمیتونم چیزی بگم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😭 بچه ها من دلم داره می ترکه از غصه. اصلا نمی تونم خودمو اروم کنم. ماه پیش که پانکچر شدم فکر می کر ...

عزیزم ناشکری نکن....

خوب استراحت بکن....

لذت ببر....

دو روز دیگه میایی میگی وروجک نمیذاره بخوابم....

بعد نگی چرا نگفتیا!!!!

من آخرین بار دو هفته قبل زایمان رفتم آرایشگاه....

چیزی نمونده پسرم دو ماهه بشه.....

پس کیفتو بکن چون به زودی مامان میشی و دیگه میری تو اولویت ان ام....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من قراره این سیکل آی وی اف شم. ماه مهر ای یو ای ناموفق داشتم. تا حالا پریود نشدم. ۱۷ روزه پرو ...

عزیزم هورمونا به هم میریزن....

طبیعیه اما بازم چک کن شاید به خاطر تحریک تخمدان کیست زده....

واااي بچه ها، من ب دكترم شك كردم،، ميگم خانم دكتر پرولاكتينم بالا بوده يه ماه قبل از پانكچر، آيا ممك ...

والا چی بگم عزیزم؟

سلام به همه دوستان عزيزم ، خيلي خيلي ممنون از تبريكاتون ، ببخشيد نتونستم يكي يكي جواب بدم ، از محبت ...

عزیزم مبارکت باشه....

گوارای وجودت....

چند روز تاخیر داشتی؟

سلام به همه دوستان عزيزم ، خيلي خيلي ممنون از تبريكاتون ، ببخشيد نتونستم يكي يكي جواب بدم ، از محبت ...

آهان پنج هفته و پنج روزی....

یعنی ۹ روز تاخیر داشتی....

پس احتمال زیاد یه داداشی تو راهه....

گلم از ماه های قبل اسپرین نداشتی؟  قبل پانکچرت اسپرین خوردی یا امپول رقیق کننده زدی؟  قر ...

ماههای قبل نداشتم عزیزم قبل پانکچرم هم نداشتم

قرص ال دی هم اصلا من نداشتم☺️

واقعا براي خودم هم هيجان انگيز بود ، واقعا آخه تعجبم از اين هست كه ما باور ميكني كلا توي اين ٨ ماه ب ...

عزیزم واقعا آدم باورش نمیشه.....

مام دقیقا همینطوری بودیم....

من حتی اون ماه اصلا یادم نیست کی اقدام داشتیم....

به قول تو نهایت یه بار بوده دیگه حتما.....

در حالی که برا اولی.....

خدا باید اراده بکنه....

حالا با ارادش رو طبیعیه یا غیر طبیعی به هر حال تهش اراده خداست که تعیین کننده هست.....

واقعا براي خودم هم هيجان انگيز بود ، واقعا آخه تعجبم از اين هست كه ما باور ميكني كلا توي اين ٨ ماه ب ...

خیلی خیلی مبارکه

انشاالله که به سلامتی و با آرامش این دورانو طی کنی و بالاخره آقا سبحانت به سلامت بیاد بغلت😁😍

والا الان همه اطرافیان من اینجوری شدن😂 بدم که نمیاد ولی هر چی خواست خدا باشه، حکمت دیر و زود هر کاری رو فقط خودش میدونه