2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046188 بازدید | 684501 پست
اصلا مهم نیست عزیزم.شما همون ۹۰ درجه بزنی بهتره اینقدر که بیخیالی و داشتن ارامش مهمه این چیزا مهم ن ...

حق با شماست.همینکارو میکنم گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم فکر کنم تاثیری نداره فقط اگه مثلا جوری تزریق کنی آمپول زیرجلدی به عضله برسه درد میکشی و اذیت م ...

خب دردش اشکال نداره.مهم تاثیرشه فقط.مرسی که ارامش میدی😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من هیچی اونم این آمپول ها که دور ناف زده میشه شاید آمپول های وریدی نحوه زدنشون حساسیت داشته ...

وای عاشقتم.یعنی هم خودت هم شوهرت خیلی باحالین😂😂😂دقیقاااا مردا انقد ریلکس‌و بیخیالن...به من میگه تو همه چیو الکی سخت میگیری و جفتمونو اذیت میکنی.بیخیال باش😒ولی انصافا راست میگه.این همه حرص خوردیم چی شد.ما پیر میشیم اونا عین خیالشونم نیس😑😂یعنی راه حل شوهرت خیلی خفن بود :)) و شوهر سارا که فکرمیکرد جنین دو سه ماهه انتقال میدن😂😂😂

درد حس میکنم،سردی نمیدونم، متوجه نشدم ولی همیشه هم زیر شکمم خیسه بخاطر ظرف شستن آب میریزه

عزبزم میخواستم بگم دراین مورد همه خانوما لطفا رعایت کنید و پیش بند ببندین موقع ظرف شستن.یه‌جا خوندم این خیس شدن خیلی خیلی بده و باعث سردی رحم و‌کیست و عفونت میشه.از‌اونموقع کلا رعایت میکنم.چند روز ببندین عادت میکنین

سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد ، دوستان براي من يك اتفاقي افتاده كه خيلي توي شوك هستم ف ...

وااااایی مباااااارک باشه عزیزم 

خیلی خوشحال شدم 

این معجزه شیرین گوارای وجودت 

برای همه منتظرا دعا کن فدات 😚😚😙😙😙😙

خداجونم شکرت       
خدایا شکرتتتتتتت.... این لحظه شیرین گوارای وجودت....

مرسی آنا جون،برا تیروییدمم لووتیروکسین سدیم ۰/۵ روزی یک عدد تجویز کرد.ویتامین d 4000 هم برا نوشت روزی یکی اما ۲۰۰۰ شو پیدا کردم باید دوتا بندازم باهم؟ از بچگی از قرص انداختن نفرت داشتم اما مجبورم....برام دعا کنید این دوران رو بسلامتی تموم کنم و برا کوچولوم مشکلی پیش نیاد  

😆😆😆 اره خیلی بیخیال و ساده ن واقعا..شوهر منو نمیگی فکر میکرد قراره بچه دو سه ماهه بزارن این تو.ا ...

وای سارا مردم از خنده 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام

کلا فکرم درگیره

درگیر مصلحت خدا و حکمتش

هر ماه روزای تخمک گزاری یه اتفاقی میوفته.....اینماه که تصمیم گرفتم ای یو ای کنم احساس خارش و عفونت گرفتم اصلا به شوهر هم نگفتم.....میترسم با تزریق و خوردن دارو ها بگن نه نمیشه

از دیشب مثل خلا به این فکر میکردم این یه آمپول هست و یه قرص ساده کلومیفن اگر کارم به ای وی اف بکشه و کلی دارو باید مصرف کنن و این اتفاق وسط ماه بیوفته 

وای دارم روانی میشم

از یه بر هم میترسم نکنه مصلحت خدا اینه که بچه دار نشیم شاید یه چی میدونه

میگم کم صبرم و عجول پنج ساله خسته شدم....

دعا کنید برای همه و من

امروز عصر دکتر دارم برای سونو وضعیت فولیکول 

آخ که بعد از نماز صب شوهرم گفت بیا یه اقدام که فرصت رو از دست ندی! بعدش رفتم دستشویی گفت اه چرا رفتی!اخه از دنیا بیخبره که من خارش دارم

خیلی اینروزا به دعاتون محتاجم

به لطف خدا

به نگاه خدا

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
چرا خوددرمانی میکنی دختر!!!چی میخوری ؟؟ بس که مهربونی ..انشاالله قسمت خودت نی نی های تپل مپل ❤❤

آخه میدونم پماد ای روزا بده؛

با اجازه آنا و شما فلوکونازول انداختم بالا و عنبر نسارا دود میکنم......

میدونی من یه پسر ده ساله دارم به لطف خدا..  ..

الان 5 ساله چشم براه بعدیم....اونم منتظر لطفشم اما از روزی که وارد 34 شدم و الان که 35 هستم خیلی ناراحتم.....دعا کن خدا به همهمون بچه سالم بده(به ما هم یه دختر سالم بده🤗😉😆 البته شوهرم دختر میخواد خیلی وگرنه  خودم اصلا مهم نی فقط صالح وسالم بده )

سلام انا جون.من رفتم سونو واژينال.من طبق تازيخ پريود بايد الان پنج هفته و شش روز باشم ولي سن بارداري ...

عزیزم هیچی نمیشه... آنا جون بارها گفته سونو کم زیاد داره.

استرس نگیر❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘