2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046459 بازدید | 684513 پست
دوستان شماهايي كه اينقدر در نهايت مهربوني و سخاوت اطلاعاتتون رو براي ديگران مينويسيد كاش يك سيستم ام ...

عزیزم این سیستم یه زمانی یه جورایی بود....

اما بعدا نی نی سایت امکان ویرایش رو برداشت....

من تا صفحه ۶۰۰ و خورده ای مراحل درمانی دوستان رو صفحه اول خلاصه وار میاوردم....

من حتی دوستان رو به سه گروه با مشکل آزواسپرنی و مورفولوژی و سایر مشکلات تقسیم کرده بودم.....

حتی با رنگهای متفاوت این اسامیو مجزا مردم که پیدا کردنشون راحت باشه....

صفحات بعد در مورد تعاریف و مراکز و دکترا و هزینه ها و داروها و داروخونه ها و.....

ده صفحه اولو برا این کار در نظر گرفته بودم....

اما بعد هم با بروزرسانی سایت فونتش به هم ریخت....

هم اینکه امکان ویرایش و بروزرسانی اون صفحات رو از دست دادیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم دکترا بارها و بارها گفتن که توی میکرو ما دیگه کاری ب لوله ها و تخمدان ها نداریم مولا من خود ...

دیگه تصمیم گرفتم برم همون میکروانجکشن عزیزم ممنون بابت راهنماییت 😍😍فقط برام سوال شده تا بحال نشنیدم که مشکل لوله با فیزیوتراپی حل بشه واقعا میشه؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم منکه معروف نیستم خانواده پدریم رو همه میشناسن  به خدا همش درد سر شده هر جا می رم تا ...

به قول دوستمون از این به بعد بگو نه نمیشناسم احتمالا تشابه فامیلیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه سوال دیگم دارم این چسبندگی اگه بخوام میکروانجکشن کنم خدای نکرده مشکلی ایجاد نمی کنه؟

اگه محیط رو آلوده نکنه نه مشکلساز نیست....

ابن عکس رنگیم واسه دوسال پیشه دکترمم دیگه نگفت دوباره انجام بده منم میخوام قبل عید اگه خدا بخواد میک ...

والا نمیدونم میتونی برا راحتی خیالت دوباره انجام بدی یا هیسترو بشی....

عزیزم این سیستم یه زمانی یه جورایی بود.... اما بعدا نی نی سایت امکان ویرایش رو برداشت.... من تا صف ...

ممنون عزيزم بابت تمام زحماتت و مهربونيت 

پس اين مورفولوژي 2.5% هم خودش واسه ما داستان درست ميكنه يعني تو ivf هم ممكنه مشكل ايجاد كنه؟ با تعداد حدود 45 ميليون در هر سي سي

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم از مهر تشکیل پرونده دادم تاازمایش عکس رنگی انجام بدم یه ماه طول کشید بعد ال دی خورم این ماه هم ...

نتیجه تعیین جنسیت کی میاد؟

البته فکر کنم تازه فردا پانکچر میکنی....

حواسم نبود....

ممنون عزیزدلم می خوام بدونم این چسبندگی دیگه راهی نداره که درست بشه؟

والا من نداشتم ولی احتمالا بشه بستگی به شدتش داره....

دوستان درد پری طبیعیه؟ روز ۱۳ هستم

۱۳ انتقال درسته؟

اگه اینطوره بله طبیعیه.....

سلام،من تازه دیشب فهمیدم که باید میکرو بشم،خیلی استرس دارم،کلینیک رویان رفتم،امروز که سایتو خوندم یه کم مردد شدم،لطفا اگه تجربه ای دارید در اختیارم بزارید،به نظرتون تو همین رویان ادامه بدم یا جای بهتری رو میشناسی،و اینکه تو رویان کدوم دکتر میرو انجام بده بهتره؟

والا نمیدونم میتونی برا راحتی خیالت دوباره انجام بدی یا هیسترو بشی....

ممنون واقعا آنا جون که با حوصله جواب میدی هیسترو چطوریه شرایطش ؟

یعنی نظرتون اینه صبر کن هر وقت خزعلی اومد عمل کنم؟ اخه می ترسم.زمانمو از دست بدم و بیماریم پیشرفت ک ...

نمیگم حتما صبر کنی....

چون خودت شرایطت رو بهتر میدونی.....

فقط میتونم بگم اگه دکتر مطمئنی پیدا نکردی صبر کن، بهتر از اینه کلا بزنن درب و داغونت کنن که دیگه زمان برات معنی نداشته باشه.....

عزیزم والا مثلا هانا حون بدون هیچ کاری بعد دو تا منفی سومی + شد.... میتونی شانستو امتحان کنی.... ب ...

ممنونم از مشاورت عزیزم..

باید جورش کنم یجوری وانجام بدم.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
آخه تو خود لاپاراسکوپی حین عمل اینطوریشد 

خوب عزیزم حتما عمل لاپرای خوبی نداشتی....

دکترت احتمالا اینکاره بوده....

خوب عزیزم حتما عمل لاپرای خوبی نداشتی.... دکترت احتمالا اینکاره بوده....

آره دیگه خارج رحم حامله بودم نه درد زیادی داشتم نه خونریزی می تونست کارشو درستتر انجام بده که لوله مشکلی پیدا نکنه ولی نمی دونم چی شد که حین عمل اینطوری شد