2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046479 بازدید | 684515 پست
عزیزم همه چیز نرماله فقط لوله فالوپ راست چسبندگی داره

من بخاطر بارداری خارج رحم لولم تو عمل لاپاراسکوپی اینطوری شد بنظرتون راهی نیست که دوباره خوب بشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من نیم ساعت پیش آخرین آمپول رو زدم کلی هم گریه کردم این همه مراقب بودم کسی داستان  میکرو ما رو ...

دوست عزیز 

شما با میکرو ، بی بی ات مثبت شده؟؟ شما هم برای تعیین جنسیت دیدم میکرو کردی، درسته؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همه چیز نرماله فقط لوله فالوپ راست چسبندگی داره

یه سوال دیگم دارم این چسبندگی اگه بخوام میکروانجکشن کنم خدای نکرده مشکلی ایجاد نمی کنه؟

دوست عزیز  شما با میکرو ، بی بی ات مثبت شده؟؟ شما هم برای تعیین جنسیت دیدم میکرو کردی، درسته؟؟ ...

عزیزم من تازه میخوام پنج شنبه پانکچر کنم تعیین جنسیت هم دارم البته یه جوجو دارم برای دومی هست

من الان  اخرای سیزدهدهفته هستم شکمم معلومه اومده جلو ...دارم تابلو میشم دیگه اخه من به کسی نگفت ...

من که هیچ وقت به شکم نمی رسه 

حالت تهوع شدید، گر گرفتگی ، قرمز شدن صورت، پف صورت و و کلا اونقدر درب و داغون میشم همه می فهمن 

اگه تهوع نداشته باشی و بالا نیاری راحت تا آخر ۴ می تونی کتمان کنی

یه سوال دیگم دارم این چسبندگی اگه بخوام میکروانجکشن کنم خدای نکرده مشکلی ایجاد نمی کنه؟

تو میکرو لوله ها هیچ دخالتی ندارن عزیزم مگر اینکه هیدرو باشن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
تو میکرو لوله ها هیچ دخالتی ندارن عزیزم مگر اینکه هیدرو باشن

ابن عکس رنگیم واسه دوسال پیشه دکترمم دیگه نگفت دوباره انجام بده منم میخوام قبل عید اگه خدا بخواد میکرو کنم میخوام مطمئن بشم دکتر میگه دیگه نیازی نیست

عزیزم من تازه میخوام پنج شنبه پانکچر کنم تعیین جنسیت هم دارم البته یه جوجو دارم برای دومی هست

برات آرزوی موفقیت دارم 

انشاالله تخمک های خوب و جنین های زیاد با جنس مطلوب داشته باشی 

منم تو فکرشم 

کی تشکیل پرونده دادی؟؟ تو ابن سینا هستی؟ گفتن چقدر هزینه اش میشه؟؟