2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046669 بازدید | 684535 پست
چیکار می کنن تو انتقال دومرحله ای؟

دو بار تو دو روز متفاوت انتقال میدن.....

احتمالا چون دو روز متفاوته شانس انتخاب زمان درست انتقال بالاتر میره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بی بی چک را فردا صبح با اولین ادرار بزن

سری قبل روز 9 البته شب ساعت 11 بی بی زدم مثبت شد البته دوقلو بود اما قلب هیچکدوم تشکیل نشد شانس من 

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همیشه کف دست و پام داغه پس من ک مزاجم سرد و خشکِ بعد از انتقال گرمیجات بخورم؟

مطمئنی مزاجتو درست تشخیص دادی؟

برا من با طبع سرد دست و پاهام یخ بودن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
******** سلام مهربونا... بچه ها من فردا بایدیک سوم آمپول دیفرلین رو تزریق کنم... اول اینکه داروخو ...

عزیزم شرمنده چون تجربه شو ندارم جواب هیچ کدومو نمیدونم....

زنگ بزن از کیشانی بپرس....

سلام ب همگی دوستان من ماه بعد انتقال دارم.رژیم خاصی باید بگیرم؟

عزیزم والا تغذیت باید مناسب طبعت باشه....

آب زیاد بخور....

چهار مغز و چیزای مقوی و پروتئین و....

اگه آمپولای اصلیت شروع شدن جارو و دولا راست ممنوعه.....

نمیدونم  چی شده نه وزنم همونه  شکمم سفت نیست فقط ورم داره ...الان یه دایمتیکون خوروم .. ...

خوب بس خداروشکر..وزنت بالانره و شکمت سفت نشه خطرناک نیست.سعی کن قدم بزنی رفع میشه.دایمتیکونم ضرر نداره.خیلی اذیت شدی بخور...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام انا جون خداروشکر از دیروز بهترم  ولی واقعا داشتم میمردم.باورم نمیشه حالم بهتر شده.. ...

عزیزم من که خیلی نگرانت بودم....

خدارو شکر که بحرانو رد کردی....

خوب بس خداروشکر..وزنت بالانره و شکمت سفت نشه خطرناک نیست.سعی کن قدم بزنی رفع میشه.دایمتیکونم ضرر ندا ...

التماس دعا ساراجون

من فک میکردم دیگه بعد انتقال خوردو خواب و راحتیه ....

نمیدونستم این برنامه هارم داره.

من 4 آذر انتقال فریز داشتم امروز 8 روزه از روز سوم کمر درد و زیر دلم درد داشت حالا یه خورده بهترم و ...

ایشالله عزیزم مامانی....

بچه ها من یکی از سینه هام انگار ورم کرده خیلی هم درد دارم چیکار کنم بخاطر هایپر شدنمه؟؟؟   &nbs ...

به خاطر تغییرات هورمونی میتونه باشه اما بازم با دکترت مطرح کن.....

وااااییی من ی عالمه تخمک دارم اولین بارمه میخوام پانکچر بشم اندازه تخمکام ۱۴,۱۵,۱۶ بود خدا کنه کیفیت ...

عزیزم طبق تجویز برو جلو و سر خود کاری نکن....

سلام امروز روز 9 انتقال فریز بلاستوسیت هستم ظهر  بی بی زدم منفی حالم گرفته شد

عزیزم این چه کاریه آخه انقدر زود من چهارشنبه باید آزمایش بدم دلم نمیخواد آزمایش بدم چه جراتی دارین😬