2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046548 بازدید | 684526 پست
عزیزم یعنی میزان شکست دی ان ای اسپرمش بالاس و بهتره یه دوره لااقل سه ماهه رو تغذیه و عاداتش و بحث خن ...

اين شاخص dfi رو چرا بعضي مراكز ناباروري اندازه نميگيرن؟ عرفان و گاندي ما ازمايش داديم اين شاخص رو اعلام نكرده توي جوابش

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنونم آنا جونم کامت شیرین باشه الهی بیبی چک چن روز بعد انتقال نشون میده

عزیزم من و بی بی سالهاست به هم زدیم....

منو باهاش درگیر نکن.....

خخخخخخخخ....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بجه ها من از شدت نفخ نیتونم نفس بکشم😢😢😢😢😢 زنگ زدم بهم گفتن دایمتیکون بخور  ؟ کسی بعد از ...

رویا جون احتمال هایپری نداده بودن بهت؟؟

نکنه هایپر خفیف بودی ؛حالاکه خداروشکر باردار شدی انقدر نفخ کردی!!

کاش رژیم هایپریتو نگه میداشتی...پروتئین بیشتر بخور.من میگم باردارشدی عوارض هایپریت بیشتر شده.خودشو داره نشون میده..تحمل کن تا بگذره.

دایمتیکونم همون جویدنیه س.به منم دادن.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
رویا جون احتمال هایپری نداده بودن بهت؟؟ نکنه هایپر خفیف بودی ؛حالا باردار شدی انقدر نفخ کردی!! کاش ...

سارا حرفی از هایپری نزدن 

فقط گفتن ازمایش استرادیول بده

شاید بودم ولی علائم نداشتم

از همه ی غذاها هم بدم میاد ....چن روز اول خوب بودم😢

میخوام راه برم بلکه بهتر شم ..پاهام جون نداره اصلاااااااا

سلام امروز روز 9 انتقال فریز بلاستوسیت هستم ظهر  بی بی زدم منفی حالم گرفته شد

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
سارا حرفی از هایپری نزدن  فقط گفتن ازمایش استرادیول بده شاید بودم ولی علائم نداشتم از همه ی ...

همون باردارشدی اینطور شده حالت..چون دکترمن اومد بالاسرم گفت چرا بعد یه هفته از تخمک کشی هنوز خوب نشدی ؟!نکنه نزدیکی داشتی و الان بارداری!! گفت اگه باردار باشی چند روز بعد از تخمک کشی هایپری خودشو نشون میده...بماند که من حالم همون طور بود اون چند روزم...

عزیزم دایمتیکونو دوتا باهم بخور اولش.شاید رد کرد این نفخو..اگه دیدی اذیتی هنوز برو مرکز..شکمت سفت شده؟یا نرمه؟

عزیزم پاهاتم درد میکنه احتمالا همون هایپریه..😓 کاش بری یه سر مرکز دکتر نگاه کنه.وزنتو چک کردی؟

سلام امروز روز 9 انتقال فریز بلاستوسیت هستم ظهر  بی بی زدم منفی حالم گرفته شد

لعنت به بی بی چک منفی.کاش نمیزدی گلم...اول صبح زدی؟

بی بی چک را فردا صبح با اولین ادرار بزن

یعنی روز 9نباید حداقل یه هاله نشون بده 

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
همون باردارشدی اینطور شده حالت..چون دکترمن اومد بالاسرم گفت چرا بعد یه هفته از تخمک کشی هنوز خوب نشد ...

نمیدونم  چی شده

نه وزنم همونه 

شکمم سفت نیست فقط ورم داره ...الان یه دایمتیکون خوروم ..

مرکزو نمیتونم چون تهران نیستم

منم نميدونم ولي اصف جاه رو خيلي شنيدم تو سعادت اباده اگه منم كارم به جاي باريك بكشه شايد برم پيش اون ...

عزیزم خوب از جهت هزینه بگی خز علی هم هزینه ش پایین نیست....

برا من ۱۴ شد حدودا....

اما خوب ارزشش رو داشت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لعنت به بی بی چک منفی.کاش نمیزدی گلم...اول صبح زدی؟

نه ساعت 2 ظهر

انا طرازی دومرحله ای انجام میده؟! 

نشنیدم انجام بده....

شایدم انجام بده اما خوب هزینش فکر کنم بیشتر میشه....

علامت خاصی هم داری؟؟

زیردلم و کمرم درد و ترشح بی رنگ دارم سینه هام یه خورده درد داره