2777
2789
عنوان

بین ازدواج نکردن و طلاق کدوم

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 38 پست
خب یعنی همه زندگیتون بد بوده همینکه بچه دارشدین قشنگ نیست نمی ارزه آدم این راه بره ؟؟؟؟تازه تجربه کس ...

بچه دار شدن مونم با رنج بود نمیتونم بحث رو باز کنم ولی خیلی اذیت شدم با حرفای مادر و خواهراش از همون لحظه که فهمیدن حامله ام تا وقتی دنیا اومد و بزرگتر شد

کاش اون روزا نصیب هیچکس نشه 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

بچه دار شدن مونم با رنج بود نمیتونم بحث رو باز کنم ولی خیلی اذیت شدم با حرفای مادر و خواهراش از همون ...

عزیزم 

انشاالله روزهای خوب و عالی نصیبت بشه اون خاطرات رو بشوره ببره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشاالله روزهای خوب و عالی نصیبت بشه اون خاطرات رو بشوره ببره

ممنون قشنگم انشاالله هیچوقت غم نبینی به لطف خدا جبران شده برام 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

من گزینه اول رو دارم زندگی میکنم 

واقعیت رو بخام بهت بگم بچمو که نگاه میکنم درسته که ناراحت میشم پدرش نیست اما شکر میکنم ی  دختر دارم 

گزینه اول خییلی رشدت میده خیلی زیاد چونکه رنج آدمو بزرگ میکنه 

بنظرم تو هردو گزینه شانس ازدواج هست 

اما گزینه دوم ازین لحاظ خوبه که هیچ سگ نری بهت خیانت نکرده پس حالت خوبه و مسوولیت هم زیاد نداری و راحتی 

هرکدوم مزایا و معایب خودشو داره 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

آدم با آدم فرق داره خو

مثلا یکیو میشناسم شوهرش خارج کار میکنه، این خودش با پسرش ایرانه! ازش پرسیدن نمیترسی شوهرت بهت خیانت کنه، گفت اصلا برام مهم نیست اون چکار میکنه، فقط پول بفرسته تا منو پسرم توی رفاه باشیم و خوش بگذرونیم! واقعا هم خوش میگذروندن

یا خالم میگه من هوو خیلی دوس دارم! خیلی از زنا اصلا شوهر میکنن به عشق بچه دار شدن و خانواده داشتن و شوهر براشون نقش هویجو داره!

آدمم میشناسم حاضره توی تنهایی باشه اما شوهر بد نداشته باشه! یا کسی رو میشناسم حاضره هزار بار طلاق بگیره اما شوهرش نود درصد خوبیارو داشته باشه!

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤