2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
بچه ها جون فکر کنم ۵شنبه نتونم آزمایش بدم چون ماما خنگ تاریخ ازمایشم رو زده ۹ آذر جمعه😤 به آزمایش ...

عزیزم زیر لفظی میخوان خوب....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوتا روتویه سرنگ میزنید ؟؟به من گف صبح یه دونه دیگه بزن چون من شبها میزدم!

عزیزم اکثرمون دو تا رو با هم زدیم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما جنین کامپکت یعنی چه؟

مرحله قبل بلاسته.....

یعنی پرسلولی شده....

عزیزم انتقال دو مرحله ای چند ساله هست بعضی دکترا و مراکز دیدم انجام میدن..... چند تا از دوستامون با ...

چیکار می کنن تو انتقال دومرحله ای؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم تغییرات بدنمو حس کردم..... مثلا همیشه دست و پاهام یخ بودن دیگه نبودن حتی به مرور حس کردم گرمم ...

من همیشه کف دست و پام داغه

پس من ک مزاجم سرد و خشکِ بعد از انتقال گرمیجات بخورم؟

من فانتزیم اینه که میز شام را بچینم همسرم بیاد خونه وسط شام کادو بهش بدم باز کنه یک بی بی چک باشه او ...

ایشالله برا دومی طبیعی که باردار شدی اول چشای خودت چهار تا میشن بعدشم همسرتو سورپرایز میکنی.....

استراحت مطلقم عزیزم.... کاش میتونستم دلم میخواد بزنم زیر همه چی بلند شم برم حرم دخیل ببندم بگم یا ا ...

پس استراحت کن اصلا استرسم نداشته باش

همه چی بخوبی پیش میره فکرای خوب کن و انرژی مثبت به خودت بده

تو. مراکز ناباروری میگن 4%نرماله

برا دی اف آی زیر ۱۵ نرماله عزیزم...

تو. مراکز ناباروری میگن 4%نرماله

ببخش عزیرم با جواب یه پست دیگه اشتباه گرفتم درسته ۴ نرماله.....

خوبم عزیزم... ممنونم امروز که نتونستم با مطب دکتر تماس بگیرم. کسی جواب نداد. خونریزیم به شدت قبل ن ...

خداروشكر كه بهتري ناراحت نباش همون خودتو بسپار به خدا ايشالا همش خيره اين روزاهم برات ميگذره خداكنه همش با خير و خوشي باشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام عزیزم من برگشتم با یه آزمایش مثبت و یه بتای خوب۱۲۶۶ ان شا الله همه دوستای منتظرم به زودی زود م ...

ای جانمممم عزیزممم مبارکتون باشه الهی که بسلامتی نی نی ها رو بغل بگیرین😍😍😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
من که نمیتونم صبر کنم تا خزعلی بیاد دیگه حوصله سوال پیچ کردن مردم و ندارم    اگه شما ی دکت ...

سلام عزیزم من خواهرم سال پیش میخواست با خزعلی عمل کنه اما چون ایشون معلوم نیست چه زمانی میان ایران  از طریق مجازی باهشون در ارتباط برقرار کردن و خودشون دکتر پادمهر  رو تایید کردن خواهرم با دکتر پادمهر محب کوثر عمل کرد  خداروشکر عملش هم خوب بود