2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684527 پست
گفتی منم اومدم5 بزنم شوهرم گفت تو روز پنجشنبه ساعت 3 میخوای بری دکتر بعد کجا میخوایی آمپولت رو بزنی ...

عزیزم چرا به خودت استرس میدی ؟؟ حتما مهم نبوده که دکترت بهت نگفته.فکرشم نکن دیگه.رو تخمکات اثر بد میزاره استرس..فقط رفتی دکتر بگو که چه ساعتی زدی.اون خودش امپول ازادسازی که خیلی مهمه تایمش رو میگه چه ساعتی بزنی...نگران نباش .چیزی نشده که.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سارا ایشاله روبراه شدی خانمممم یه سوال من او لین بار (امیدوارمآخرین بار هم باشه 😴) هست که برای ای ...

عزیزم صفحه ۶ قلق تزریقا هست....

عزیزم خوب میزان جذبشون و سرعت جذب و اثر فرق داره.....

بستگی به تجویز دکترت داره که بگه کجا بزنی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سارا جون اتفاقا زودتر با کم شروع مبکردی خیلی بهتر میشد.... شاید اصلا هایپر نمیشدی..... البته خوب د ...

انقدر که به خودم بد میومد اخراش، گفتم شاید همه مثل من میشن .اصلا دیگه میبینمش حالم بد میشه.

اره خدایی داروهامم زیاد بود..

بعد نماز صبح خواب دیدم 3قلو بدنیا آوردم 3تاشونم دختر خیلیم خوشکل بودن وقتی بیدار شدم کلی حال کرده بو ...

ایشالله تحققش نزدیکه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سارا فکر کنم به قول آنا میخوای تیم فوتبال راه بندازی 🤣🤣😉

😁😁

یاسی خواب دیدم پنج قلو زایمان کردم.این سومین باره خواب پنج قلو میبینم 😆😆😆 

چند شب پیشم خواب دیدم شوهرم پنج تا پرتقال دستشه .داره تند تند میخوره.تعبیرشو دیدم بچه ست.

حالا کی میخاد پنج تا رو نگه داره 😆

راستی جنینها رو سه تایی بسته بندی میکنن اینجا.پنج تا سه تا شد .یکی دوتا.

گفت اگه pgd یا pgs میخاهید چهارتایی فریز کنیم.من نخاستم...

من گریم گرفته از دست خودم

نکن اینکارو با خودت...میگم که حتما مهم نبوده که دکترت تاکید نکرده ..نمیتونی از دکترت بپرسی ؟شماره نداری ازش؟

صبح عزیزم آزمایش دادم .بعدظهر جوابش میاد ولی از صبح یکم لک دارم😞

انشاالله مثبته گلم...نگران نباش ..برات دعا میکنم اگه قابل باشم...

خونریزیم کمتر شده ولی از نظر روحی چنان افسرده ام که از پس خودم بر نمیام😔

خدارو شکر عزیزم ایشالله به خیر گذشته....

داروهاتو ادامه میدی عزیزم؟

من گریم گرفته از دست خودم

عزیزم مهمترین چیز توی انجام اینکار داشتن آرامشه.منم هر چی از دکترم پرسیدم چه ساعتی امپولامو بزنم؟چه ساعتی قرصامو بخورم؟گفت فرقی نمیکنه.

باور کن چندبار ازش پرسیدم فکر کنم دیگه بار اخر میخواست منو بزنه  

فکر کن با این وجود من بازم میام اینجا از بچه ها در مورد ساعت می پرسم.خدا به داد مت وسواسی برسه.  

شوخی می کنم، الان دیگه خیلی بهتر شدم چون واقعا بعد از دو بار میکروی ناموفق به این نتیجه رسیدم که توی این کار هیچ چیز به اندازه ی داشتن آرامش و بیخیال بودن مهم نیست.عزیزم تو از تجربه ی من درس بگیر