2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
دوستان سوالی داشتم ، سینال اف خارجی هم داره؟؟ شوهرم همش میگه کاش میگشتیم ببینیم خارجی هم داره ، من ر ...

عزیزم این برند ایرانیه معادل خارجیش همون گونال و فوستیمون و.... هستن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خیلی ناراحت شدم خیلی سخته خدا بهت آرامش بده انشالله که خدا بهترینش رو توی زمانیکه خودش میدونه ...

عزیزم این آمپول خطرناک نیست....

من تا نه ماه سر هر دو بارداریم مشابهو داشتم....

عزیزم حتما دلیلی داشته دکترت تجویز کرده....

نگرانم نکن خودتو....

دوستمون برا این میگه همون اول کاری دکترش بدون تست تجویز کرده آخه بعضی دکترا آزهای انعقادی ایمنیو نمینویسن اما روال کارشون اینه به همه از این مجموعه داروها میدن.....

گله دوستمون از دکترش به این دلیله....

برا شما قضیه فرق داره تا الان نداشتی و دکترت به هر دلیلی بعد سونوت این تجویزو کرده.....

پس بهش اعتماد کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام امروز ازمایشم مثبت شده امروز دکتر واسه شنبه هم ازمایش بارداری نوشته .بامیکرو باردار شدم .شنبه ا ...

عزیزم ایشالله دومیشم حسابی تپله....

سلام خانوما میخواستم تجربه پزشکی یکی از دوستان پزشکم رو بهتون بگم یه خانمه بدون دلیل بچش سقط میشه وق ...

کلا زیاده روی تو هر چیزی بده....

سلام عزیزم...مرسی از احوال پرسیت مهربونم ❤ متاسفانه به این نتیجه رسیدم که من فقط با سرم درمانی تو ب ...

عزیز دلم....

خیلی نارحتم که هنوز حالت خوب نشده....

ایشالله صفحات بعدی میبینم حالت کاملا خوب شده....

دلم همش پیشته عزیزم....

سلام تورک انا عزیزم وهمه خانمهای عزیز  تورک انا جون من با اجازه خودت ازمایشهامو میفرستم مربوط ...

فدات عزیزم....

ببخشین دیر شد....

تازه به پستت رسیدم....

واقعا با دو تا وروجک به زور میرسم....

تازه کلی ازترن عقبم....

۶۵ صفحه دیگه دارم....

تا بیدار نشدین ایشالله بهتون برسم.....

عزیزان ببخشید زیاد شد ممنون میشم نظرتون رو بگید در مورد ازمایشهای من 

عزیزم ظاهرا مشکل انعقادیو داری.....

هم پای وان، هم فاکتور ۵ و mthfr و پلی مورفیسم و.... همه جهش رو دارن و هتروزیگوتن.....

پروتئین اس هم پایین بود....

پس از نظر انعقادی مشکلت قطعیه و ایشالله با دارو کنترل میشه و حتما نتیجه + میگیری....

ایمنیت فکر کنم موردی نداره....

فقط فکر منم باید واکسن هپاتیت رو بزنی چون بدنت ایمن نیست....

به نظرم هر چه زودتر اقدام کن چون سه مرحله داره....

هر چند تو بارداریم بزنی موردی نداره ولی بهتره از الان شروع کنی....

چون یه دوره تزریق واکسن داری....

اولیو بزنی بعدیا رو ماه بعد و ۶ ماه بعد داری.....

سلام دوستان من انگار سرما خوردم دیروز یه مسیر خیلی کوتاه در حد پنج دقیقه کنار جاریم تو ماشین نشستم ا ...

عزیزم وقتی پرد میخوری باید احتیاطت بیشتر باشه و از محیطهای آلوده دور باشی....

با کسی دست و روبوسی نداشته باش....

ماسک بزن....

کمتر بیرون برو....

نگرانم نباش من اوایل بارداریم حتی ذاتالریه کردم....

اما شکر خدا به خیر گذشت.....

خدا نکنه خدانکنه خوشگلم ❤❤❤ دکتر میگه تا پریود نشی همین وضعه..نمیدونم چرا این پریود لعنتی نمیاد.از ...

آخه چرا پروژسترون بازم میزنن....

باید فاصله بیفته که بدنت افت پروژسترونو تجربه کنه و پریود بشی خوب....

هی بزنن که پریود نمیشی....

سلاام مامانای گل ازمایش هفته شانزدهم بارداری چیه؟ امروز از دکترم پرسیدم گفتش که برای دوقلوها ازمایش ...

سلام عزیزم فکر کنم منظورت همون آزمایش سلفری یا نیفتی nipt باشه معمولا برای دوقلوها انجام نمیدن ولی من برای اطمینان خاطر انجام دادم آخه تو این هفته دی ان ای جنین تو خون مادر آزاد میشه وقتی دوقلو باشن میشه دو تا دی ان ای برای همین جوابش زیاد معتبر نیست برای تک قلو میگن 99.9 درصد جوابش صحیح هست ولی برای دوقلو 70 درصد 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
بچه ها یه سوال از دیشب ببخشید ببخشید گلاب به روتون ؛اسهال شدم.من که زیاد اب نمیخورم.احتمال داره اب ...

عزیزم اگه اشتباه نکنم وقتی میگن عضوی آب آورده یعنی آب از دیواره سلولی گذشته و وارد سلول شده....

البته مطمئن نیستما....

منظورم اینه وقتی میگن شکمت آب آورده یعنی سلولاش پر آب شدن ...

بازم میگم مطمئن نیستم برداشت خودمو گفتم....

مبارکت باشه خانومی ، خیلی خوشحالم که مثبت شده ، میشه بگی مشکلتون چی بوده که میکرو کردی؟؟ بالاخره یه ...

عزیزم مامان با انتقال فرش کم نداشتیم....

ممنون عزیزم  مرسی از راهنماییت منم کاملا قبول دارم ولی چیکار کنم شوهرم هی میگه ، ول کن نیست &n ...

عزیزم یعنی کلا برا اولین بچه میخوای تعیین جنسیتو؟

یعنی کلا نداری؟

اگه اینطور باشه که خیلی مراکز انجام نمیدن.....

فکر کنم گفتی یه دختر داری....

یا من اشتباه متوجه شدم....

بچه ها امروز من کلی گریه کردمو غصه حوردم سر غر غرای شوهرم بخاطر چیزای ببخودی ...دوروزه دارم تحمل می ...

عزیزم این چه حرفیه....

دور از جونتون و عزیزاتون....

بودن دوستانی که عزیز از دست دادن و همش تو مراسم و عزاداری بودن ولی + شدن.....

چرا هنوز هیچی نشده دم از ناامیدی میزنین....

اره  واقعا همینو بگو  آخه ما هم از سمت مادری همش بچه هامون دخترن ، خودم هم برادر ندارم و ...

خیلی برات ناراحت شدم.....

حالا خوبه جنسیت رو مردان تعیین میکنن....

اگه غیر این بود دیگه میخواستن چیکار کنن....

فقط میتونم بگم امیدوارم خدا همسرتو تنبیه نکنه چون این وسط مادره که دلش میسوزه....

امیدوارم به جای تنبیه هدایتش کنه!!!!!

یعنی چی دختر بدبختیه؟؟؟

اگه مادرش نبود پدرش میخواست بزایدش؟

به خدا نمیدونم چی بگم؟؟