2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
سلام فداتشم.اخه‌چرا اینجوری شدی تو.خیلی‌تو فکرتم بخدا.بمیرم برات.خیلی سخته اینجوری.چقدم هزینه ش زیاد ...

خدا نکنه خدانکنه خوشگلم ❤❤❤

دکتر میگه تا پریود نشی همین وضعه..نمیدونم چرا این پریود لعنتی نمیاد.از بچه ها پرسیدم همه بعد یه هفته شدن؛ولی واسه من بعد چهارده تا امپول پروژسترون هنوز هیچ خبری نیست.انقدر که شانس و اقبالم بالاست...

بازم مرسی دوست مهربونم ❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
همش خودمو نفرین میکنم چرا اون روز دست اون دکتر بیشعور رو پس نزدم و از روی تخت بلند نشدم

عزیزم خودتو چرا..اون دکتر احمق رو نفرین کن که هیچی حالیش نبوده..خدا ازش نگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نه عزیزم من بعد مثبت شدن که با بتای بالا هم بود درهفته ۴ رفتم دکتر که سونو سکمی کرد وگفت ساک تش ...

ای واای 

این دکترا چرااینجوری شدن!!!چه جوری میتونن انقدر بی وجدان باشن

بچه ها یه سوال

از دیشب ببخشید ببخشید گلاب به روتون ؛اسهال شدم.من که زیاد اب نمیخورم.احتمال داره اب شکمم باشه که داره خارج میشه؟؟ ابی که جمع شده بود تو شکمتون بعد هایپری چه جوری خارج شد با پریود یا...؟؟اخه وزنمم ۶۷ شده بود.الان وزن کردم ۶۴ شده.۵۸ بودم قبل هایپری..ببینید دیگه چه بلایی سرم اومده!!😢سونو گفت یه لیتر اب فقط تو رحم هست...دور کبدو بقیه اجزای بدنم پر آبه...

بازم ببخشید این سوالو پرسیدم!

مبااااارک باشه چه عالی  دوران خوبی داشته باشی چند تا برات گذاشته بودن؟؟

مامان سمی جان اگه به خاطر تعیین جنسیت میخای ای وی اف کنی؛ازت خواهش میکنم بیخیال شو..به خدا ارزش نداره.انقدر درد و هزینه داره این راه که تا واردش نشی باورت نمیشه...ما اکثرا باردار نمیشدیم چند ساله و همسرامون مشکل دارن که تن به این کار دادیم..یک ماه فقط واسه تخمک کشی از زندگی میفتی...

بازم نظر خودتون محترمه.ولی فقط خاستم یه راهنماییت کرده باشم..

ولله بچه فرقی نداره دختر و پسرش.سعی کنیم انسان با اخلاق و وجدان تربیت کنیم ...

سلام نه عزیزم من بعد مثبت شدن که با بتای بالا هم بود درهفته ۴ رفتم دکتر که سونو سکمی کرد وگفت ساک تش ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم ..انشاالله خدا هر چه زودتر دلتو شاد کنه .سختی ها یادت بره ..

وای چرا دکتر هپارین داده بدون ازمایش ...

نمیدونم چی بگم .واقعان سخته ..ادم با هزار تلاش به جایی برسه بعد با یه سهل انگاری ....از خدا برات صبر و ارامش میخوام ..اینکه به زودی زود مامان بشی و همه چیز یادت بره عزیزم 

تبسم جان💚 قربون دل مهربون و قلب حساستت برم. حق داری،بلاخره همه ما روزهای خوب و بد رو کنار هم داری ...

قربونت برم دوست خوبم که انقدر باحوصله و شیرین حرف زدی ، گلم اون یکی دو روز حالم خیلی بد بود همش میگفتم چرا من ؟ اما به لطف حرفهای شما و دوستان به خودم اومدم و دیگه شوق دارم زودتر داروها تموم شن و به امید خدا پانکچر کنم ، گفتم من که این همه هزینه کردم بزار با روحیه ادامه بدم که قطعا بهتره ، بازم ممنون فداتشم🌹🌹🌹🌹

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
یعنی چی متوجه نمیشم عزیزم میشه توضیح بدی .من ۴روز بعد تخمک کشی انتقال دادم .فقد دوتا جنین داشتم دوتا ...

مبارکت باشه خانومی ، خیلی خوشحالم که مثبت شده ، میشه بگی مشکلتون چی بوده که میکرو کردی؟؟ بالاخره یه بارم دیدم کسی که جنین تازه گذاشته مثبت شده😍😍😍

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
الهى اين لحظه نصيب تك تكتون🙏🏼🌸💕اشكام از خوشحاليه😭😭 رفتيم ديديمش ٧ هفته و دو روز هستم قلبش هم ...

عزیزم خدا رو هزاران هزار مرتبه شکر ...انشاالله که بقیه راهم رو هم بسلامتی و ارامش بری و سالم بیاد بغلت عزیزم ...خیلی خیلی خوشحال شدم برات 🐣🐤🐤🐥🌷🌻🌸🌹

برای منم دعا کن هفته بعد میرم ..

سلام هانا جون بله رفتم سونو.... سونوی شکمی..... اینقدر فشار داد که گفتم الان هر چی اون تو باشه کنده ...

عزیز دلم،،مامان جون دوقلوها🤗🤗

هیچ غصه نخوریا،دوتا وروجک جاشووون امنه امنه..😙😚 چندوقت دیگه بری سرحال دارن برات قررررمیدن و قلبشون تالاپ تلوپ میکنه.😋

امام رضا حافظشون باشه ایشالا😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام بچه ها خوبین؟صبح جمعتون به خیر.

بچه ها شما سویق گندم و جو و اینا رو چجوری استفاده میکنین؟یعنی چیکارش میکنین چجوری میخورین؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام بچه ها امروز دکتر بودم گفت پروستروژن رو قطع کنم تا پریود بشم ۲۱ دسامبر انتقالم افتاده اگر بعد ذ ...

الهامی جووون چرا انقد خودتو ناراحت میکنی... خیلی عالی انتقال میدی و مامان میشی..🤗

ببین عزیزم خدا بخواد به گرید و این چیزا نیست .. پس ب ب دلت راه نده.🌱☘🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘