2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046785 بازدید | 684548 پست
بچه ها چی شده؟چند روز نتونستم بیام کلی صفحه عقب بودم.الان تازه رسیدم بهتون.بچه ها رویا جون چیشده؟سار ...

سلام عزیزم...مرسی از احوال پرسیت مهربونم ❤

متاسفانه به این نتیجه رسیدم که من فقط با سرم درمانی تو بیمارستان حالم خوبه.تا پامو میزارم خونه تب و لرزم شروع میشه.بدنم درد میگیره.حالت تهوع میگیرم و داغون میشم...منتها هزینه بیمارستان برام سنگینه .شبی یک و ششصد برام تموم شد اون چند شب که اونجا بودم.دیگه نمیتونم هزینه کنم 😔 فقط برام دعا کنید که زود پریود شم و از شر این وضع لعنتی خلاص شم...دیگه روم نمیشه بیام اینجا ناله کنم.ولی حالم اصلا مساعد نیست 😢😢

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام امروز ازمایشم مثبت شده امروز دکتر واسه شنبه هم ازمایش بارداری نوشته .بامیکرو باردار شدم .شنبه ا ...

تبریک میگم عزیزم

خدا رو هزار مرتبه شکر که دلتون شاد شد

التماس دعا گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا ازابن سینا راضی نیستم فقط هردفعه چقدر پول مشاوره و...میدادم هیچی ب هیچی شد اما توی کلنیک امید ...

انشاالله زودی نتیجه بگیری عزیزم 

سلام عزیزم...مرسی از احوال پرسیت مهربونم ❤ متاسفانه به این نتیجه رسیدم که من فقط با سرم درمانی تو ب ...

سلام فداتشم.اخه‌چرا اینجوری شدی تو.خیلی‌تو فکرتم بخدا.بمیرم برات.خیلی سخته اینجوری.چقدم هزینه ش زیاده....اخه دکترت چی میگه.نمیشه که ادم همش بیمارستان باشه.هنوزم تا‌ چیزی میخوری بالا میاری؟نمیتونی دوغ و ژله و سفیده بخوری؟سعی کن هرچقدم بی اشتهایی بخوری اینارو...خیلی نگرانتم‌‌.اینجوری هم‌نگو.همه بچه ها به فکرتن.کاش از دست ما‌ کاری برمیومد...عزیزم دعا میکنم هرچه زودتر خوب شی

خدا بعدش برات جبران کنه این همه سختیو💚😘😔

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم