2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046762 بازدید | 684547 پست
سلام. نیاز به  مشورت دارم برای تایین جنسیت اماده شدم قراره دارو بگیرم اما شوهرم ۷ ملیون اسپرم د ...

عزیزم بعید میدونم ، چون همه ما اسپرم شوهرامون ضعیفه ، اگر اینجوری باشه همه آی وی افی ها باید دختر بشه بچه هاشون.

خودتم ضعیفه تخمکات؟

البته کلا ریسکه این روش دیگه.

یه خانمه اومد بود مرکز ما از  ۱۴  تا جنینش ۶ تاش پسر شده بود .

دو تام دختر داشت.

دو بارم دو تا دوتایی انتقال داده بود نشده بود.

یعنی میگم ممکنه پسرم داشته باشی ولی نشه.

توکل کن به خدا.

البته من خودم بودم ، اگر مشکلی نداشتم ، سراغ این روش ها نمیرفتم.چون سخته بالاخره.

اما اگر پا گذاشتی توی این مسیر ، تا تهش بروووو، و ناامید نشو.حتی اگر نشد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اخ الهی بمیرم چطور گذروندی چی شد؟منم دومبن سقطم بود حتی شوهرم هم ارومم نکرد.کاش زودتر این روزها تموم ...

این روزها هم میگذره سعی کن زود فراموش کنی ، زن بودن همینه باید کلی تو زندگی یواشکی اشک بریزی و بغض قورت بدی ،، 🍃روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند🍃

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا سر رنگش دو دلم😂😂رها فال گرفت شد پسر رويا و آنا جون حس مى كنن دختر حالا چى كار كنم؟؟؟😂

حس منم میگه دونه ی الماس مادرش پسر پسر قند عسله 💎❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
داره سقط میشه مرینا مثل مرغی که سرش رو میبرن خون فواره میزنه ... به حدی درد دارم که آرزوی مرگ میکنم ...

ای واای 😢😢😢😢😢 دورت بگردم ...خدا حفظتون کنه 😢😢😢

کاش مادری داشتم تا ارومم میکرد.هیچکس نمدونه تنها درد کشیدم همراه همدلی ندارم خدا اینها را میدونست .

الهی بگردم 😢😢😢

قلبم درد گرفت 

لعنت به سقط 😢

خدا بهتون ارامش بده

وایییی رویاجون توک خوب بودحالت سقط چراخواهرخدانکنه،چی شده؟خونریزیت شدیدشده؟؟؟

هم خونریزی زیاد شده هم دیگه درد دارم. مثل کسی که داره زایمان میکنه.... فقط منتظر بودم زور درد کم بشه وسطش نفس بکشم

دیگه تو این راه مو سفید کردم... خونریزی اگه بدون درد باشه خیلی خطر نداره .... اما خونریزی با درد یعنی سقط

چقدر جو تاپیک غمگین شد...قلبم سنگین شده.دلم گریه میخاد..اشکام همین جوری میریزه

خدایا ما کم درد نمیکشیم.هیچ مادریو با سقط دردونه ش امتحان نکن.خدایا تورو خدا 😢😢

عزیزم اگه تو شش هفته سقط کردی من دوتا  توی شش ماه سقط کردم کلی لگد و حسشون رو حس میکردم ، تو سو ...

روزهای سختی رو گذروندی😔 خدا خودش دوباره دلت رو شاد کنه و سختیهای راه رو اسون کنه برات 🌹🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

دوستان سوالی داشتم ، سینال اف خارجی هم داره؟؟ شوهرم همش میگه کاش میگشتیم ببینیم خارجی هم داره ، من روز سومم بود امروز دیگه پریودم قطع شد بنظرتون تاثیر سینال اف میتونه باشه؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ببخشید هانا قشنگترین روز زندگیتو خراب کردم

نه عزيزم اين حرفو نزن

خدا شاهده شادى من به خوشحالى تك تك شماها وصله مخصوصا ماها كه همزمان انتقال داشتيم و مثبت شديم

با اينكه هيچكدومتونو نديدم اما از ته قلب دوستتون دارم و احساس نزديكى بهتون مى كنم

رويا جونم عزيزدلم تو از نظر من دختر قويى هستى و شك ندارم از اين مرحله هم با شادى بيرون مى ياى فقط استرس نداشته باش و قوى باش مثل هميشه و براش بجنگ از ته قلب مى خوام دست خدا هم هر لحظه همرات باشه🙏🏼🌸💕

هم خونریزی زیاد شده هم دیگه درد دارم. مثل کسی که داره زایمان میکنه.... فقط منتظر بودم زور درد کم بشه ...

عزیزم تروخدا خودتو نباز من حاضرم قسم بخورم اگه هم زبونم لال مشکلی پیش اومده باشه مربوط به همون جنینی که ساکش نامنظم بوده و ، شک نکن اون نی نی خوشگله محکم سرجاشه😍😍

چقدر جو تاپیک غمگین شد...قلبم سنگین شده.دلم گریه میخاد..اشکام همین جوری میریزه خدایا ما کم درد نمیک ...

منم دلم خیلی گرفته اصلا نمیدونم چی بگم بدون حرف موندم 😔 روم نمیشه چیزی بگم چطور ارومشون کنم 😢

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم تروخدا خودتو نباز من حاضرم قسم بخورم اگه هم زبونم لال مشکلی پیش اومده باشه مربوط به همون جنینی ...

منم مطمينم و ١٪؜ هم شك ندارم تورو خدا رويا نااميد نشو و مثل هميشه قوى باش