عزیزم چرا همش انگار عذاب وجدان داری میخوای این راه رو بری ..
خب همه ادما اینطورین .اینو داشته باشن دوست دارن اون یکی دو هم داشته باشن ...
مثلان من خودم به شخصه دوست دارم از هر دو جنسیت داشته باشم ...هر چند الان ارزوی یکشم دارم .😂😉😉
ولی خب کار همسرت هم اشتباه فرق بین دختر و مسر گذاشتن ...این خیلی بد .اونم تو این دوره که دیگه از مد افتاده اینطور افکار ...
ولی خب وقتی زندگیت بخاطر این موضوع داره دچار مشکل میشه ..
برو به امید خدا دنبال کاراش و با توکل بخدا ...همسرتم که راضیه ...غصه چرا ...
درسته این راه سختی داره .خیلی ...چون خودم کشیدم ..
ولی میارزه ...برو از چند تا دکتر مشورت بگیر با خوشحالی با همسرت برو ...چه اشکالی داره ...وقتی راهی هست که زندگی دو تا جوون تلخ نشه و حتی شیرین تر بشه ..چرا این راه رو نری ..اگه راهی نبود اره ...
وقتی راهی هست .هر چند سخت .چرا نری ...برو امتحان کن ..هم همسرت میفهمه دوستش داری ..بخاطر خواسته اون سختی ها رو تحمل میکنی .هم خودش شاید پشیمون بشه از طرز فکرش ..
چون میدونم حرف مردم رو شنیدن چقدر سخته .تا حدی که ادم بخواد خدای ناکرده ناشکری کنه ...
پس لطفا با عشق و امید و همسرت برو جلو ..و بهش بگو که تو بعضی کارها هر چند انسان دخیله ولی بازم همه کاره خود خداست ..فقط خدا....بگو شاید هزار بارم من تعیین جنسیت کنم ولی خدا نخواد نمیشه ...
انسان و روشهاش فقط فقط وسیله ان ..
عزیزم موفق باشی ..طولانی شد ..ولی گفتم که ..هر کسی مشکلی داره ..و شاید دیگران سخت درکش کنن
مثل ماها که برای بچه دار شدن اینهمه امپول و عمل و دکتر و قرص .حرف مردم .پول و قرض و...هر کاری میکنیم ...
ولی دیگران میگن ما که داریم برامون چیکار کرده .شما خودتون رو میکشید برای بچه ..
خوب اونا هم ما رو درک نمیکنن ..
موفق باشی عزیزم ...