2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
شیاف خوردنی!؟ داریم آیا؟

بله دو منظورشم هست....

عملا قرصیه که میشه مثل شیافم استفاده کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرحله اول رو دکتر تهرانی و مرحله اول رو دکتر اشرفی. دکتر اشرفی قبل انتقال اومدن توی اتاق انتظار که ت ...

آها که اینطور 

عزیزم بازم بهت تبریک میگم انشالله نی نی یا نی نی های تپل مپلیتو سالم و سلامت و به موقع بغل بگیری 😙😙😙😙😙

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا سن سونو با سنی که با تاریخ پریود حساب میکنیم فرق داره؟

عزیزم نگران نباش تا یه هفته بالا پایین کاملا طبیعیه....

به هر حال سونو خطا داره....

حتی دقت کنی تو سونو با تلرانس اعلام میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همه ی خوراکی ها و غذاهایی که گفتیو هوس کردم😥مثه این حامله ها....اخه من یه ماخیی میشه رژیم دارم و لب ...

عزیزم چرا دیر؟ از همین الان سعی کن ارامش داشته باشی احتمالا حامله هستی که هوس کردی چون من این مدت خیلی شکمو شدم😅

میشه بجای استرادیول واستروژن تو میکرو از پروژسترون استفاده کرد؟

عزیزم اصلا کارشون متفاوته.....

مال دو هورمون جداست کاملا....

هورمون پروژسترون و استروژن کاملا متفاوتن....

مبارک باشه خدا رو شکر گفتم اسمت به زودی میشه دل شاد باور کن خدا همه ی بنده هاش رو دوست داره و باید ...

مرسی عزیز دلم. ان شا الله شما هم سری بعد با خبرای خوب دلمون رو شاد کنی. شما سرشار از انرژی مثبتی عزیزم برات دعا می کنم هر چه زودتر مامان بشی چه طبیعی و یا از طریق ET هر طوری که خدا برات مقرر کرده باشه و نی نیهات رو به سلامت بغل کنی

سلام بچه ها من امروز رفتم سونو ۱۸ تا تخمک داشتم اندازه هاشونم ۱۰ و ۱۱ بود دکترم بهم بازم دارو داد که ...

عزیزم هایپر که هستی....

میتونی با رعایت رژیم عوارضشو کنترل کنی.....

آب زیاد، پروتئین (گوشت و مرغ و ماهی) و سفیده تخم مرغ.....

دوغ و ماست و امثالهم رو بذار برا بعد پانکچر اگه انتقالت به بعد موکول شد.....

سلام خانوما رفتم سونو امروز گفت ي قل6هفته و6روزه اونيكي6هفته و4روز،قلبشون خداروشكر تشكيل شده بود،ولي ...

خدا رو شکر که سالم هستن

هماتوم با استراحت از بین میره

فقط استراحت بای بکنی

مبارک باشه😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
من یه سوال دارم .اگه قرار باشه دو ماه دیگه میکدو انجام بدیم .چه کارهایی قبلش انجام بدیم. دارو تقویت ...

عزیزم مکمل طبق تجویز....

تغذیه مناسب طبعت....

آب زیاد بخور....

انرژی + و دوری از استرس....

عزیزم اصلا کارشون متفاوته..... مال دو هورمون جداست کاملا.... هورمون پروژسترون و استروژن کاملا متفا ...

ممنون از جوابت آنا جون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
هیسترو چیه؟درد داره؟کدوم مرحله از میکرو باید انجام داد

عزیزم از مراحل میکرو نیست برا بررسی بیشتره....

مثل عکس رنگی و سونو....