2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
عزیزم دز ۸۰. من ۱۱نیم شب ال دی میخورم. ۱۲نیم آسپرین. ال دی رو برای این آخر شب میخورم که در طول روز ...

گلم گفتی لک بینی میگرفتی با اسپرین، دکتر قطعش می‌کرد بعد ماه بعد با شروع ال دی دوباره میخوردی باز لک میگرفتی وقطع میکردی؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی  دوستان دیروز رفتم ان تی   خدارو شکر سونو خوب بود اماطول سرویکسم 31 برا ...

سلام به همه دوستان عزيزم ، شاينا جون مبارك باشه من نميدونستم شما دو قلو بارداري ، طول سرويكس زير ٣٠ بشه يه مقدار خطر داره بعد طول سرويكس دقيقش با سونوي واژينال معلوم ميشه توي سونوگرافي معمولي تقريبي هست مطمئن باش بيشتر از اين هست طول سرويكست ولي فقط استراحت داشته باش ، ان شا الله تا آخر بارداريت به سلامت ميگذره و دوقلوهاي نازت رو در آغوش ميگيري ، ان شا الله قسمت همه دوستان گل بشه . 

عزیزم منم یبار با آسپرین به لک افتادم.دکتر گفت قطع کن.بعد که خوب شدم مجدد استفاده کردم.توام نگران نب ...

پریودیت بهم نمیخورد؟ بعذ لکه تا اخر ادامه داشت،؟ اخه من خوردم 14تا دونه لک هام در حد پریود بود ولی تیره تر، مال من روش نوشته ا اس ا 

دو مرحله اي چطوريه🤨🤔

مثل این میمونه که دوبار انتقال بدی یکی یا دوتا جنین اول انتقال میدی دوسه روز بعدش یکی دوتا جنین دیگه که بلاست شدن رو انتقال میدی 

خداجونم شکرت       
سلام خانوما رفتم سونو امروز گفت ي قل6هفته و6روزه اونيكي6هفته و4روز،قلبشون خداروشكر تشكيل شده بود،ولي ...

ای جاااانم خدا حفظشون کنه عزیزم 

انشالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و بسلامتی و به موقع نی نی های نازتو بغل بگیری 😗😗😗😗😗🌷🌷🌷🌷🌷تو این روزا برای همه منتظرا دعا کن خدا بهشون بچه یا بچه های سالم و صالح عطا کنه 

خداجونم شکرت       
مثل این میمونه که دوبار انتقال بدی یکی یا دوتا جنین اول انتقال میدی دوسه روز بعدش یکی دوتا جنین دیگه ...

چقدر خوب

چقدر شانسو ميبره بالا؟ 

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
رويا جون شما قبل از شروع سيكل هم گلوكوفاژ داشتين؟

اگه منو میگی بله عزیزم من ۶ ساله دارم میخورم.... قبل سیکل هم قاعدتا داشتم بعد مثبت شدن هم ادامه دادم. منتظرم ایندفعه اگه دکتر رخ بنمایه ازش بپرسم چطوری کمش کنم

راستی پریود شدی ؟ رفتی سونو؟

اره عزيز دلم ديروز سوم سيكلم بود رفتم دكتر و دارو گرفتم 

شنبه هم دوباره وقت دارم

روز انتقالم مشخص ميشه

تو هنوز پريود نشدي

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم