وای به روز دختری که بجای اینکه بگه به بابام میگم اذیتم کردی
میگه تو رو خدا به بابام نگو منو میکشه.
الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :( از دردناکترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی توجهی میکنه.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وای به روزی که دختر همه غلطی بکنه توقع داشته باشه باباش مثل سیب زمینی باشه🤦♀️
حرفتون صحیح ولی به نظرتون غیرتی که باعث بشه یه دختر پشت و پناهش پدرش نباشه درسته ؟
الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :( از دردناکترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی توجهی میکنه.
ولی اینکه بعضی دخترا میگن به بابام نگو منو میکشه این یه اصطلاحه وگرنه از هر صد تایی یه حیوون مثل پدر رومینا پیدا میشه بقیه شاید دختر رو دعوا کنن یا محدود کنن ولی کشتن نه
عزیزم غیرت هم خوبه ولی نه تا حدی که باعث بشه یه دختر پشت و پناهش پدرش نباشه
گلم اینا هزارتا بحث جداس، بابا ها فقط ب یه دلیل تا حدی عصبی میشن ک دخترو کتک بزنن اونم اینه ک دخترشون بره تو راه پسر بازی کردن
هرچند الان همه چی عادی شده بابا ها غیرت نمونده براشون طفلیا😂😂
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
اینکه یه دختر بدون در نظر گرفتن حیثیت خانواده اش بره سراغ روابط بدون چهارچوب درسته؟
اینکه یه دختر نمیتونه اون حس امنیت و از خانوادش بگیره باعث میشه بره و وارد روابط بدون چارچوب بشه ...