2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684531 پست
سلام عزیزم من برگشتم با یه آزمایش مثبت و یه بتای خوب۱۲۶۶ ان شا الله همه دوستای منتظرم به زودی زود م ...

مبارک باشه

خدا رو شکر گفتم اسمت به زودی میشه دل شاد باور کن خدا همه ی بنده هاش رو دوست داره و باید صبر و ایمانت رو تو این مسیر بالا ببری

ایشالله پشت سر هم خبرهای خوب ازت بشنویم😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه اشکالی نداره میشه بگی چه بیمه ای... بازم دوست نداری جواب نده آناجون💛

عزیزم بیمه داناست....

ولی خوب قردادش خوبه، تقریبا ۹۰ الی صد درصد هزینه رو ساپورت میکنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها خوبید؟ من امروز سونو شدم دوباره روزه نهمه سیکلمه دکتر علاوه بر گونال و hmg سه تا هم ست ...

عزیزم میدونم جواب من دیگه به دردت نمیخوره فقط گفتم جواب بدم برا دوستانی که تاپیکو میخونن.....

عزیزم بله به تعداد تجویزی باید تهیه کنی چون نقشش مهمه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باباجان،دهنمونو آب انداخته ازاین همه غذای خوشمزه پاشم یه قرمه سبزی باربذارم،اینطوری نمیشه😃😃

عزیز دلم ببخشید. البته بگم قورمه سبزی رویان افتضاح بود اون روز فقط اسمش قورمه سبزی بود

خواستم کامل توضیح داده باشم که بدونید همه چی میشه خورد فقط کم و چیزای خیلی گرم نخورید و سعی کنید مرغ بخورید راستی من ماهی نخوردم این مدت میشه ماهی قزل خورد اما نداشتیم و  شوهرم فرصت نکرد بخره

عزیز دلم مبارکت باشه ان شا الله که بارداری خیلی خوبی داشته باشی و با شادی و‌دل خوش دوردونه ات رو بغل ...

ممنون عزیزم

توکل به خدا سعی میکنم استراحت بیشترکنم 😘

انشالا شماهم نی نیت صحیح وسلامت بغل بگیری😘😘😘

رویان سری قبل که یه مرحله ای بود روز ۱۷برام آز نوشتن اما این سری روز ۱۷ مرحله اول که میشد روز ۱۴مرحل ...

منم رویان میرم عزیزم 

آها پس همون روز ۱۷ آزمایش باید بدیم 

خداجونم شکرت       
شمام بیبی چک زدی؟ مال من حتی اندازه دل خوش کردن هم یه حاله هم ننداخت

عزیزم منم بی بی چک نزدم اگه شما همون دوستی هستی ک روز۷ بی بی زده خیلی زود بوده و اصلا معتبر نیست. ان شا الله بارداری و با آزمایش مشخص میشه صبور باش عزیزم تا موقع آزمایش

دکتر اشرفی انتقال داد براتون ؟

مرحله اول رو دکتر تهرانی و مرحله اول رو دکتر اشرفی. دکتر اشرفی قبل انتقال اومدن توی اتاق انتظار که توش می شینیم تا صدامون کنن برای پانکچر یا انتقال و برامون صحبت کردن که به چی بخورم چی نخپرم نیست رژیم خاصی نداره و نشاسته هم اعلمی نیست و... و گفت زندگی عادیتون رو داشته باشید و با هر وسیله ای هم اومدین با همون برگردین و از این حرفا

بیبی چکم مثبت شده .سه تا از دیروز زدم ستاشونم مثبته .فردا ازمایش دارم . امکان داره الان باردار بشم&n ...

عزیزم گوارای وجودت....

ایشالله که تا آخرش همینطوری به خوشرنگی پیش میره....