2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام هانا جون بله رفتم سونو.... سونوی شکمی..... اینقدر فشار داد که گفتم الان هر چی اون تو باشه کنده ...

رویا جون چرا دکترهای اطراف تو اینجوری میکنن..

واقعا یه جای نیست جواب درست حسابی بهت بده.

از ته ته ته دلم برای خودت و جنین هات دعا میکنم دوستم

خدانگهدارتون باشه🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ایشالا آزمایشت مثبت میشه و با اکانت مامان سه قلوها میای😍😍😍

قربونت برم عزیزم ممنونم بابت دعاهای قشنگت. ان شا الله همه مون مادر بشیم می دونم که خدا با رحمت بی انتهاش به همه مون میده و برای همین پامون رو توی این راه گذاشته

بچه ها من روز پنجمم زودترین زمانی که با بی بی چک نشون میده کی هست؟

میگن ی هفته بعد موعد ولی جز ازمایش بتا ی ازمایش بتا یونیک میگن چی میگن بهش من بستری بودم واسم درخواست دادن دکترم میگفت بارداری تو هفته های اولیه رو مشخص میکنه حالا نمیدونم ب دردشما میخوره ی ن

عزیزم این چه حرفیه ...هر کسی مشکلی داره که شاید درکش برای دیگران سخت باشه .. من 16تخمک داشتم .10جنی ...

مرسی عزیزم 

قلم خیلی قشنگی داری معلومه تحصیلات بالایی داری 

مرسی از دلگرمی و راهنماییت 

منم یه جورایی تصمیم گرفتم تو این مسیر بیافتم تا این پروژه رو زودتر ببندم و همش ذهنم درگیر نباشه

انشالله که خدا کمکم کنه که تخمک های خوبی داشته باشم و جنین پسر به اندازه کافی تشکیل بشه که حداقل تا چند تا انتقال برام پاسخگو باشه 

عزیزم دوران خوبی داشته باشی لذتشو ببری و به سلامتی و دل خوش بیان بغلت 

الان ۲ تا نی نی گولو تو دلته؟؟

عزیزم شما از شروع پرونده تا مثبت شدن بی بی چک چند ماه طول کشیده؟؟ 

کدوم مرکز انجام دادی؟

عزیزم ایشالا به مراد دلت برسی💖💖 منم خیلی پسمل دوس دارم ولی شوهرم میگه هر چی باشه قدمش رو چشمم، انق ...

مرسی یاس بانو جان

ممنون از راهنماییت 

اتفاقا اوندفعه ای که گفتی رفتم و پیداش کردم و دیدم تیکر بارداری حدود ۷ ماه داره 

بهش پیام دادم و درخواست دوستی هم دادم ولی نمی دونم چرا تا الان جواب نداده شاید آنلاین نبوده یا  نیومده تو سایت ولی خدا روشکر خوب جنین پسر داشته حتی از ۵۰ درصد هم بالاتر بوده ، اگه تعداد جنین ها زیاد باشه و اون جنسیت دلخواهشان باشه فوقش انتقال چند بار انجام میشه چون انتقال انگاری مثل یه معاینه ساده راحته

ولی مرسی از اینکه در کم می کنید پیاماتون خیلی دلمو گرم می کنه و بهم آرامش میده 

انشالله شما هم به زودی زود مامان می شی 

شما چند تا تخمک و جنین داشتید و چند بار تا حالا انتقال دادید؟