2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046753 بازدید | 684544 پست
مرسی گلم...🌷

عزیزم ناراحت شدم واقعا انشالله این سختی ها تموم بشه و خوب بشی گلم  🤲🌹 

امیدوارم سرکله پریود پیدابشه تا بهتر بشی !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام عزیزم همه ی این ازمایشها رو روز دوم پریود که رفتم سونو ماما نوشت برام هم برای خودم هم همسرم.یه ...

اره تامین اجتماعی دارم، مشکلم اینه خودمو دکتر میدونم، پیش پیش خودم دنبال کارا میرم🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره  واقعا همینو بگو  آخه ما هم از سمت مادری همش بچه هامون دخترن ، خودم هم برادر ندارم و ...

عزیزم ایشالا به مراد دلت برسی💖💖 منم خیلی پسمل دوس دارم ولی شوهرم میگه هر چی باشه قدمش رو چشمم، انقد اینو گفته که منم دیگه زیاد برام فرق نداره، همش میگم خدا صلاحمو بیشتر میدونه، شما ام ایشالا موفق باشی، راستی اون کاربر نیکی 70 که گفتم رو پیدا کن، اون ابن سینا تعیین جنسیت کرد، 14تا جنین داشت که 8 تاش پسر بوده گویا، و بار دوم انتقال باردار شد، برو هر سوالی داری ازش بپرس😘

ممنونم سارا جون  بچه ها واسه منم دعاکنید  🙏🙏🙏🙏تاحالا ۲بار انتقالم منفی بوده قراره ای ...

انشاالله که مامانی اینبار .حتمان مطمئن باش.

توکلت بخدا باشه گلم ..

خراش خیلیها دادن و مثبت شدن ..

انشاالله که به زودی زود مامان میشی میای اینجا میگی🐣🐤🐥🐥🐦🐦اینم جوجه هات 😉😉😂

سلام امروز ازمایشم مثبت شده امروز دکتر واسه شنبه هم ازمایش بارداری نوشته .بامیکرو باردار شدم .شنبه ا ...

عزیزم مبارکت باشه 😍😍😍منم این سری قراره خراش بدم بعد جنین بزارن واسم دعاکنید

انشاالله که مامانی اینبار .حتمان مطمئن باش. توکلت بخدا باشه گلم .. خراش خیلیها دادن و مثبت شدن .. ...

خدا از دهنت بشنوه خیلی سختی کشیدم دارم ناامید میشم بیشتر بخاطر هزینش ک خیلی بالاست دیگه نمیخوام ادامه بدم این سری اخره 

داره سقط میشه مرینا مثل مرغی که سرش رو میبرن خون فواره میزنه ... به حدی درد دارم که آرزوی مرگ میکنم ...

رویا جون تو تلاشتو کردی دیگه خواست خدا بوده عزیزم محکم باش اگه فرشته کوچولوت سقط شده حتما جاش تو این دنیا نبوده حتما خدا میخواد یکی بهتر شو بهت بده عزیزم از خدا میخوام دلت و آروم کنه عزیزم

خدا جونم شکرت...
دو سه تا دیگه دارو دارم اونها خارجیه ولی این سینال ایرانیه خودمم دوست داشتم خارجی میبود ، داروخونه د ...

عزیزم حتما لازم نبوده من با همین سینال اف و منوتروپین که ۴ روز استفاده کردم نزدیک ۲۰تا تخمک دارم 

خدا جونم شکرت...
عزیزم حتما لازم نبوده من با همین سینال اف و منوتروپین که ۴ روز استفاده کردم نزدیک ۲۰تا تخمک دارم&nbs ...

توی مطب هرکس دارو گرفته بود دکتر بهش سینال اف داده بود ، چقدر خوب تخمکهات خوب بودن انشاله بشن جوجه های خوشگل مامانی ، توکل به خدا

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم من هنوز از ندادم  یکشنبه میرم من هیچی ندارم فقط لک داشتم همین!

پس میو بود 

انشالله مثبتی عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی