عزیزم این چه حرفیه ...هر کسی مشکلی داره که شاید درکش برای دیگران سخت باشه ..
من 16تخمک داشتم .10جنین شد .همسرم خیلی ضعیفه ..
همه ده تا رو گذاشتم منفی شدم ..
ولی این دو تا اخر مثبت شدم خدا رو شکر .که اگه نمیشد نمیدونم سرنوشتم چطوری میشد .چون نه پولش بود و نه ...بهرحال خدا رو هزاران مرتبه شکر میکنم هر لحظه..
اخه من تو مطب خیلی ها رو دیده بودم دو تا دخار داشتن اومده بودن برای پسر ..و جالبه خیلی ها شون راضی نبودن میگفتن حرف مردم .و اینکه به شوهرامون میگن که نسلت ادامه نداره و از این حرفای قدیمی...و بیشترشون میگفتن ما زندگی عادی و خوبی داریم و نیازی نداریم ولی حرف مردم باعث شده زندگیم تلخ بشه ...و مجبور شده بودن بیا دکترا...شاید اون موقع منم درکشون نمیکردم .میخندیم ...
وبی بعدان حرف مردم به سر خودم اومد
که آخی بچه دار نمیشد .چرا .؟؟؟مشکل از کدومتونه؟؟و...... .و با حرفاشون قلبم رو هزار تکه کردن تو هشت سال ...
و خوب درک میکنم حرف مردم از درد هزار امپول و قرص و عمل بدتره..
میدونم که بعضیا میگن به مردم چه ...ولی همین مردم ..چه زندگیا که از هم نپاشوندن با حرفاشون ..و چه زندگیا که تلخ تر از زهر نکردن با کنایه هاشون ...
شما هم برو دنبالش ..سنی هم نداری.الان سن شما تازه ازدواج میکنن ...حالا میری دکترا میبینی سن های بالاتر از شما زیادن ..
انشاالله که هر چی خیره برات پیش بیاد .ولی سعی کن با آرامش و رفتارات طرز فکر همسرت رو عوض کنی ...درسته سخته ..ولی میشه ..نرم نرم .یواش یواش.به روشی که میدونی قبول میکنه ...
چون کلا این فکر که دختر بهتره یا پسر یا پسرت خوبه دختره نه ...یه فکر خیلی اشتباه ...هر کدوم باشن ولی اگه درست تربیت بشن افتخاری میشن برای پدر و مادر ...
بهرحال عزیزم تحقیق زیاد بکن .و مشورت زیاد بگیر ..چون دکترا خیلی ادمو اذیت میکنن خصوصان وقتی از اون تخصص سر در نیاری .متاسفانه ...
انشاالله که هر چی خیر براتون پیش بیاد عزیزم ..التماس دعا دارم ...