2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
دوستان من قبلا با اکانت های دیگه ای میومدم توی این تبادل نظر.  یعنی این سومین اکانتمه چون هر دف ...

ایشالا آزمایشت مثبت میشه و با اکانت مامان سه قلوها میای😍😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون فدات شم من تنبلی داشتم .شوهرم هم تحرک اسپرم داشت

شوهرمنم کم تحرکی اسپرم داره ولی نه خیلی ، خیلی امیدوار شدم الهی تا اخرش خوشحال باشی و سلامت بغلش کنی ، اگه بگی در طول درمان چیکار کردی و بعدش ممنون میشم ، من تهران پانکچر و انتقال میدم خودم کرمانشاه هستم این موضوع شده دغدغه واسم 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم چرا همش انگار عذاب وجدان داری میخوای این راه رو بری .. خب همه ادما اینطورین .اینو داشته باشن ...

عزیزم چقدر قشنگ نوشتی برام و چقدر خوب حسم رو از رو نوشته ام فهمیدی.

خیلی متنت آرامم کرد . دلم همش گرفته س. کارم همش شده گریه . برام دعا کن که اگه افتادم تو این مسیر ، زود جواب بگیرم چون شنیدم مراحل تخمک کشی باعث میشه ذخیره تخمدانت خیلی کم بشه و من چون ۳۶-۳۷ هستم از سنم هم می ترسم اینکه بعدش تخمک نداشته باشم و طبیعی هم نتونم اقدام کنم 

خدا نی نی ات رو برات حفظ کنه. شما چند تا تخمک و جنین داشتی و تو مرحله چندم انتقال گرفت؟؟ 

عزيزم من اصلا براى پانكچر بيهوش نشدم و كاملا متوجه بودم و مى ديدم چطور با دستگاه فوليكولها رو مى كشن ...

عزیزم بعد درد نداشتی؟؟؟؟؟؟ بدون بیهوشی میشه مگه... بی حسی زده بودن برات؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ممنون گلم نه دیگه بعدش باردار نشدم شوهرم مشکل پیدا کرد ، طبیعی باردار شدم ، قلبشون وایساد یهو ، الان ...

خدا خودش کمکمت کنه یعنی اگه دکتر سرکلاژ می کرد دیگه اکی می شدی ؟؟ چقدر سخته الکی از دست دادن

خدا خودش کمکمت کنه یعنی اگه دکتر سرکلاژ می کرد دیگه اکی می شدی ؟؟ چقدر سخته الکی از دست دادن

نه گلم سرکلاژ برای کسایی که طول سرویکسشون کوتاهه ، من مشکل رحمی ندارم ، دو روز تکون نخوردن رفتم دکتر گفت قلبشون وایساده 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
نه عزیزم.تیرماه یه انتقال داشتم که مثبت شد اما بعد بتا افت کرد. ایشالا آخر آذر انتقال دارم و مامانم ...

انشالله عزیزمم🤲😘🍀

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم چقدر قشنگ نوشتی برام و چقدر خوب حسم رو از رو نوشته ام فهمیدی. خیلی متنت آرامم کرد . دلم همش گ ...

عزیزم این چه حرفیه ...هر کسی مشکلی داره که شاید درکش برای دیگران سخت باشه ..

من 16تخمک داشتم .10جنین شد .همسرم خیلی ضعیفه ..

همه ده تا رو گذاشتم منفی شدم ..

ولی این دو تا اخر مثبت شدم خدا رو شکر .که اگه نمیشد نمیدونم سرنوشتم چطوری میشد .چون نه پولش بود و نه ...بهرحال خدا رو هزاران مرتبه شکر میکنم هر لحظه..

اخه من تو مطب خیلی ها رو دیده بودم دو تا دخار داشتن اومده بودن برای پسر ..و جالبه خیلی ها شون راضی نبودن میگفتن حرف مردم .و اینکه به شوهرامون میگن که نسلت ادامه نداره و از این حرفای قدیمی...و بیشترشون میگفتن ما زندگی عادی و خوبی داریم و نیازی نداریم ولی حرف مردم باعث شده زندگیم تلخ بشه ...و مجبور شده بودن بیا دکترا...شاید اون موقع منم درکشون نمیکردم .میخندیم ...

وبی بعدان حرف مردم به سر خودم اومد 

که آخی بچه دار نمیشد .چرا .؟؟؟مشکل از کدومتونه؟؟و...... .و با حرفاشون قلبم رو هزار تکه کردن تو هشت سال ...

و خوب درک میکنم حرف مردم از درد هزار امپول و قرص و عمل  بدتره..

میدونم که بعضیا میگن به مردم چه ...ولی همین مردم ..چه زندگیا که از هم نپاشوندن با حرفاشون ..و چه زندگیا که تلخ تر از زهر نکردن با کنایه هاشون ...

شما هم برو دنبالش ..سنی هم نداری.الان سن شما تازه ازدواج میکنن ...حالا میری دکترا میبینی سن های بالاتر از شما زیادن ..

انشاالله که هر چی خیره برات پیش بیاد .ولی سعی کن با آرامش و رفتارات طرز فکر همسرت رو عوض کنی ...درسته سخته ..ولی میشه ..نرم نرم .یواش یواش.به روشی که میدونی قبول میکنه ...

چون کلا این فکر که دختر بهتره یا پسر یا پسرت خوبه دختره نه ...یه فکر خیلی اشتباه ...هر کدوم باشن ولی اگه درست تربیت بشن افتخاری میشن برای پدر و مادر ...

بهرحال عزیزم تحقیق زیاد بکن .و مشورت زیاد بگیر ..چون دکترا خیلی ادمو اذیت میکنن خصوصان وقتی از اون تخصص سر در نیاری .متاسفانه ...

انشاالله که هر چی خیر براتون پیش بیاد عزیزم ..التماس دعا دارم ...

هستم عزیزم... فعلا که نفس میکشم توکل به خدا.... اصلا زور ما به طبیعت و تقدیر نمیرسه هر لحظه که تسل ...

رویا جون ..الان بهتری گلم ...

خونریزیت قطع شد ؟؟؟

یه اوژانس میرفتی .بیمارستانهای زنان دارن ...اگه درد داری خدا ناکرده ...

باز دارویی .امپولی میدن که کمتر بشه ..

بخدا خیلی دعات میکنم ...خیلی سخته ..

مواظب خودت باش عزیزم ..

الهامی جووون چرا انقد خودتو ناراحت میکنی... خیلی عالی انتقال میدی و مامان میشی..🤗 ببین عزیزم خدا ب ...

تشکر عزیزم درست میگی ولی انسان طاقت هیچی رو نداره خدا خودش کمکم کنه ! فکر کنم باهم انتقالمون اخر ماه میوفته 😍پیش به سوی ننه شدن😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
هستم عزیزم... فعلا که نفس میکشم توکل به خدا.... اصلا زور ما به طبیعت و تقدیر نمیرسه هر لحظه که تسل ...

رويا بهترى؟؟؟؟خدا شاهده خيلى برات صلوات مى فرستم و دعات مى كنم

فقط استرس نداشته باش چون شك ندارم اون قل كه قلب داره مقاوم مونده و جاش خوبه🙏🏼🌸💕