2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
خانم ها من رفتم مطب خانم دکتر طرازی،خیلی خوش برخورد بودن.منشی شونم خوب بود برخ ...

عزیزم خانوم دکتر بودن؟؟؟ کی بود پس گفت دو هفته اول آذر نیستن....

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خداروشکر که خوبی عزیزم منم امروز صبح دوباره لک دیدم زنگ زدم بهشون گفتن امپول ودوتا کن! گفتم شیاف ب ...

عزیزم منم سر انتقال اولم فقط آمپول داشتم.. شیافم نوشته بود برام دکترم،اما گفت فقط لک داشتی استفاده کن ک اصلا ب استفاده نرسید ... و با همون آمپولا مثبت شد.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سارا، خوبی؟ میگم از تو آزمایش ایدز و هپاتیت گرفتن؟ اخه تو سیکل آی وی اف مگه نمیگیرن؟ بعدش پرولا ...

سلام عزیزم

همه ی این ازمایشها رو روز دوم پریود که رفتم سونو ماما نوشت برام هم برای خودم هم همسرم.یه سونو سینه هم نوشت..کاش نمیرفتی بعدا تو دفترچه بیمه مینوشتن ارزونتر تموم میشد برات..بیمه تامین اجتماعی داری راستی؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام دوستان شنبه انتقال جنین داشتم خیلی ناراحتم. دچار نفخ شدید شدم سری قبل هم که نفخ داشتم. منفی ...

سلام عزيزم دلم خواستم از نگراني درت بيارم منم بعد انتقالم كه١٥ ابان بود تا قبل از بتام هرروز بطور فجييحي نفخ ميكردم كه اصلا سابقه نداشتم تازه نفخام گاهي با ذرد شكم بدجور بود ولي خداروشكر  مثبت شد و الان باردارم و فردا ميرم تو هفته6

بهرچي فك كني همون واست اتفاق ميفته پس همش نيا نگو من باردار نيستم و ال و بل

مگه به خدا و معجزه ش شك داري 😍😘

بگو من مامان شدم وبا ني ني ت حرف بزن

بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌
الهیییی سارا چقدر سختی میکشی😢😢😢وزنت برمیگرده دوباره به حالت اولش اصلا بهش فکر نکننن، شایدم با اسه ...

قربونت برم یاسی جونم.اره خیلی سخت تموم شده برام...عین یه بادکنک شدم یاسی 😣 

بچه هااا این شوهر من چقدر خنگه...فکر میکنه دوماه بعد میخان جنین دوماهه بزارن تو شکمم 😂😂😂 میگم این ...

آخیییی....

همسر منم بار اول که انتقال دادم میگفت خوب تموم شد مبارکمون باشه... 😀 میگفتم ن بابا ۱۴ روز بعد باید آز بدیم.. میگفت من این چیزا حالیم نیست حامله ای تمام😃😃😃😅

بچه ها امروز من کلی گریه کردمو غصه حوردم

سر غر غرای شوهرم بخاطر چیزای ببخودی ...دوروزه دارم تحمل میکنم دیگه امروز نتونستم

فک نکنم دیگه نتیجه بگیرم ..چقدم زحمت کشیدم😢😢😢

ممنون عزیزم  مرسی از راهنماییت منم کاملا قبول دارم ولی چیکار کنم شوهرم هی میگه ، ول کن نیست &n ...

خدا خودش کمکت کنه عزیزم..

من چون خودم خیلی سختی کشیدم و دارم میکشم تو دوران تخمک کشی ؛ اصلا راضی نیستم حتی دشمنمم وقتی مجبور نیست ،بره سراغ این روش...

عزیزم با خوندن امضات گریم گرفت😢😢خیلی دل نازک شدم اینروزا

ببخشید اگه باعث  ناراحتیت شدم☘

آخیییی.... همسر منم بار اول که انتقال دادم میگفت خوب تموم شد مبارکمون باشه... 😀 میگفتم ن بابا ۱۴ ر ...

عزیزززم...انشاالله به زودی زود طعم شیرین مادر شدنو بچشی ...😍😍😍

شما بارداری مهربون؟ ممنونم عزیزم

نه عزیزم.تیرماه یه انتقال داشتم که مثبت شد اما بعد بتا افت کرد.

ایشالا آخر آذر انتقال دارم و مامانم🍃🍀

بچه ها امروز من کلی گریه کردمو غصه حوردم سر غر غرای شوهرم بخاطر چیزای ببخودی ...دوروزه دارم تحمل می ...

تو رو خدا اینجوری فکر نکن رویا جون...منفی بافی نکن .به حرفای همسرت حساس نشو.مردا همه شون همینن...

اصلا من فکرکنم نی نی لانه گزینی کرده هورمونات بهم خورده گریه ت گرفته 😍😍😍

عزیزززم...انشاالله به زودی زود طعم شیرین مادر شدنو بچشی ...😍😍😍

سپااااس🍀 ایشالا همه منتظرا😍

نه عزیزم.تیرماه یه انتقال  اشتم که مثبت شد اما بعد بتا افت کرد. ایشالا آخر آذر انتقال دارم و م ...

حتما عزیزم ، خدا بزرگه و پیشمونه برای اینکه ما رو به خواسته هامون برسونه ، راهی که پیش روته پر خیر و برکت ان شاالله