2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046767 بازدید | 684547 پست
ارع عزیز دلم .ممنونم 😘😘😘.فقد دراز کشیده بود هیچ کاری انجام نمیدادم خیلی اروم بلند میشدم میرفتم دس ...

خداروشكر🌹🌹🌹🌹🌹🌹 نينيايي كه انتقال داده بودن گريد آ بود؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا نمیدونم ۲۷ تا سینال اف داده و ۶تا مریونال و ۳تا ستروتاید ، گفته از دوم تا ششم سیکل روزی سه تا س ...

تبسم جان💚

قربون دل مهربون و قلب حساستت برم.

حق داری،بلاخره همه ما روزهای خوب و بد رو کنار هم داریم،بغض های بی دلیل و اشک های روون..

اما خواستم بگم فکر نکن تنهایی...همه ماها که اینجاییم هم دردیم.همه یه هدف داریم و برای اون میجنگیم😊 و حتما حتما پیروز میشیم،شک نکن🍃🍀

نگران نباش منم مث خودت داروخونه رو بار کرده بودم.😁

۲۱گنادپین،۱۹تامریونال،۴تاستروتاید..

فقط چون تو دو مرحله خریدم به چشمم گونی گنده نیومد😆😆ولی در واقعیت هرچی داروی ناباروری بود از داروخونه جمع کردم.😅

ببین من شخصیتم بی خیاله😊  البته منظور از بی خیال یعنی اینکه سعی میکنم برای هر مسئله ای جوش نزنم و مشغول نکنم خودمو..

من از روزی که شروع کردم به استفاده آمپول ها،هرروز یه لباس میپوشیدم.. بهترین لباسام رو اتو میزدم و آماده بودم برم برای تزریق... بعد تزریقم از خودم فیلم میگرفتم که امروز روز اول یا دوم یا چندم... و آمپولامو زدم و فندق ها منتظرتونم... 🌷 از تو اتاق سونو ک منتظر دکتر بودم،تومطب دکتر،بعد پانکچر و هیسترو و انتقال که آوردنم  تو بخش... از همه فیلم دارم.از تمام روزای انتقالم.. اون ۱۴روز انتظار... تازه اونم با شکلک و ادا اصول...

الانم یه فایل دارم تو لپ تابم به اسم 👶نی نی من..👯 عکس داروهام، فیلمام ،کلیپام و عکسای ادا اصولی.. همه اونجاس ... و مطمعنم که یه روزی بهشون سر میزنم.. البته همراه دختر پسر گلم و چقدددد ذوق میکنم که اونروزارو پشت سر گذاشتم...🤗

ببین ما باید این مسیر رو پشت سر بزاریم... حالا این تویی که انتخاب میکنی با روحیه عالی و خنده پشت سر بزاری یا با ناراحتی و غصه...

اما از من میشنوی بخند،بزار صدای قهقه ات دنیارو پرکنه... بزار بند بند وجودت حس کنه که چقد ذوق داری برای اومدن یه فندق توی زندگیت😍

توی امضای یکی از بچه های همین تاپیک خوندم که...

من به دستای خدا خیره شدم،معجزه کرد...😍  پس نگاهت به دستای خدا باشه.😗😘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
الهى اين لحظه نصيب تك تكتون🙏🏼🌸💕اشكام از خوشحاليه😭😭 رفتيم ديديمش ٧ هفته و دو روز هستم قلبش هم ...

واي هانا جون خيلي خوشحال شدم ايشالا كه تا اخر بارداريت به سلامتي بري مراقب خودت و ني نيت باش ❤️❤️❤️

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
آره هر دو تا شو دارم

رويا جون استرس نداشته باش عزيزم بسپار به خدا اون دعايي كه اول برات فرستادم ببندي براي سقط چرا انجام ندادي خيلي خوب بود ايشالا كه هيچي نميشه الان دعا ميخونم برات 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
خداروشكر🌹🌹🌹🌹🌹🌹 نينيايي كه انتقال داده بودن گريد آ بود؟

یعنی چی متوجه نمیشم عزیزم میشه توضیح بدی .من ۴روز بعد تخمک کشی انتقال دادم .فقد دوتا جنین داشتم دوتاشم انتقال دادم .انشالا ب زودی هم تو مامان بشی 😍😍😍

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
کاش مادری داشتم تا ارومم میکرد.هیچکس نمدونه تنها درد کشیدم همراه همدلی ندارم خدا اینها را میدونست .

عزيزم ميدونم سخته اما بايد با خودت كنار بياي از درگاه خدا نااميد نشو هرچي كه پيش مياد حتما صلاحش براي ما اينطوري بوده فقط سعي كن خودتو دلداري بدي ميدونم كه چي ميگي اينكه كسي نباشه تو رو دلداري بده خيلي سخته خدا بهت كمك كنه خدا به دلت ارامش بده بشين با خدا خلوت كن خودتو سبك كن 

سلام امروز ازمایشم مثبت شده امروز دکتر واسه شنبه هم ازمایش بارداری نوشته .بامیکرو باردار شدم .شنبه ا ...

مبارك باشه عزيزم❤️❤️

هم خونریزی زیاد شده هم دیگه درد دارم. ممثل کسی که داره زایمان میکنه.... فقط منتظر بودم زور درد کم بشه ...

من بازامیددارم سقط نباشه رویاجون؛ایشالااون ساک خالی باشه داره میفته ایشالانی نی سرجاش باشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه ها چی شده؟چند روز نتونستم بیام کلی صفحه عقب بودم.الان تازه رسیدم بهتون.بچه ها رویا جون چیشده؟سارا جونم بهتری؟

رویا اروم باش عزیزدلم.خودت گفتی دکتر یه ساک دیگه هم‌دیده.شاید همون ساک داره دفع میشه.ان شاالله که نی نیت سرجاااشه.اروم باش عزیزدلم

منم به هم ریختم با خوندن پیامت.دعا میکنم هیچ اتفاق بدی نیفتاده باشه.نکنه دکتر‌اونجوری فشار داده برای سونو بد بوده....ای خدا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خدا را شکر عزیزم 9 ماه بارداری خوبی داشته باشی❤❤❤

عزیزم شما فردا باید ازمایش‌بدی؟ان شاالله که مامانییی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

@miyoooo   جان‌عزیزم تبریک میگم بهت.ان شاالله ۹ ماهو به سلامتی بگذرونی.امیدوارم دل همه ی منتظرا با بتای مثبت شاد بشه.و‌ همه ی اونایی که مامان شدن و اول راهن این مسیر پرخطر رو به سلامت بگذرونن و بارشون رو بذارن زمین...همه انتقالیا هم مثبت شن

واقعا این استرسا تمومی نداره.باید تا اخرش مواظب باشیم.خیلی تو فکر رویام.ان شاالله که نی نیش حالش‌خوب باشه و حدس خودش اشتباه باشه.رویا جونم فردا برو‌ بیمارستان 

بالاخره با سونو معلوم میشه دیگه.خدا خودش هوای نی نیتو داره 😘💚

من ازسال ۹۰تا ۹۷ تولیست انتظار توی ابن سینا بودم بعداز سال ۹۰ رفتم تولیست اهدای گامت یاهمون اسپرم سال ۹۴بهم زنگیدن گفتن مدیریت تغییر کرده روال کارهم تغییر کرده دیگه اهدای گامت نداریم برو اهدای جنین از سال ۹۴تا اردیبهشت ۹۷ بهم زنگ نزدن هرماه ۲بار میزنگیدم اما میگفتن هنوز نوبت نشده تا اینکه با کلنیک باروری امید اشنا شدم ودرعرض ۴۰روز منو عمل کردن و جنین هم بهم دادن

اصلا ازابن سینا راضی نیستم فقط هردفعه چقدر پول مشاوره و...میدادم هیچی ب هیچی شد

اما توی کلنیک امید خیلی زود کارام راه انداختن ازز ۲۹اردیبهشت تا الان من تاحالا ۲بار ای وی اف کزدم