2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046756 بازدید | 684545 پست
منم دعا میکنی؟ دیروز انتقال داشتم

عزیزم ایشالا با یه بتای تپل هممون رو خوشحال میکنی مامان جون 😗😊

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
تبریک میگم عزیزم خدا رو هزار مرتبه شکر که دلتون شاد شد التماس دعا گلم

سلام سارا، خوبی؟ میگم از تو آزمایش ایدز و هپاتیت گرفتن؟ اخه تو سیکل آی وی اف مگه نمیگیرن؟ بعدش پرولاکتین کی ازت گرفتن؟ منکه سر خود رفتم آز دادم، پورمطرود منو زودتر نفرستاد😤😤حالا اینماه برم سراغ پرولاکتین تا ماه بعد، کارم عقب افتاد😩😳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من رفتم انقد تو بيمارستان نشستم تا بالاخره به كمك خدا دكترو ديدم ازش پرسيدم گفت يك دو پري بيا ...

عزیزم بشکن بشکن😁😁یعنی این ادعا و کلاسی ک منشیا دارن دکتر نداره😑😑😑😑

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها یه سوال از دیشب ببخشید ببخشید گلاب به روتون ؛اسهال شدم.من که زیاد اب نمیخورم.احتمال داره اب ...

الهیییی سارا چقدر سختی میکشی😢😢😢وزنت برمیگرده دوباره به حالت اولش اصلا بهش فکر نکننن، شایدم با اسهال آب اضافی بدنت دفع بشه و بهتر بشی

بشكون يكى هم از طرف من بزن تو سرش تا با اعصاب مردم بازى نكنه  به دكترت مى گفتى منشيت آشغاله خو ...

هانا جون این حجم از عصبانیت از تو ندیده بودما... آروووم باش ننه😚😚😙

مامان سمی جان اگه به خاطر تعیین جنسیت میخای ای وی اف کنی؛ازت خواهش میکنم بیخیال شو..به خدا ارزش ندار ...

ممنون عزیزم 

مرسی از راهنماییت منم کاملا قبول دارم ولی چیکار کنم شوهرم هی میگه ، ول کن نیست  خودمم هم والا اعصابم خرابه قبول ندارم اینهمه سختی بکشم آخرش هم بشه یا نشه 

ولی شوهرم رو اعصابمه به هیچ وجه هم قبول نمی کنه منم سنم بالا رفته 

دیگه فرصتی ندارم 

ما زنا هر کدوم دور از جون یه جور بدبختیم . خودم هم دلم خونه 

تازه یه بار باردار بودم و سقط شد و فکر کنم دختر بود اینقدر وابسته اش شدم که نگو ، خودم میگم اگه با  pgd پسر بشه بعدش یه دختر دوباره طبیعی باید برای خودم بیارم 

برام دعا کنید خدا ارامش و به دلم برگردونه

عزیزم اگه تو شش هفته سقط کردی من دوتا  توی شش ماه سقط کردم کلی لگد و حسشون رو حس میکردم ، تو سو ...

خدا واقعا صبر بده بهت 

آخه چرا ؟؟ سرکلاژ نشدی چرا؟؟ الان بچه داری؟؟ اونا رو طبیعی باردار شده بودی؟؟

ارمغان عزیز ممکنه بگین چرا هیسترو کردی؟هزینشم لطف میکنید بگین

افسون جون یبار انتقالم منفی شده و یبار سقط با دکتر لادن کاشانی بیمارستان آرش هیسترو شدم نمونه از رحم فرستادن پاتولوژی 10 روز دیگه جوابش  حاضر میشه،هزینش با لیست خرید شد ۱۴۰ تومان

ممنون عزیزم  مرسی از راهنماییت منم کاملا قبول دارم ولی چیکار کنم شوهرم هی میگه ، ول کن نیست &n ...

عزیزم انشالا خدا به دلت آرامش بده، والا تعیین جنسیت کاملا به مرد ربط داره، اونوقت شوهرتون واسه چیزی که دست خودش بوده و دست شما نیس چرا اعصاب شما رو خورد میکنه؟ تو ای وی اف شوهرتون هیچ آسیبی نمیبینه و فقط یه روز میاد آزمایش اسپرم میده و میره خیلی ریلکس ولی شما باید هر روز دور ناف و جاهای دیگه کلی آمپول هورمونی فرو کنی و بیهوشی ام داری و کلی چیزای دیگه

سلام خانما من تو سیکل ای یو ای هستم دکتر ال دی داد ولی من مصرف نکردم چون خیلی نسبت بهش حساسم ..الان ...

عزیزم حتما دلیلی داشته که بهت قرص دادن.. خوب میتونستی بگی من به این قرص حساسم و جایگزین میکردن برات.

حتما اطلاع بده مصرف نکردی.

سلام دوستان و بویژه آنا جون یه سوال داشتم لک بینی لانه گزینی قهوه ایه یا قرمز? من قهوه ای داشتم و خ ...

ایشالا لک لانه گزینیه و مامان هستی😚😍🤗

ممنون عزیزم  مرسی از راهنماییت منم کاملا قبول دارم ولی چیکار کنم شوهرم هی میگه ، ول کن نیست &n ...

مامان سمی جون اگه میگفتی خودم پسر دوس دارم و خودم عاشق اینم که پسر داشته باشم بازم ارزش داش بری سراغ این کار چون سختیا شو خودتم میکشی ولی شوهر آدم بگه خیلی زور داره، بازم ببخشیدا این نظر منه😇