2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در چه مرحله ای هستی ..انتقال دادی ؟؟؟

منم دقیقان روز دهم انتقال رگه های قهو ه ای داشتم و با کمی لک و درد پریودی .فکر کردم عادت شدم و خیلی ترسیدم .حتی به شوهرم گفتم فکر کنم عادت شدم ..و روز 13انتقال هم همینطور بودم .

انشاالله که جوجه هات🐣🐤🐤🐥 به دلت چسبیدن و مامان شدی گلم ..مبارکت باشه ...تونستی فردا یه بی بی چک بزن ..البته اگه استرس نمیگیری .صلاح میدونی..

الهام حون اينا هر دفعه آز مينويسن استروژنو چك ميكنن؟؟ كِي آز ميدي؟ يعني دو سه پري؟ اينا چرا ميگ ...

خوووو ننه این دکترا واقعا هم خل میکنن😂 

از ۵ پریودم ازم ازمایش خون میگرفتن  یک روز در میون چک میکردن چون قبلا بخاطر همین ای وی کنسل شد  ! نه برای من دارو استرادیول ندادن برای هر فردی فرق میکنه گلم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها من رفتم انقد تو بيمارستان نشستم تا بالاخره به كمك خدا دكترو ديدم ازش پرسيدم گفت يك دو پري بيا استراديول شروع كنيم،  يعني به نظرتون اين درسته كه من گردن اون منشي احمقو نشكنم؟؟؟

...
منم دقیقان روز دهم انتقال رگه های قهو ه ای داشتم و با کمی لک و درد پریودی .فکر کردم عادت شدم و خیلی ...

خدا کنه برا لانه گزینی باشه

خیلی میترسم دل ندارم بی بی بزنم

به نظرتون فردا به مرکز زنگ بزنم بگم چون اونا پنج شنبه وجمعه نیستند؟؟

من احساس شدید پریودی دارم که دو روز بیشتر شده و ترشح که مال شیافم هست فکر کنم . ولی چرا حالا خاکستری ...

عزیزم ..حتمان مامان شدی .با این علائمی که داری ..روز چند انتقالی گلم ؟؟

خدا کنه برا لانه گزینی باشه خیلی میترسم دل ندارم بی بی بزنم به نظرتون فردا به مرکز زنگ بزنم بگم چو ...

اره حتمان زنگ بزن بگو شرح حالت رو .بهتر راهنمایی میکنن گلم ..

نگران نباش .توکل بخدا باشه ..حتمان که لک لانه گزینی هست عزیزم 

خوووو ننه این دکترا واقعا هم خل میکنن😂  از ۵ پریودم ازم ازمایش خون میگرفتن  یک روز ...

يعني بعد از پانكچر  شما پري شدي و دو سيكل يعد دارن اين استروژنو چك ميكنن؟

...
عزیزم منم هر سری که انتقال داشتم از روز دوم عادت استرادیول داشتم و خیلی ها که انتقال داشتن ..همین بو ...

مادرجون راستش سر اين قضيه با منشي ماجرا داشتيم واس همين قاطي كردم، نفهم از خودش به زور بهم ميگفت لازم نيس همون ١٢ سيكلت بيا برا انتقال😳😳 زودتر از ١٢ بهم وقت نميداد و كلي خط و نشون كشيد پاشي زودتر بياي رات نميدم

...