2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684565 پست
گلممم لایقشو داری هرچی منفی فکرکنی خودت رو بیشتر داغون میکنی ما تمام تلاشمون رو میکنمم و باید قوی با ...

٢٧سال دویدم تا همین امشب هنوز واسه خسته شدن زوده؟؟؟ بسمه دیگه 😢😢😢بخدا منم گناه دارم

خدا کنه برا لانه گزینی باشه خیلی میترسم دل ندارم بی بی بزنم به نظرتون فردا به مرکز زنگ بزنم بگم چو ...

انشالله لانه گزینی بوده دوستم

استراحت کن خیلی مراقب خودت باش

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من رفتم انقد تو بيمارستان نشستم تا بالاخره به كمك خدا دكترو ديدم ازش پرسيدم گفت يك دو پري بيا ...

بشكون يكى هم از طرف من بزن تو سرش تا با اعصاب مردم بازى نكنه 

به دكترت مى گفتى منشيت آشغاله خودش سرخود روش درمان تجويز مى كنه😤😤😤😤

سـلام عزیزم ممنونم اوووه انقد افتادم و ب زور و با امید واهی بلندشدم و باز زمین خوردم ک خسته شدم بخد ...

عزیزم حتی اگر من هم نتونم درکت کنم که چه چیزی بر تو گذشته و شاید فکر کنی دنیا نخوادت ولی این را با تمام ایمانم بهت می گم خدایی که اجازه داده با عشقش پا به این دنیا بگذاری پس مطمئن باش هوات رو داره . میوه صبرت را میده . هر اشکی را از چشمهات خودش پاک می کنه و تبدیل به شادی می کنه چون تو هم مثل من بقولن ناخواسته بودی ولی اونکه من و تو را خواست که بیاییم خود خدا بود . پس شادی کن شکر گزار باش بهش اعتماد کن یک لبخند بزن دوباره شروع کن می دونم که پیروز و شاد میشی گلم❤

خدا با ما است ❤❤
خدا کنه برا لانه گزینی باشه خیلی میترسم دل ندارم بی بی بزنم به نظرتون فردا به مرکز زنگ بزنم بگم چو ...

ايشالا لك لانه گزينيه🙏🏼💕به فال نيك بگير

فردا زنگ بزن شايد بايد پروژسترون زياد كنى ايشالا به زودى زود دلت پر از آرامش مى شه🙏🏼🌸💕

بشكون يكى هم از طرف من بزن تو سرش تا با اعصاب مردم بازى نكنه  به دكترت مى گفتى منشيت آشغاله خو ...

حتما بهش ميگم، فقط ظهر داشت ميرفت اتاق عمل سريع فقط تونستم سوالمو بپرسم، منتظرم دو پري بشه برم حسابشو برسم تا عمر داره ديگه با اون لحن وحشتناكش با مردم صحبت نكنه و تجويزات سر خودي نكنه،، فكر كن هاناجون به خاطر بيشخصيتي يك منشي من امروز مجبور شدم از وقت و زندگيم بزنم برم علاف شم تا يه سوال ساده از دكتر بپرسم حالا بماند كه بيخودي چ قدر استرس بهم وارد شد

...

حالا ی سوال اگه کسی میدونه ممنون میشم جواب بده بهم 

هزینه ی فریز کردن چقدمیشه؟چجوریه؟ درد و بیهوشی و اینا داره ی ن؟ و اینکه چ مدت نگهش میدارن تو اون مدتم هزینه برا نگهداری و اینا میگیرن؟ کلا چجوریاست ممنون میشم کسی میدونه راهنماییم کنه

[QUOTE=75596000] حتما بهش ميگم، فقط ظهر داشت ميرفت اتاق عمل سريع فقط تونستم سوالمو بپرسم، منتظرم دو پري بشه برم حسابش ... [/QUOT

حق دارى هر چى بگى 

متاسفانه منشى ها ادا و اطواراشون بيشتر از دكترهاست يعنى باورت نمى شه من مى يام ايران يه وقتايى مى خوام دكترى برم همه غم دنيا مى ياد تو دلم از بس خيلى هاشون بى شخصيتن و تحمل منم سر طرز حرف زدن جواب سر بالاشون پايين

چون اينقدر اينجا با آدم با احترام رفتار مى كنن دكترها و پرفسورهاشون

وقتى منشى هاى زپرتى اونجورى برخورد مى كنن آدم مى خواد سرشونو بكوبه به ديوار

اما حتما به دكترت بگو تا حداقل يه اولتيماتوم بهش بده كه سرخود دكترى نكنه

٢٧سال دویدم تا همین امشب هنوز واسه خسته شدن زوده؟؟؟ بسمه دیگه 😢😢😢بخدا منم گناه دارم

عزیزم😔شاید دردی که شما که من نکشیدم ولی طمع انتظار و روزای سختو کشیدم میفهم چقدر سخته بجز جنگیدن کاری ازمون برنمیاد نباید تسلیم بشیم 😔انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ممنون از لطفت عزیز دلم ❤❤❤ بامید خدا شما هم با پیروزی و شادی میایید خبر بارداریتون را می گید

الهی آمین مهربونممم دعاتون برام مثل انرژی هست 🍀☘️🌹🌹❤️

نگران نباش الهام بسپار به خدا ايشالا اين بار دست خدا همراهته🙏🏼💕🌸

انشالله که همینطوره عزیزم🤲 

وگرنه خیلی داغون میشم سعی میکنم بهش فکرنکنم توکل برخودش!