2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046707 بازدید | 684539 پست
نه بدون هبچ ازمایشی بهم ابن امپول تجویز کرد.وقتی گفت قلبش نمیزنه بهش گفتم فقط چرا اینقدر بی دقت .گفت ...

بمیرم تروخدا اینطوری نگو ،،، یعنی حاضرم هر دردی رو بشنوم غیر از اینکه بشنوم کسی سقط داره 😢😢 خدایااا تروخدا نکن اینکارو با ماها😭😭😭😭

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
نه بدون هبچ ازمایشی بهم ابن امپول تجویز کرد.وقتی گفت قلبش نمیزنه بهش گفتم فقط چرا اینقدر بی دقت .گفت ...

همين فقط

ببخشيد مگه به همين راحتيه كه بگه ببخشيد آخه چه قدر بى وجدانن؟؟چه قدر جوون و وقت و پول و انرژى مردم براشون بى اهميته

خدا بهت صبر بده واقعا ناراحت شدم از ته قلب برات دعا مى كنم كه خدا به زودى زود دلتو آروم كنه🙏🏼🌸💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو چه مرحله ای بودی؟ قلب داشت؟ منم دارم سقط میکنم.... خدا این درد رو نصیب گرگ بیابون نکنه.... همش م ...

وایییی رویاجون توک خوب بودحالت سقط چراخواهرخدانکنه،چی شده؟خونریزیت شدیدشده؟؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
داره سقط میشه مرینا مثل مرغی که سرش رو میبرن خون فواره میزنه ... به حدی درد دارم که آرزوی مرگ میکنم ...

رویاجون خیلیاتوهمین تاپیک خونریزی شدیدم داشتن امانی نی موند،توروخداانرژی منفی نده

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بمیرم تروخدا اینطوری نگو ،،، یعنی حاضرم هر دردی رو بشنوم غیر از اینکه بشنوم کسی سقط داره 😢😢 خدایاا ...

کاش مادری داشتم تا ارومم میکرد.هیچکس نمدونه تنها درد کشیدم همراه همدلی ندارم خدا اینها را میدونست .

کاش مادری داشتم تا ارومم میکرد.هیچکس نمدونه تنها درد کشیدم همراه همدلی ندارم خدا اینها را میدونست .

عزیزم 😢 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

حرف بزن دلت خالی بشه ای کاش کنارت میبودم کاری ازم برنمیاد بجز دعاکردن😔خیلی متاسف شدم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

واقعا تو حكمت خدا موندم😭😭چرا بعضى ها بايد اينقدر سختى بكشن

آخه ماها كه به سادگى به دستشون نياورديم 

آخه چرا واقعا؟😭😭

عزیزم اگه تو شش هفته سقط کردی من دوتا  توی شش ماه سقط کردم کلی لگد و حسشون رو حس میکردم ، تو سونو میدیدمشون دلم ضعف میرفت انگشت دهنشون بود ،، ولی باید تحمل کنی میدونم خیلی سختته قربونت برم ولی بازم جای شکر داره که سن کم سقط شدن منم شکر میکنم که دنیا نیومدن بعد از دست برن ،، کلمه سقط رو میشنوم قلبم ریش میشه خدا گواه😢😢 صبور باش عزیزکم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
واقعا تو حكمت خدا موندم😭😭چرا بعضى ها بايد اينقدر سختى بكشن آخه ماها كه به سادگى به دستشون نياوردي ...

اینهایی که بسادگی باردار میشن و به سادگی دوران بارداری رو میگذرونن و بچه سالمشون میاد بغلشون نمیدونن خدا چ لطفی در حقشون میکنه ،، گرچه این افراد خیلی زیادن توی اطراف هر کدوممون، من همیشه میگم بهترین روزهای جوونیم با حسرت و گریه و انتظار رفت😥

عزیزم اگه تو شش هفته سقط کردی من دوتا  توی شش ماه سقط کردم کلی لگد و حسشون رو حس میکردم ، تو سو ...

اخ الهی بمیرم چطور گذروندی چی شد؟منم دومبن سقطم بود حتی شوهرم هم ارومم نکرد.کاش زودتر این روزها تموم بشه ما وامثال ماهم اروم بگیریم درکنار پاره تنمون.خدایا خودت کمکمون کن ناامید نشیم .ممنونم که بهم دلداری میدین.خداوند خودش حتما به یاد ما هم هست