2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684549 پست

[QUOTE=75455795]عزیزم اولا ورزش تعطیل.... چون ریسک تورشن تخمدان پیش میاد.... زولا راست مننوع.... جارو برقی ممنوع.

خدا خیرت بده آنا جون من امروز کلی پیاده روی کردم فردا هم میخواستم برم ورزش کنم ممنون از راهنماییهات

خدا جونم شکرت...
سلام خانوما .من امروز روز ۱۵ انتقالم بود ازمایش دادم عدد بتا شد ۳۶۶۲.به نظرتون لازمه دوباره ازمایش ب ...

خيلي مبااااركههههههههههههههه🌹🎊🎉🎁

ميشه از مدل انتقالت بگي؟

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه به من دکتر نگفت هایپر شدی فقط گفت چون ضخامت اندومتر مناسب نیست بمونه برای یکی دوماه دیگه اما الا ...

راستش نميدونم ولي همون فولي ريزا هم بلاخره درد ايجاد ميكنه منم چقدر فوليكول مونده بود يكيشم تبديل به كيست شده بود دردم از اونا بود ولي الان بعد يكماه نميدونم باز اين درد مال چيه حالا تو حتما برو دكتر معاينت كنه سونو ميكنه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام خانوما .من امروز روز ۱۵ انتقالم بود ازمایش دادم عدد بتا شد ۳۶۶۲.به نظرتون لازمه دوباره ازمایش ب ...

مبارک باشه عزیزم     چقدر این خبرای خوب به آدم انرژی میدن آدم حالش خوب میشه

خدا جونم شکرت...
از همین الان رو بدنت کار کن و روش زندگی رو تا میتونی  سالم و شاداب کن واقعا بی تاثیر نیست مطمئ ...

اندومتریوز نمیدونم چیزی نگف سونو رنگی انجام دادگفت مشکلی نداری،کلا حتی ماههایی هم کهفقط لتروزل میخورم روزای تخمک ذاری رد شدیدمیگرفتم،الان موندم یه ماه تقویتی خوردم ماه بعدبرم ای وی اف یابعدعیدبرم

مهربان خدایم ،دوستت دارم
سلام بچه ها امروز رفتم مركز گفتم ساك نامنظم يعني چي گفت جنين داخلش ديده نشده برو هفته ديگه بيا،5هفته ...

عزیزم انشالله که زود رفتی 

برات دعا میکنم هفته دیگه همه چی دیده بشه و دلت شاد بشه

فقط از الان شروع نکنی به وای وای گفتن ها

خدا خوذش نگهدار جنین ت باشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مرسي گفتي عزيزم، اين منشي وحشي گفت قبل از ١٢ سيكلت بياي راهت نميدم😡 موندم چ كنم حالا

یعنی دارو قبلش بهت نداده که از روز چند بخوری  مثل استرادیول ویتامین ای و....؟البته شایدم سیکلت نچرال باشه 

دوستان امروز روز ۶ انتقال هست و من هیچ حسی ندارم☹️ 

با اینکه من تجربه ندارم ولی به نظرم هنوز زوده امیدوار باش یکم به خودت انرژی مثبت بده ان شاالله شما هم با خبرای خوش خوشحالمون کنی عزیزم

خدا جونم شکرت...