2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046739 بازدید | 684544 پست
عزیزم کلا قبل تشکیل جنین معقوله یعنی قبل پانکچر و ورود به سیکل..... بعدش معنی نداره....

منم همینو میگم 

پس چطور اون خانم گفت یه جنین تشکیل شده پیش جنین شناسیم و میگه که کلا اسپرم شوهرت مشکل داره ؟

من دیگه دلم نیومد بپرسم که جنین شناس بعد تشکیل جنین چطوری گفته که مشکل داره یعنی جنین سه روزه رو بررسی کرده 

هر جوری فکر میکنم داستان باهم جور در نمیاد

خيلي مبااااركههههههههههههههه🌹🎊🎉🎁 ميشه از مدل انتقالت بگي؟

عزیزم من زیر نظر مرکز یزد ای وی اف کردم دکترم دکتر افلاطونیان بود ۲۶ سالمه.مشکل پلی کیستیک  داشتم.۱۵ تا تخمک داشتم ک ۱۲ تا جنین شد خداروشکر .یه ماه بعد از تخمک کشی واسم دوتا جنین خوب انتقال دادن روز اول بستری شدم بعد از انتقالم تا ۲ ساعت گفتن از تخت بلند نشو ک من ۳ ساعت بعد بلند شدم یه لک کوچولو دیدم ک پرسیدم گفتن مال دستگاه معاینس.بعدشم تا ۳ روز استراحت مطلق بودم فقط یه ساعت یه بار تو خونه یه دور میزدم برا خونرسانی ب جنین .۵ روز اول نشاسته تو اب سرد حل میکردم میخوردم .یوبوست نداشتم خداروشکر .تاروز هشتم انتقال درد نداشتم فقط گاهی اوقات زیر دلم تیر میکشید خیلی کم .روز ۸ دل درد داشتم مث قبل پریودی و کمر درد تا روز ۱۱ یه روز در میون دل درد بودم اما ن مث روز۸.رور۱۵ ک امروز بود ازمایش دادم ک مثبت شد.روزی ۳ تا قرص استرادیول و روزی ۳ تا شیاف اندومترین استفاده کردم.از همه اینا مهمتر توکلم بخدا بود و ائمه .به حضرت رقیه هم ارادت خاصی دارم .واینکه امروز ک روز دوشنبه متعلق ب حضرت رقیس ک برابر شد با روز ازمایش من.بازم سپردم دست خدای بزرگ هرچی اون بالایی صلاح بدونه همون میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها امروز رفتم مركز گفتم ساك نامنظم يعني چي گفت جنين داخلش ديده نشده برو هفته ديگه بيا،5هفته ...

عزیزم زود رفتی انشالله که چیزی نیست مواظب خودت وتو دلیت باش استرسم از خودت دور کن

سلام اناجون الحمدلله بهتر از شبم ولي كامل بهبود پيدا نكرده اگر از دكتر و دارو خسته نبودم حتما ميرفتم ...

وای این ادا اصول دکترا کمه منشی هاشونم بدتر شدن...منم واقعا از بعضی منشیای دکترا حرصم میگیره.

سلام ببخشید من یه سوالی داشتم نمیدونم از کی بپرسم من ۱۴ هفته باردارم از سینه ام یه چیز ابکی میاد وقتی فشار میدم به نظرتون ایرادی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم🤲💕
سلام ببخشید من یه سوالی داشتم نمیدونم از کی بپرسم من ۱۴ هفته باردارم از سینه ام یه چیز ابکی میاد وقت ...

فشارنده عزیزم فک کنم هورمون بارداریه 

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
یعنی شکلاشون غیرطبیعی بودن...دارو خورد دوماه بعد من پانکجر شدم و الان هم چون هایپرم باید صبر کنم تا ...

عزیزم با چه دارویی مورفو به ۱ رسید؟!یعنی درواقع برای مورفو چه دارویی میدن؟تحرکش چند بود؟شوهر من تحرک و‌مورفو هردو زده کمتر از یک😔البته ازمایش سه ماه قبلش.بعد از اون دو ماه ال کارنتین و ویتامین ای و کلومیفن خورد.الانم یه ماهه داره فرتیل اید میخوره.سه ماهی هم میشه که هرشب کیسه یخ میذاره.امیدوارم نتیجه ی ازمایش چند روز دیگش بهتر شده باشه.ولی میشه بپرسم شوهرت چی مصرف کرد که مورفو شد یک؟راستی با این وضعیت چندتا جنین تشکیل شد برات گلم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم سعی کن از مدارکت کوپی بگیری دستت باشه....

بله کار خوبیه 

ولی امروز دیدم کلا ابن سینا همشو بهم داده انگار قطع امید کرده بودن کامل از من البته وقتی گفت اهدایی حتما همشو به همسرم داده که ما انقد پریشون بودیم نگاه نکردیم 

الان هر چی نگاه کردم dfi ندیدم باشه sdi هست ولی تو قسمت مورکولوژیه و فکر کنم چیز دیگه هست