2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوبم یه راهنمایی می خواستم  به جز من وهمسرم کسی درجریان نیست که قراره آی وی اف کنم ولی ...

والا من میکروی اول گفتم بیاد پیشم و گفتم کیست میخوام عمل کنم....

اما به نظرم نیاز نیست الکی درگیرشون میکنی و از مشکل خبردار میشن و اینطوری سختتر میشه اما بازم اگه دوست داری اینو بگو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام مهربونا من فردا میخوام برم  پزشک غدد میشه تمام آزمایشایی که نیازه بهم بگید آزمایشای ایم ...

عزیزم والا من برا تیروئیدم فقط رفتم و جواب همونارو بردم.....

تو میخوایی همه رو ببر شاید به درد بخوره....

خودت دقیقا برا چی میری پیش دکتر غدد؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم انشالا موفق باشی و خیلی زود مادر بشی ❤️❤️

عزیزم به سلامتی....

ایشالله همه چی خوب پیش میره....

عزیزان این رژیم که برای هایپر نشدن هست مثل خوردن سفیده و پروتئین از همون اول که امپولا شروع میشه بای ...

عزیزم این آمپولا غلظت خونو بالا میبرن آب زیاد باید بخوری....

روزی کم کن ۲-۳ لیتر.....

اگه با آب حالت بهتر نشد به دکترت بگو شاید نیاز باشه آسپرینی چیزی بده.....

عزیزان این رژیم که برای هایپر نشدن هست مثل خوردن سفیده و پروتئین از همون اول که امپولا شروع میشه بای ...

رژیم پروتئینم اگه ریسکشو داری هر چه زودتر شروع کنی بهتره....

حتی قبل ورود به سیکل....

گلم از ته دلم از خدا میخوام به تموم استرس و نگرانی هات پایانی خوش بده ، خیلی خوب میفهمتت امثال ماها ...

بابت زلزله متاسفم....

خیلی سخته اونم تو فصل سرما....

خدایا خودت حافظشون باش....

بچه ها من مدتي سرماخوردگي داشتم خيلي سختي كشيدم با روشاي خونگي تحمل كنم درمان شه، الحمدلله به لطف خد ...

عزیزم والا چی بگم....

احتمالا دیگه دکتر رفتی....

ایشالله بهتری عزیزم....

دوستان لطفا اگه کسی بیمار دکتر نصر هست اینجا حتما به من پیام بده ممنون

عزیزم از بیماراش اینجا هستن....

بیان کمک میکنن....

نه انتقال نداشتم چون درد داشتم ديگه پريودم شدم اما اين درده تموم نميشه الان نزديك دومين پريودمم تو ه ...

نه به من دکتر نگفت هایپر شدی فقط گفت چون ضخامت اندومتر مناسب نیست بمونه برای یکی دوماه دیگه

اما الان می ترسم. بعد عمل دستیار دکتر بهم گفت فولیکول ریز زیاد داشتی. ولی اصلا دردی چیزی ندلشتم.

ممکنه چند روز بعد عمل شکم اب بیاره؟ اصلا این درد و ورم شکم نشونه اب اوردنه؟

رفتم کلینیک قبول نکرد سونو انجام بده... میگه کاری از دست ما برنمیاد.... صبر کن خونریزیت کم که شد برو ...

عزیزم چی بگم والا....

از دستشون....

حتما صلاح نبوده سونوت کنن....

شاید میخواستن بزنن خراب کنن.....