2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
روز دوم پریود سونو کردن و استرادیول رو شروع کردن از چند ماه قبلترش هم آ اس آ و ویتامین ب و فمبیون و ...

همون ديگه 

نگرانم همونم

سونوي روز دوم پريود

اخه به من ميگه ١٢ سيكل بيا

يعني استراديول نميخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما،من امروز عکس رنگی انداختم خداروشکر مشکلی نبود،فعلا هم دارم قرص جلوگیری میخورم تا هجدهم ک ...

خوب کاری کردی👍

انشالله طبیعی باردار بشی عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام بچه ها من امروز  روز هفتمه سیکلمه سونو شدم هر دو سمت سه تا فولی با سایز 14 داشتم خوبه به ...

اره عزیزم سازشون عالیه انشالله جنین های تپلی برات تشکل میشن🤲☘️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
همون ديگه  نگرانم همونم سونوي روز دوم پريود اخه به من ميگه ١٢ سيكل بيا يعني استراديول نميخو ...

والله چی بگم دوست عزیز من کهانتقال داشتم هردو رو باال دی بوده قبلش دارو بهم دادن که از روز دوم پری خوردم ویه سیکلم که بدون ال دی بوده روز دوم پری دکتر رفتم که بهم از همون روز دارو داد  بهتره حضوری بری وقت بگیری بازم من خیلی نمیدونم دوستان بیشتر درجریان هستن 

گلم dfi اسپرم با مورفولوژی و بقیه فاکتورهای اسپرم فرق داره، ازمایش dfi اسپرم از لحاظ کروموزوم و ژنتی ...

سلام آزمایشو گرفتم پاینشو نگاه کردم dfi نداشت ولی تو همون مارکولوژی که شما گفتی فرق داره با این آزمایش sdi داره که 1.5 هست 

سلام خانوما .من امروز روز ۱۵ انتقالم بود ازمایش دادم عدد بتا شد ۳۶۶۲.به نظرتون لازمه دوباره ازمایش ب ...

مبارکه خانمی نه ماه رو به سلامت بگذرونی نی نی های خوشگلت بغلت بیان.

واسه ماهم دعا کن 

سلام خانوما .من امروز روز ۱۵ انتقالم بود ازمایش دادم عدد بتا شد ۳۶۶۲.به نظرتون لازمه دوباره ازمایش ب ...

سلام مبااارک عزیزم تبریک میگم فک کنم مامان دوقلوها شدی رفت 😀😀😀😍😍😍😍😍😍

به مرکز بگو اگه لازم باشه میگن تکرار کن 🤗🤗🤗🤗🤗

خداجونم شکرت       
عزیزم به نظرم دز داروت پایین بوده.... ذخیرت ۰/۱۲ هست درسته؟ من با ذخیره ۱/۱۸ روزی پنج تا مریونال و ...

مرسی عزیزم 

من یه سوالی برام پیش اومده که چرا به همه تقریبا قبلش ال دی میدن ولی منو گفت پری شدی بیا بعد وارد سیکل کردکه اونجوری شد وبعدم باز گفت پری شدی بیا این دفعه پرگوریس میدیم 

چطور به من ال دی نمیده 

درضمن متاسفانه وسط سیکل جواب از ذخیره تخمدانم که جدید بود اومد که 0.01 شده بود اینا تازه با 0.12 شروع کزده بودن 

در ضمن به من فقط گونال داد و دوفاستون که خیلی استفاده کردن نداد 

یه کم مشکوک شدم که نکنه فقط چیزهایی که داروخونه خودشون دارن رو میدن 

والله چی بگم دوست عزیز من کهانتقال داشتم هردو رو باال دی بوده قبلش دارو بهم دادن که از روز دوم پری خ ...

مرسي گفتي عزيزم، اين منشي وحشي گفت قبل از ١٢ سيكلت بياي راهت نميدم😡 موندم چ كنم حالا

...